This version of the page http://www.ukrainejudo.com/ (185.13.5.52) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-25. The original page over time could change.
Головна

Тріумф кадетів в Ризі. 15 нагород і перше загальнокомандне місце

Українці залишилися без нагород на Grand Slam в Абу-Дабі

Потужне представництво українських кадетів на Кубку Європи в Ризі

З корабля на бал. Склад збірної України на Grand Slam в Абу-Дабі

З Днем захисника України та Днем українського козацтва!

Українські дзюдоїсти посіли 7 місце у змішаному командному турнірі

Яків Хаммо посів 7 місце на чемпіонаті світу в Ташкенті

Литвиненко: «Ця нагорода для нашого мужнього народу і незламної країни»

Новини

  • Тріумф кадетів в Ризі. 15 нагород і перше загальнокомандне місце

    23 октября 2022

    Приємні новини для українських вболівальників дзюдо надійшли з латвійської Риги, де цими вихідними відбувся континентальний Кубок серед спортсменів до 18 років. Наша команда представлена на турнірі 47 спортсменами за два змагальні дні завоювала 15 нагород, з них три золоті.

  • Українці залишилися без нагород на Grand Slam в Абу-Дабі

    23 октября 2022

    В столиці ОАЕ відбувся сьомий в поточному сезоні турнір серії Grand Slam, який зібрав більше 400 спортсменів з 65 країн світу. Участь у змаганнях взяли і 13 українських дзюдоїстів, втім, на жаль, цього разу наша команда залишилася без нагород.

  • Потужне представництво українських кадетів на Кубку Європи в Ризі

    20 октября 2022

    Паралельно з турніром серії Grand Slam в Абу-Дабі, в латвійські Ризі найближчими вихідними відбудеться Кубок Європи серед кадетів. Найбільше представництво на турнірі матиме саме збірна України – до столиці Латвії відправиться одразу 47 наших дзюдоїстів.

  • З корабля на бал. Склад збірної України на Grand Slam в Абу-Дабі

    19 октября 2022

    Не встигли вщухнути емоції після завершення чемпіонату світу в Ташкенті, як вже цього тижня найкращі дзюдоїсти планети знову вийдуть на татамі. З 21 по 23 жовтня в столиці ОАЕ Абу-Дабі відбудеться турнір серії Grand Slam, участь в якому візьмуть 428 дзюдоїстів з 66 країн.

  • З Днем захисника України та Днем українського козацтва!

    14 октября 2022

    Шановні друзі, дорогі наші захисники та захисниці! Федерація дзюдо України щиро вітає вас з Днем захисника України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

  • Українські дзюдоїсти посіли 7 місце у змішаному командному турнірі

    13 октября 2022

    Фінальною крапкою 8-денного марафону чемпіонату світу з дзюдо в столиці Узбекистану Ташкенті став змішаний командний турнір. Участь в ньому взяли 17 збірних, серед них і українська команда, яка була представлена 7 спортсменами.

  • Яків Хаммо посів 7 місце на чемпіонаті світу в Ташкенті

    12 октября 2022

    В заключний змагальний день індивідуальної першості чемпіонату світу з дзюдо в Ташкенті надії українських вболівальників були пов’язані з Яковом Хаммо (понад 100 кг). Наш титулований суперваговик двічі за свою кар’єру підіймався на п’єдестал пошани світової першості, зокрема, і в минулому році на чемпіонаті світу в Будапешті.

  • Литвиненко: «Ця нагорода для нашого мужнього народу і незламної країни»

    12 октября 2022

    Для 18-річної української дзюдоїстки Єлизавети Литвиненко нинішній сезон складається неабияк успішно. Після вдалого виступу на юніорській першості Європи, українка створила одну з найбільших сенсацій на дорослому чемпіонаті світу в Ташкенті.

  • Неймовірно! Єлизавета Литвиненко - бронзова призерка чемпіонату світу

    11 октября 2022

    Шостий змагальний день світової першості з дзюдо в узбекистанському Ташкенті приніс збірній Україні такий довгоочікуваний медальний успіх! Бронзову нагороду чемпіонату світу у ваговій категорії до 78 кг завоювала 18-річна Єлизавета Литвиненко!

  • 6 нагород від українських юніорів з Кубку Європи в Клуж-Напока

    09 октября 2022

    Паралельно з чемпіонатом світу серед дорослих в Ташкенті, в румунському містечку Клуж-Напока цими вихідними відбувся етап юніорського Кубку Європи, участь в якому взяли 13 українських дзюдоїстів.

  • Українська збірна в Ташкенті зустрілася зі спортивним директором МОК

    09 октября 2022

    Протягом останніх двох днів на чемпіонаті світу з дзюдо в Ташкенті був присутній спортивний директор Міжнародного олімпійського комітету Кіт Макконнелл. Про це на своєму офіційному сайті повідомила Міжнародна федерація дзюдо, зазначивши, що цей візит не є тривіальним, оскільки він ілюструє чудові стосунки між МОК та IJF і, перш за все, дозволяє Кіту Макконнеллу отримати більш чітке уявлення про організацію такого заходу.

  • Дар‘я Білодід посіла 7 місце на чемпіонаті світу в Ташкенті

    08 октября 2022

    У третій змагальний день світової першості з дзюдо в столиці Узбекистану Ташкенті збірну України представляли Артем Хомула (до 73 кг) та Дар’я Білодід (до 57 кг).

  • Богдан Ядов – у сімці найкращих дзюдоїстів світу в Ташкенті

    07 октября 2022

    Другий день чемпіонату світу з дзюдо в столиці Узбекистану Ташкенті приніс збірній України перші локальні успіхи. І хоч нашим спортсменам поки що не вдалося завоювати нагороди, непоганий турнірний шлях провів Богдан Ядов.

  • 13 українських юніорів візьмуть участь у Кубку Європи в Клуж-Напока

    07 октября 2022

    Окрім головної події поточного сезону – чемпіонату світу з дзюдо серед дорослих, який наразі триває у Ташкенті, найближчими вихідними 8-9 жовтня у румунському містечку Клуж-Напока відбудеться черговий етап Кубка Європи серед юніорів. Участь у змагання візьмуть 133 дзюдоїста з 23 країн.

  • Боротися попри все. Прев’ю чемпіонату світу в Ташкенті

    05 октября 2022

    З 6 по 13 жовтня в столиці Узбекистану Ташкенті відбудеться головна спортивна подія року для спільноти дзюдо – чемпіонат світу-2022. Цьогоріч світовий форум збере більше 570 кращих спортсменів з 82 країн світу, серед них і 13 українських дзюдоїстів.