This version of the page http://alex-shapki.com.ua/ (185.68.16.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-27. The original page over time could change.
Інтернет магазин Alex-shapki, купити шапки оптом (Україна)
Опт - 10% от 7500 грн.
Опт - 20% от 25000 грн.
До мінімальної суми замовлення залишилось 2 500,00 грн
Опт - 10% от 7500 грн.
Опт - 20% от 25000 грн.
До мінімальної суми замовлення залишилось 2 500,00 грн
Дитяча колекція 2022

Інтернет магазин шапки оптом

 

Привіт, шановні відвідувачі нашого сайту! Якщо ви потрапили сюди, значить ви шукайте Інтернет магазин головних уборів. Вітаємо, ви його знайшли! Ми - компанія «Alex». Виробляємо шапки на власному обладнанні для українського і зарубіжного ринків. Кращі моделі, які створюють наші дизайнери, користуються постійним попитом у роздрібних покупців, тому ніколи не залежуються на полицях магазинів.

 

Замовити шапки оптом в Інтернет магазині «Alex-Shapki» - це просто і швидко

 

Власники онлайн і оффлайн магазинів, які хочуть отримувати прибуток від свого бізнесу, знають, що репутація їх торгового майданчика безпосередньо залежить від якості товару, що продається. Тільки задоволений клієнт повернеться за новою покупкою в той самий магазин або порадить його своїм знайомим і друзям. Наша продукція працює на вашу репутацію. Оцініть ті переваги, які ви придбаєте, якщо вирішите купити шапку в Інтернет магазині від виробника «Alex»:

  • Висока якість - ми працюємо з кращими постачальниками матеріалів з-за кордону і провідними вітчизняними фабриками. Покупці настільки втомилися від дешевих китайських підробок відомих брендів, що для них на перше місце виходить якість виробу, а не модний лейбл на головному уборі;
  • Сучасні дизайни - ми намагаємося максимально охопити стилі і модні напрямки при розробці наших колекцій. Класика для споживачів старшого віку, останні тренди для молоді, яскраві кольори і цікаві принти для дітей і підлітків;
  • Доступні ціни - зверніть увагу, ми не говоримо, що у нас найнижчі ціни, ми говоримо, що якість не може коштувати копійки. Але наші ціни дадуть вам можливість запропонувати покупцям доступну вартість, а вам отримати прибуток;
  • Постійне оновлення колекцій - кожен сезон ми випускаємо нові колекції, стежачи за останніми змінами в моді. Тому ви можете постійно розширювати коло своїх покупців, нарощуючи потенціал свого бізнесу.

Якщо ви хочете переконатися в тому, що всі ці переваги - це не просто стандартний список, можете купити шапку в Інтернет магазині в роздріб. Оцінити сервіс, якість, швидкість доставки, вартість, а потім робити оптовий замовлення.

 

Краща пропозиція для тих, хто хоче придбати шапку в інтернеті

 

Вам не доведеться вести величезну базу постачальників, постійно відвідувати відділення транспортних компаній, щоб отримати чергову партію шапок. Оновлювати асортимент у одного постачальника - це зручно і вигідно. Тим більше, якщо ви хочете замовити шапку в Інтернет магазині «Alex-Shapki» оптом, ми зробимо вам дуже вигідну пропозицію.