This version of the page http://www.uapp.org/competitions.htm (193.106.249.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-07. The original page over time could change.
Професійні конкурси / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Професійні конкурси

  • 4 жовтня 2022Журналістів-документалістів та професійних операторів запрошують до співпраці для створення мультимедійного архіву війни

    Громадська організація “Пікселейтід Реалітіз” пропонує розширення можливостей журналістів за допомогою 3D-сканування для документування спадщини під час війни.


    Докладнiше
  • 4 жовтня 2022Програма грантів для журналістів Media Fellowship 2022

    Запрошуємо українських медійників та лідерів думок, які висвітлюють проблему вживання тютюнових та нікотинових виробів та необхідності посилення державної політики для подолання епідемії вживання тютюну долучитися до цьогорічної хвилі Програми грантів Media Fellowship-2022!


    Докладнiше
  • 21 вересня 2022ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ЖУРНАЛІСТСЬКИХ РОБІТ РОЗШИРЮЄ СВОЮ ТЕМАТИКУ, РЕАГУЮЧИ НА ВИКЛИКИ ВОЄННОГО ЧАСУ

    У той час, коли військові захищають суверенітет нашої держави, даючи опір окупантами, медійна спільнота тримає свій фронт — інформаційний.

    Докладнiше
  • 21 вересня 2022ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ "ЖИТТЯ ВІЙНИ"

    Метою проєкту є документування сучасної історії України на тлі російсько-української війни – її міст, громад, колективів або окремих особистостей з різних куточків країни - задля кращого розуміння нащадками та світовою спільнотою подій, що відбуваються після початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 року.


    Докладнiше
  • 1 серпня 2022120 ТИС. ГРН ДЛЯ РЕГІОНАЛЬНИХ МЕДІА НА МУЛЬТИМЕДІЙНІ ПРОЄКТИ

    ГО «Інтерньюз-Україна» оголошує конкурс на отримання стипендій для створення мультимедійних проєктів про життя українців в умовах війни. До участі запрошуються незалежні регіональні медіа з усієї країни.


    Докладнiше
  • 1 серпня 2022КОМПЛЕКСНА ПІДТРИМКА УКРАЇНСЬКИХ МЕДІА: ЗАХИСТ САЙТІВ, КОНСУЛЬТАЦІЇ, СТИПЕНДІЇ

    ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує українські редакції отримати комплексну підтримку їхніх медіа в умовах війни. До пакета підтримки входять стипендії на вироблення контенту, захист сайтів від цифрових загроз, індивідуальні консультації та вебінари з цифрової безпеки.


    Докладнiше
  • 16 липня 2022Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»

    Конкурсні роботи подаються до 30 вересня 2022 року (п‘ятниця до 24:00). Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з номінацій, оформивши їх окремими конкурсними заявками.


    Докладнiше
  • 1 червня 2022Отримай до 7000 євро на виробництво контенту!

    Mediafit Creators Fund запускає перший сезон та оголошує збір заявок.


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022Фонд журналістських розслідувань надає гранти

    Журналісти-фрілансери, штатні репортери та ЗМІ мають право на отримання грантів для створення високоякісних, неупереджених розслідувань. 


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022Конкурс міні-проєктів від АУП

    Наш партнер Академія української преси запрошує до участі у конкурсі мініпрoєктів, які активно залучатимуть різні спільноти до засвоєння актуальних знань та навичок з медіаграмотності. У рамках конкурсу будуть підтримані проєкти, які сприятимуть розвитку медіаграмотності, прийняттю поінформованих рішень, посилюють стійкість до дезінформації, формують навички критичного мислення та інформаційної безпеки.


    Докладнiше
  • 28 січня 2022Міжнародний конкурс на найкращий дизайн у медіа

    До 31 січня триває міжнародний конкурс на найкращий дизайн у медіа. Серед категорій — інфографіка, оформлення друкованих і онлайн-сторінок тощо. Переможці отримають нагороди за здобутки у сфері візуальних комунікацій. 


    Докладнiше
  • 11 січня 2022До 24 січня продовжено прийом заявок на отримання грантів PITCH UA 4

    Якщо ви не встигли подати заявку на участь в PITCH UA 4, у вас є ще 2 додаткові тижні, аби це зробити – термін заповнення аплікаційних форм продовжено до 24 січня.


    Докладнiше