This version of the page http://cityhost.com.ua/uk/vds/ (77.120.99.21) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-24. The original page over time could change.
VDS/VPS сервери | Віртуальні сервери в Cityhost | Оренда VPS від 277 грн
Допомога і підтримка

Оренда віртуальних серверів VPS/VDS

Розміщення:

Відображати вартість у

KVM-35-nl

245.65 / міс. при оплаті за рік

  • 35 Gb на SSD
  • 2 ядра CPU
  • 2 Gb RAM
  • 1 виділений IP

Строк cплати

Всього:

289.00

KVM-75-nl

420.75 / міс. при оплаті за рік

  • 75 Gb на SSD
  • 3 ядра CPU
  • 4 Gb RAM
  • 1 виділений IP

Строк cплати

Всього:

495.00

KVM-100-nl

561.00 / міс. при оплаті за рік

  • 100 Gb на SSD
  • 4 ядра CPU
  • 6 Gb RAM
  • 1 виділений IP

Строк cплати

Всього:

660.00

KVM-160-nl

833.85 / міс. при оплаті за рік

  • 160 Gb на SSD
  • 6 ядер CPU
  • 8 Gb RAM
  • 1 виділений IP

Строк cплати

Всього:

981.00

Віртуальний сервер - відмінне рішення для великих інтернет-проектів, яким тісно в стандартних ресурсах віртуального хостингу

Перевага VDS в можливості установки будь-якого специфічного ПО і додаткових сервісів, які на звичайному хостингу не надаються.

З VDS ви отримуєте повну автономність. Встановлюйте будь-які доступні ОС - Ubuntu, CentOS, Fedora, Debian, Elastix, будь-які програми, пакети, бібліотеки і налаштовуйте їх необхідним вам чином.

Всі тарифи включають:

  • Повний root доступ
  • Швидкість порту 100 Мб\сек
  • Необмежений трафік
  • Необмежена кількість поштових скриньок
  • Необмежена кількість доменів
  • Інтерфейс для керування DNS записами

Доступні операційні системи:

Панелі управління

Hestia CP — безкоштовна панель керування, розроблена на базі Vesta CP. Є її молодшою версією та багато в чому схожа за інтерфейсом та функціоналом. Безсумнівна перевага перед попереднім дистрибутивом — наявність файлового менеджера та можливість керувати версіями PHP. Ще один важливий момент полягає в тому, що Hestia CP підтримується спільнотою розробників, у той час як оновлення для Vesta CP вже не випускаються. При виборі однієї з цих панелей адміністратори здебільшого керуються сумісністю з операційною системою, встановленою на сервері.

Панель керування встановлюється на віртуальний сервер та використовується абсолютно безкоштовно. Вона має лаконічний і логічний інтерфейс, який дозволяє керувати сервером, не роблячи зайвих рухів. У базовій комплектації вже є можливість створювати поштові сервери та DNS, керувати версіями PHP, працювати з базами даних через MySQL, планувати автоматичні завдання за допомогою Cron, здійснювати резервне копіювання. Клієнтам доступні веб-сервери APACHE+NGINX, моніторинг навантаження та багато інших функцій для комфортної роботи.

50 Гб для backup

Для всіх клієнтів віртуального сервера ми надаємо додатково 50 Гб дискового простору на окремому сервері для резервного копіювання. Це дозволяє оптимально використовувати місце на вашому сервері і не хвилюватися через те, що оновлення ПЗ або зміна налаштувань може вплинути на бекапи.

Повний ROOT доступ до VPS

Ви отримуєте повний root доступ до замовленого VDS сервера без обмежень, що означає повну свободу дій на вашому віртуальному сервері. Root доступ залишається у CityHost лише в тому випадку, якщо ви замовили повну технічну підтримку свого VPS-сервера.

100% SSD диски

Ми використовуємо професійне обладнання на чистих SSD дисках. Швидкість передачі даних в 4-5 разів вище в порівнянні з HDD, і в 2-3 рази вище, ніж SAS диски з кешуванням на SSD. Це дозволяє домогтися високої швидкості проектів наших клієнтів на VPS.

Повна автоматизація в управлінні VDS

Ми подбали про те, щоб управління сервером було максимально простим і зручним. Налаштування firewall, перевстановлення ОС, перезавантаження та відключення, зміна тарифу - все це доступно в нашій панелі управління.

Додаткові послуги до VPS:

  • За необхідності ви можете замовити платне адміністрування VDS \ VPS для вирішення разових і екстрених завдань. Вартість погодинного адміністрування - 560 грн. за годину. Мінімальна сума оплати - 280 грн. за 30 хвилин.
  • Послуга розширеного адміністрування VDS \ VPS серверу Managed server - 800 грн. / міс.
  • Випуск SSL сертифікату.

WINDOWS VPS СЕРВЕР

Якщо ви плануєте створювати проекти на платформі .NET Framework, використовувати програмні рішення 1С або розгорнути систему Microsoft SQL Server для адміністрування баз даних - вам ідеально підходить віртуальний сервер з ОС Windows. Використовуйте звичний інтерфейс і насолоджуйтеся продуктивністю і швидкісними SSD дисками наших віртуальних серверів. Під встановлення даної ОС ми пропонуємо VDS сервери з KVM-віртуалізацією, яка гарантовано забезпечує фіксовані ресурси на сервері. Для використання ОС Windows підходить оренда VDS в тарифах KVM-2, KVM-3 і KVM-4.

