Учасник виставки LABComplex – Компанія «Сервіслаб» запрошує фахівців на свій стенд 19-21 жовтня 2021!

Висококваліфіковані спеціалісти ТОВ «СЕРВІСЛАБ» на стенді представлять весь перелік устаткування компанії, запропонують лабораторне обладнання світових виробників:

Глобал Біомаркетинг Груп візьме участь у Міжнародному конгресі з Лабораторної медицини 2020!

ТОВ «Глобал Біомаркетинг Груп» є визнаним експертом у створенні сучасних високотехнологічних лабораторій. Вже понад 25 років компанія втілює найкращі світові розробки та рішення в повсякденну роботу українських лабораторій. 

Нові дати Міжнародного конгресу з Лабораторної медицини — 23–25 вересня 2020 року

Шановні партнери, компанії-учасники, організатори конференцій та відвідувачі!

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19,

МЕДЛІДЕР 24 запрошує фахівців на свій стенд в рамках МедЛаб Конгресу!

Діяльність компанії полягає у дистрибуції швидких діагностичних імунохроматографічних тестів для експрес-діагностики небезпечних інфекцій (ВІЛ, гепатитів В і С, сифілісу, рота- та аденовірусів), кардіо- та онкомаркерів, визначення наявності наркотичних речовин в організмі, а також визначення групи крові і резус-фактора, вагітності, овуляції.

Успішність організацій і економік: виходячи за межі сталих уявлень

Шановні колеги! Запрошуємо вас на захід наших партнерів 20-й ювілейний Міжнародний проект «Сузір’я якості`2019» на тему: «Успішність організацій і економік: виходячи за межі сталих уявлень», який відбудеться 24 – 28 червня 2019 р. 

(Русский) С Новым Годом и Рождеством Христовым !

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська і “Англійська”.

Світ Зварювання

www.weldworld.ru Світ зварювання – Довідковий портал зі зварювання, пайки, різання, механічної обробки, матеріалознавства та інших галузей науки і техніки. Основні розділи сайту: теорія, форум, новини, статті, галерея.

(Русский) test

Лабораторные просеивающие машины Retsch – зарекомендовали себя как надежные и долговечные рассевы, благодаря которым обеспечивается высокая точность анализа и удобство в работе, а также соответствие требованием стандарта ISO 9001. Просеивающие машины Retsch подходят как для сухого, так и для мокрого рассева. Компания Retsch непрестанно работает над повышением функциональности оборудования, простоты