Останні новини

Онлайн-навчання з впровадження систем енергоменеджменту

З 8 по 30 вересня 2022 року Держенергоефективності за підтримки ПРООН в Україні та за участю Асоціації енергоаудиторів України провело широку освітню кампанію з енергоменеджменту для центральних та місцевих органів […]

Енергопотреба комерційних будівель. Чим її забезпечити найбільш ефективно

Голова Асоціації енергоаудиторів Литвин Вадим провів вебінар, в якому розповів куди витрачається енергія в комерційних будівлях та про основні джерела для покриття потреби в тепловій енергії.

Чим закрити потребу в енергії приватні будівлі

Голова Асоціації енергоаудиторів Литвин Вадим провів вебінар, в якому розповів куди витрачається енергія в приватних будівлях та котеджах і як найбільш ефективно та дешево задовольнити ці потреби.

Читати всі новини

Важливі новини

Опалювальний сезон в Україні 2022/2023.

Голова Асоціація енергоаудиторів України Вадим Литвин розповів в ефірі ICTV про опалювальний сезон в Україні 2022/2023.

Вебінар “Енергоефективні рішення для будівель”

Розпочинаємо серію вебінарів на тему “Енергоефективні рішення для будівель”.

Як мала б розпочатися Велика Термомодернізація…

З огляду на нещодавно презентовану програму «Велика термомодернізація», спеціалісти Асоціації енергоаудиторів України проаналізували досвід подібних програм в житловій та громадській сферах. Причому з огляду на свій досвід супроводу та участі […]

Читати важливі новини

НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Навчальний центр з енергоаудиту та енергоменеджменту Асоціації енергоаудиторів створений для підвищення рівня ПРАКТИЧНИХ знань та навиків на ринку енергоаудиту та енергомененеджменту України.

Наявні курси: 

Енергетичний аудит будівель, Тепловізійна зйомка, Налаштування індивідуальних теплових пунктів, Енергетичний аудит лікарень та інші.

ЗАПИСАТИСЯ НА ТРЕНІНГ

Команда

Вся команда

Наші партнери