This version of the page http://barmash.com.ua/ua/ (185.104.45.156) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-15. The original page over time could change.
Барський машинобудівний завод Термобар - офіційний сайт
Написати директору
  • Ru
  • En
  • Ua
+38 (067) 431-01-16 +38 (04341) 2-14-56
Замовити дзвінок

Ми пропонуємо

Кращі ціни
Вітчизняний виробник
Висока якість продукції
Найновіші високоточні технології
Надійний партнер

Актуально сьогодні

Разові замовлення
Придбати
Котел електричний Ж7-КЕП-9
Придбати
Машина тягнульна періодичної дії Ж7-ШТП
Придбати
Машина закупорювальна Ж7-УМТ-6
Придбати
Кронштейн Б-4-58
Придбати
Шестерня Б-4-58
Придбати
Машина карамелеобкатувальна Б4-ШМП-1
Придбати
Котел електричний Ж7-КЕП-18
Придбати

Новини

23/09/2022

Привітання з професійним святом – Днем машинобудівника!

Вітаємо працівників та ветеранів машинобудування з професійним святом – Днем машинобудівника! В теперішній нелегкий час для нас та України наші

Детальніше
07/04/2022

Шановні колеги та друзі!У цей складний час – ми працюємо на благо економіки нашої країни 🇺🇦 Маємо можливість запропонувати наступні послуги ✅️ За поширення -дякуємо додатково 🤗 Слава Україні!🇺🇦

Шановні колеги та друзі!У цей складний час – ми працюємо на благо економіки нашої країни 🇺🇦 Маємо можливість запропонувати наступні

Детальніше
Усі новини

Барський машзавод

Вітаємо Вас на офіційній сторінці ПрАТ “Барський машзавод” – розробника та виробника  технологічного обладнання для харчової промисловості, а також газових, електричних та твердопаливних котлів.

Підприємство з більш ніж 80 річним досвідом, накопило великий виробничий досвід, сучасне обладнання та основне зберегло кваліфікований персонал.

Сьогодні ми пропонуємо більш ніж 60 найменувань продукції для консервної, лікеро – горілчаної, виноробної, пивобезалкогольної, масложирової та кондитерської галузей. Зокрема це фасовочні, розливні, упаковочні та інші автомати. Усе обладнання сертифіковане в країнах Європейського та Євроазійського союзів.

З 2000 року на підприємстві виробляють сучасні газові, електричні та твердопаливні опалювальні котли 55 видів від 5 до 200 кВт.. За цей час під торговою маркою «ТермоБар» випущено 350 тис.котлів, що зарекомендували себе як сучасні, надійні, довготривалі.

Окремо ПрАТ «Барський машзавод» пропонує свої послуги в питаннях будівництва, реконструкції опалювальних пунктів від проектування і до здачі “під ключ». Наші працівники на обраних Вами об’єктах проведуть  весь комплекс робіт від виготовлення ПКД до виконання монтажних робіт.

X
Написати директору
X
Замовити дзвінок
X
Замовити дзвінок
X Дякуємо за Вашу заявку!
Ми зв'яжемось з Вами у найближчий час!