This version of the page http://med.edu.ua/en/news/ (159.69.139.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-26. The original page over time could change.
News – KhMAPE
  • вул.Амосова, 58, м. Харків, Україна
  • office@med.edu.ua
  • +380-57-711-35-56
РЕЄСТРАЦІЯ СЛУХАЧІВ MOODLE

Новини

Відбулось опитування студентів фахового медичного коледжу ХМАПО

Батьківська ініціативна група та студенти Фахового медичного коледжу ХМАПО вдячні керівництву ХНМУ в особі ректора Валерія Капустника та голові комісії з реорганізації ХМАПО Валерію М’ясоєдову за небайдужість, конструктивний діалог та готовність до пошуку консенсусу у ситуації, що склалась. Сподіваються на плідну співпрацю заради отримання якісної медичної освіти та збереження життя та безпеки здобувачами освіти.

Завантажити результати опитування

Відеопривітання, з Днем працівників освіти, від студентів коледжу ХМАПО

Друга щорічна конференція «Викривачі корупції в Україні: успіхи та виклики»

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства охорони здоров’я України надсилає інформацію, розміщену на офіційній сторінці Facebook Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) щодо другої щорічної конференції «Викривачі корупції в Україні: успіхи та виклики», яка відбудеться 2 вересня 2022 року з 10.30 до 16.20.
Онлайн-трансляція буде доступна на сторінці НАЗК у Facebook.

Навчальна платформа Національного агентства з питань запобігання корупції

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства охорони здоров’я України надсилає інформацію, розміщену на офіційній сторінці у Facebook Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) щодо навчальної платформи НАЗК, де можна пройти навчання на антикорупційну тематику, а саме:

1 2 3 20 Next page