This version of the page http://aiesec.ua/lead-for-peace (35.187.82.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-20. The original page over time could change.
AIESEC в Україні | Lead for Peace
  • ✈️ Вжух! І я на стажусі
  • ✈️ Вжух! І я на стажусі

LEAD for PEACE - це низка проєктів від AIESEC в Україні, які допомагають українцям сьогодні

Проводь уроки
Отримуй інформацію
Збирай гуманітарну допомогу
EduUpSupport for EveryoneInfo proxy

LEAD for PEACE. EduUp

Мета проєкту:

дати дітям і молоді від 6 до 18 років можливість отримувати різносторонні знання і відкривати для себе нові горизонти.

Для кого:

В цього проєкту є 3 напрямки, спрямовані на різні вікові категорії для того, щоб кожна група могла дізнаватися те, що їй цікаво.
-початкова школа - школярі від 6 до 10 років офлайн або онлайн проводять активно час з нашими волонтерами і в ігровій/інтерактивній формі дізнаються щось нове.
-середня школа - учні отримують знання під час онлайн уроків з людьми, що були на стажуваннях від AIESEC. Основна мета - розповісти про Цілі сталого розвитку, на що вони спрямовані та чому важливі.
-старша школа - вебінари, які допоможуть зібрати свої думки та виробити план дій. В їх основі - знання про тайм-менеджмент, розвиток креативного та критичного мислення, базових hard та soft скілів та самоорганізацію.

хочемо урок в нашому закладі

Процес підготовки амбасадора

Молоді люди можуть долучитись та провести урок школярам на одну з актуальних тем

Реєстрація

Заповни заявку на нашому вебсайті (посилання нижче).*Обов’язково вкажи достовірні контактні дані, щоб ми могли з тобою зв’язатись.

1
2
3
4
5
1

Реєстрація

Знайомство

Підбір уроку

Підготовка

Урок

  • Хочу провести урок

Результати весняного EduUp

101Шкіл-партнерів

в різних містах та регіонах України

246Амбасадорів

з України, Португалії, Бразилії, Шрі-Ланки, Чехії, Індії, та інших країн

386Уроків проведено

З таких тем як: Цілі Сталого Розвитку, Soft або Hard skills та про культуру інших країн англійською

LEAD for PEACE. Support for everyone

проект гуманітарної допомоги від ВМГО «AIESEC в Україні».

Через нестачу продуктів харчування, ліків та засобів гігієни у певних областях, що зазнали та продовжують зазнавати сильного удару в ході війни в Україні, є потреба в організації поставки такої допомоги. 
Від квітня місяця відбувся значний спад в кількостях поставок гуманітарної допомоги, хоча вона і досі є актуальною та важливою для людей, які проживають на уражених російською агресією територіях.

Гуманітарна допомога є особливо важливою для:

Людей похилого віку, які залишилися без підтримки родичів, фінансових ресурсів та можливості самостійно добути певний вид допомоги;

Людей, що втратили працевлаштування, підтримку близьких та можливість самостійно добути певний вид допомоги

Міських установ (госпіталів, дитячих будинків, будинки для людей похилого віку тощо), які зазнали урізання бюджету, не мають додаткового фінансування для отримання певного виду допомоги.

Ми як ВМГО «AIESEC в Україні», ключовою діяльністю якої є розвиток лідерського потенціалу в молоді також вважаємо, що даний проект стане корисним членам організації для здобуття навичок комунікації та проектного менеджменту задля допомоги своїй країні. Організація є міжнародною та налічує осередки у 130+ країнах світу. Ми віримо, що це сприятиме якісній організації проекту, залучаючи:

  • іноземні товариства до спільного збору та закупівлі гуманітарної допомоги;

  • компанії, що є партнерами таких локальних осередків за кордоном;

  • до збору коштів в місцевих медіа-ресурсах для підтримки проекту.

Також ми віримо, що якісні навички членів організації допоможуть залучати компанії, громадські організації за кордоном та в Україні для досягнення мети та цілей проекту.

Пошта для кооперації

LEAD for PEACE. Info proxy

Мета: з’єднати тих, хто потребує інформацію і тих, хто її знає. Під час пошуку інформації все впирається у знання джерел та у час, щоб їх знайти. Велика кількість людей просто не знає куди писати, звертатися за тим чи іншим питанням. Команда AIESEC допомагає тобі з цим - ти звертаєшся до нас із питанням і ми надаємо тобі канали, які містять відповідь на нього
Якщо в тебе виникли питання щодо певного проєкту або ж ти хочеш долучитися до їх втілення - пиши нам в інстаграм або телеграм @aiesecinukraine, будемо раді допомогти! А добірки корисних ресурсів ти можеш знайти в нашому Telegram каналі.

Підпишись на наш TelegramЗалиш запит на допомогу

Партнери