This version of the page http://pfl.ua/custom/zirkovi-uroki-futbolu (217.20.166.185) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-14. The original page over time could change.
Професіональна футбольна ліга України

Ми маємо однакові цілі та велику потребу робити добро і віримо, що спільними зусиллями зможемо зробити наші змагання  привабливішими для широко кола вболівальників. 

«Зіркові уроки футболу», Всеукраїнський проект клубів Професіональної футбольної ліги, має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –  дружбу, чесність, справеливість,  повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до клубів сім`ї ПФЛ, футболу та спорту. 

Завдяки ініціативі 10 клубів ПФЛ – «Скала», «Оболонь-Бровар», «Зірка», «Арсенал-Київщина», «Іллічівець», «Миколаїв», «Буковина», «Суми», «Кремінь», «Верес» - в 2016 році проект було вперше успішно реалізовано в 10 містах.

Другий сезон відбувся за  підтримки Української Асоціації футболу, а також ТМ Jako, ТМ Живчик, ТМ Школярик та ТМ Gera і охопив майже всі клуби ПФЛ, 21 область та більше, ніж 3 000 дітей.

Нам дуже хотілося передати емоційність та добру  атмосферу  найвеселіших та найяскравіших уроків футболу. Анна Сарвіра,  українська ілюстраторка дитячих книжок, що входить до світового ТОП-75, захопилася нашою ініціативою і створила чудові картинки для "Зіркових уроків футболу".

 

ДРУЗІ ПРОЕКТУ

 

Третій сезон «Зіркових уроків футболу» проходить за підтримки Української Асоціації футболу та партнерів ПФЛ

ТМ Select Технічного партнера ПФЛ,  вищих дивізіонів чемпіонатів Німеччини, Португалії, Нідерландів, Бельгії, Данії, Ісландії, Швеції та інших. Вперше в історії український футбол отримав Офіційний м`яч  змагань.

ТМ Decathlon –бренд, який створено спортсменами для спортсменів. Французький рітейлер, французький рітейлер, що спеціалізується на розробці, виробництві та роздрібній торгівлі спортивними товарами більш, ніж для 70 видів спорту.

 

ОРГАНІЗАТОРИ

 

 

 

ТРЕТІЙ СЕЗОН

МФК «Металург» ФК «Інгулець»
   
   


ДРУГИЙ СЕЗОН

 

МФК «Миколаїв» ФК «Колос»
   
ФК «Іллічівець» ФК «Інгулець»
   
ФК «Буковина» ФК «Тернопіль»
   
ФК «Верес» ФК «Десна»
   
ФК «Інгулець-2» ФК «Суми»
   
ФК «Нафтовик-Укрнафта» ФК «Тепловик-Прикарпаття»
   
ФК «Жемчужина» ФК «Нікополь»  
   
ФК «Поділля» ФК «Кремінь»  
   
ФК «Нива-В» ФК «Геліос»  
   
ФК «Балкани»  
 
   
   

 

ПЕРШИЙ СЕЗОН

 

Технічним партнером ПФЛ у проекті «Зіркові уроки футболу» став відомий англійський виробник спортивного екіпірування, офіційний партнер ліги, ТМ Mitre, який надав кожній школі-учасниці футбольні м`ячі. Видавництво Старого Лева, яке вірить, що «силою слова, добрими книжками та людяними стосунками ми зможемо змінити світ» подарувало кожному з учасників уроків «Зіркові історії успіху» - книжку про українських спортсменів, які вміють творити дива,  змінюють наше уявлення про можливості людського тіла і духу, діляться своїм життєвим досвідом і надихають на перемоги. «Живчик», найкращий друг дітей, налаштував на веселий лад і нові відкриття.

ФК «Скала» ФК «Оболонь»
   
ФК «Зірка» ФК «Арсенал-Київщина»
   
ФК «Іллічівець» ФК «Миколаїв»
   
ФК «Суми» ФК «Буковина»
   
ФК «Кремінь» ФК «Верес»