Операційна система від Microsoft, згідно з ліцензійною угодою SPLA, може бути встановлена ​​для двох ядер і для двох адміністраторів. Отримати додаткові  облікові записи користувачів можна з ліцензією Remote Desktop Services.

10 причин, чому клієнти купують VPS в CITYHOST

 
  1. Вбудований віртуальний планувальник завдань Cron. Він доступний в панелі управління і дозволяє автоматизувати велику частину процесів на вашому ресурсі. Один з процесів, який автоматизується в першу чергу - додавання і оновлення товарів в інтернет-магазині з CSV-файлу.
     
  2. Зручна панель управління. Вона була розроблена нашими фахівцями не просто з нуля. Проектуючи її, пріоритетним завданням було зробити простий в освоєнні, зрозумілий і зручний кінцевий продукт, щоб допомогти нашим клієнтам освоїтися з системою і зробити роботу максимально продуктивною. Так, навіть людина, яка вперше зіштовхнулася з адмініструванням, впорається з настройками VDS, використовуючи панель управління.
     
  3. Можливість оренди віртуального сервера в двох країнах - Україні та Німеччині, при цьому ціна для обох варіантів однакова. Оренда такого сервера недорога, і в залежності від регіону розташування цільової аудиторії має сенс вибрати той чи інший варіант.
     
  4. Надійність. Брендове серверне залізо від Intel, Supermicro, Dell, HP і CISCO погано працювати не може, особливо, якщо його обслуговують досвідчені фахівці.
     
  5. Підтримка клієнтів. Якщо ви зіткнулися з адмініструванням вперше і не впевнені, що впораєтеся своїми силами, просто скажіть про це нам - базове налаштування і установка проводиться безкоштовно.
     
  6. SSD-диски. Саме вони використовуються для зберігання файлів. Вони майже в два рази швидше, ніж HDD і SATA. Їх стійкість до механічних навантажень і до електромагнітних полів також на порядок вище, що робить SSD-диски додатковою гарантією безперебійної роботи вашого ресурсу.
     
  7. Більше місця під бекапи. Які б зміни не проводилися на сайті, вони не вплинуть на працездатність. Клієнти, які орендують VPS server у Cityhost, отримують додатково 50 ГБ місця на окремому сервері. Це означає, що сайт можна буде відкотити до будь-якої обраної контрольної точки навіть якщо щось піде не так.
     
  8. Система сповіщень. Ваш сайт не впаде тільки тому, що прострочені терміни проплати - ми заздалегідь повідомимо вас, відправивши повідомлення не тільки на електронну пошту. Але і надіславши старі добрі SMS-повідомлення.
     
  9. Демократичні ціни. CityHost впевнено лідирує по співвідношенню ціни оренди VPS сервера і якості послуг, що надаються. Розроблена під користувачів панель управління, оповіщення, планувальник і інші функції істотно полегшують життя адміністраторам. Ви можете протестувати будь-який тариф VDS на Linux протягом 5 днів і самостійно переконатися в цьому.
     
  10. Клієнт контролює все. Так, в наших тарифних планах root-доступ стоїть від самого початку. Простіше кажучи, це означає, що з самої першої хвилини роботи в системі у вас буде повний контроль над роботою сервера. Єдиний випадок, коли CityHost залишає за собою root-доступ - якщо клієнт замовляє повний пакет послуг з технічної підтримки та адміністрування.

Навіщо орендувати VPS-сервер

Найчастіше оренда VPS-сервера необхідна для розміщення ресурсномістких і вимогливих сайтів. Інтернет-проекти, яким вже мало віртуального хостингу переносять на VPS. Ресурси віртуального сервера дозволяють з легкістю розгорнути навіть навантажені сайти. Крім цього VPS-сервери використовують для розміщення специфічного програмного забезпечення. Наприклад, орендуючи ВПС на Windows можна розміщувати бухгалтерські програми.

Яка ціна оренди VPS

Вартість оренди VDS сервера залежить від обраної конфігурації. На ціну впливають: кількість дискового простору, ядер, а також оперативної пам'яті сервера. Ви можете ознайомитися з усіма запропонованими тарифами на нашому сайті.

В якій країні розміщені сервери VDS

Cityhost пропонує в оренду ВДС сервери, які розміщуються в двох країнах: Україна і Німеччина. Все обладнання встановлено в спеціалізованих Дата-центрах, рівню Tier 3 і вище. Оформляючи замовлення, клієнт може вибрати країну розміщення на свій розсуд. Ціна на обидві країни однакова.

Чи можна протестувати ВДС сервер

Так, в нашій компанії клієнти можуть використовувати тестовий період оренди сервера терміном 5 днів. Вартість тестового періоду становить 30 гривень для Linux VPS та 100 гривен для Windows VPS.

Яка операційна система встановлена на ВПС серверах

Ви можете орендувати сервер на Linux або Windows системах. При оформленні замовлення на Linux VDS, клієнт отримає можливість вибору операційної системи. Це можуть бути: CentOS, Fedora, Ubuntu, Debian.