This version of the page http://www.usmdi.org/index.php (77.87.197.151) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-13. The original page over time could change.
Український інститут розвитку фондового ринку
Головна
ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ РИНКІВ КАПІТАЛУ
Навчальні програми
Атестація
План-графік проведення навчання та атестації
РЕЄСТРАЦІЯ НА НАВЧАННЯ ТА/АБО ІСПИТ
ДИСТАНЦІЙНЕ
НАВЧАННЯ
Заява на дистанційне навчання та/або іспит
ТРЕНУВАЛЬНЕ
ТЕСТУВАННЯ

 

Історія УІРФР
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Академічна доброчесність
Сторінка ректора
Контакти
Співпраця/Партнери
Відгуки відвідувачів
 

 

 

Головна

Український інститут розвитку фондового ринку Київського національного економічного університету (УІРФР) - науково-дослідна установа та державний вищий навчальний заклад (ліцензія Міністерства освіти і науки України на здійснення освітньої діяльності, рішення ДАК від 23.11.1999, протокол №23 (вперше), наказ МОН України від 08.09.2016 №1422-Л (переоформлення)

Український інститут розвитку фондового ринку - Навчально-методичний центр Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Український інститут розвитку фондового ринку проводить наукову, інноваційну та методичну діяльність, забезпечує організацію освітнього процесу і здобуття особами вищої освіти, післядипломної освіти і задоволення інших освітніх потреб здобувачів вищої освіти та інших осіб за наступними напрямами:

  • надання вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти
  • навчання, професійна підготовка, підвищення кваліфікації фахівців з питань фондового ринку
  • проведення семінарів з актуальних питань ринків фінансових послуг України
  • видання наукової та навчальної літератури
  • наукові дослідження


ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ ІНСТИТУТУ

Постановами Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) та від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на всій території України встановлено карантин та застосовуються протиепідемічні заходи.

На виконання рішень Уряду, рекомендацій Міністерства освіти і науки України, рішень Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) навчальні заходи Інституту протягом дії карантину будуть здійснюватися переважно у дистанційнй формі.

ПРОТЯГОМ ДІЇ КАРАНТИНУ ДІЯЛЬНІСТЬ УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ РОЗВИТКУ ФОНДОВОГО РИНКУ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПЕРЕВАЖНО У ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ З ВИКОРИСТАННЯМ РІЗНИХ ФОРМ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. ВІДВІДУВАЧІ У ПРИМІЩЕННЯ ІНСТИТУТУ ДОПУСКАЮТЬСЯ ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ ЛИШЕ З ДОТРИМАННЯМ ВСТАНОВЛЕНИХ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ.

У разі потреби пропонуємо спілкуватися із відповідними підрозділами УІРФР засобами телефонного зв`язку та/або електронною поштою.


ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ 2019-NCOV


 
 


©  2001-2022  www.usmdi.org Український інститут розвитку фондового ринку