Самостійно зібране влітку насіння очищають від рослинних решток та інших домішок, після чого виконують калібрування, щоб відбракувати пошкоджене, порожнє, дрібне насіння. Пам’ятайте: чим якісніший посівний матеріал, тим легше буде у подальшому доглядати за посівами.

Детальніше: Підготовка та придбання насіння

Ааналізуючи результати сезону, що минає, можна сказати, що дині вродили не у всіх. Чому? Спробуємо розібратися.

Детальніше: Чому гниють дині?

На початку вересня грядки на наших городах поступово звільняються. Зібраний урожай кабачків, баклажанів, томатів, цибулі, моркви потребує переробки. Ми добре попрацювали влітку, однак ще рано відпочивати. Адже навіть на початку осені можна знову наповнити город яскравою, смачною та корисною зеленню.

Детальніше: Що посадити у вересні?

Чому все більше пасічників у США
зимують своїх бджіл у холодних приміщеннях?

Все більше і більше американських бджолярів починають поміщати своїх бджіл в зимівники ще з осені, для їх зимівлі в приміщенні. Хоча пасічники Канади це робили протягом десятиліть, популярність практики зимівлі бджіл в приміщенні в США виникла порівняно нещодавно.

Детальніше: Зимівля бджіл у холодних приміщеннях

Головне правило під час вибору часнику – він має бути твердим і сухим. Головка не повинна бути великою або навпаки дуже маленькою. Оптимальний смак мають плоди середнього розміру. Якщо купуєте часник, то не варто звертати увагу на екземпляри, які проростають, бо вони швидко зіпсуються і містять менше корисних речовин.

Детальніше: Як вибрати та зберігати часник?