This version of the page http://vn.20minut.ua/iz-madagaskaru-do-ukrainy (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-10. The original page over time could change.
Із Мадагаскару до України - 20 хвилин Вінниця

Із Мадагаскару до України

Що можна зробити з засохлої пасхальної випічки: три геніальні ідеї

Великдень закінчився, а паски на столі залишилися, у когось навіть не одна. Цього року деякі господині так старалися, що не знають, куди подіти свої творіння.

Журналіст RIA повернувся з Африки живий і обікрадений

Про те, як мене пограбували в африканських нетрях та детектив із моїм вкраденим паспортом я вирішив написати тільки після повернення додому. Адже тепер можна сказати точно, що ця історія завершилася добре

Журналіст RIA Віталій Дерех повернувся з Африки в Україну!

З Африки через аеропорт у Найробі, а далі — через Стамбул та Сімферополь повернувся в Україну журналіст RIA Віталій Дерех 27 серпня.

Журналіст RIA у Кенії: Скільки коштує життя по-африканськи

Аби дізнатися справжню ціну у гривнях якого-небудь товару на кенійському ринку, потрібно забрати один нуль від ціни, яку каже продавець, і поділити це число на три.

photo_camera Кенія. Шматочок української землі

За останній місяць я приїздив у багато аеропортів портів і вокзалів. На жодному з них мене ніхто не зустрічав.

Кенійці через RIA вітають українців з Днем незалежності

Я уже в Найробі - столиці Кенії. Зайшов в одну зі шкіл і розказав дітям та вчителям про Україну і про те, що сьогодні у нас День незалежності.

Танзанія. Як воно, у готелі за чотири долари

За час своєї мандрівки у рамках проекту “З RIA на край світу” я ночував у десятках найрізноманітніших готелів. Але 23 серпня я знайшов рекордний — з ціною номера чотири долари за добу.

Танзанія. Морозиво за 35 гривень

Дорогою з Дар ес Саламу до Найробі зупинився у містечку Аруша. Пішов у кафе де є Wi-Fi.

Танзанія: прогулянка узбережжям океану

Прогулявся днями узбережжям Індійського океану біля Дар ес Саламу. Вийшов надвечір, бо вдень дуже припікало сонце.

Занзібар. Ананаси — на городах, шоколад — на деревах

Аби відчути себе туристом на Занзібарі, я пішов на платну екскурсію плантаціями, де вирощують різні фрукти та прянощі.

Свіжий випуск

№ 45 від 9 листопада 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up