This version of the page http://www.0372.ua/expert/769082 (104.21.70.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-11. The original page over time could change.
Топ експертів нашого міста - Николай Ранчу - Чернівці - 0372.ua
0 Увійти

Топ експертів нашого міста - Николай Ранчу

Як потрапити до цього списку?
Спеціаліст
Николай Ранчу
Відгуки: 5
Коментарі : 0
Передплатників: 0
Підписатися
Сортувати по:
Відгук про "DENTIST Dr. Valentin Golovach | Стоматологічна клініка"
понеділок, 24 лютого 2020 р.
Стоматологія «DENTIST» в місті Чернівці стала фіналістом конкурсу "Найякісніші послуги і товари року" від компанії «Знак Якості» в категорії – Стоматологічні центи! Стоматологія «DENTIST» це величезний спектр послуг в галузі стоматології, починаючи від гігієнічних і профілактичних процедур, закінчуючи повним відновленням зубного ряду. Тут професійно піклуються про здоров'я зубів своїх пацієнтів. Провідні фахівці в галузі стоматології готові надати свої знання, досвід і якісну медичну допомогу для всієї родини. Всі хто побував у Стоматології «DENTIST», відмічають, що це сама комфортна атмосфера, найбезпечніші і безболісні процедури, інноваційні технології, сучасний стерилізаційний кабінет і новітні імпортні матеріали. У Стоматології «DENTIST» зібрали весь досвід стоматологічних клінік і справжню дружну команду професійних дантистів, які вирішили, що найголовніше в стоматології - це якість послуг! Компанія Знак Якості нагородила керівника Головач Валентина Васильовича почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо! Дякуємо Вам за благородну і важливу роботу - дарувати світу красиві, сяючі, посмішки людей! Нехай Ваше життя буде завжди наповнена позитивом, вдячністю клієнтів, здоров'я вам і удачі, миру і благополуччя!
0
Відгук про "Медікус-Чернівці, клініка мікрохірургії ока"
субота, 29 лютого 2020 р.
Клініка мікрохірургії ока «МЕДІКУС» в місті Чернівці отримала нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії –Медичні центри! 🏆🏵👁 Medicus_cv провідний офтальмологічний центр в Чернівцях! Сьогодні клініка володіє сучасною високотехнологічною діагностичною, консультаційною та лікувальною базою, оснащеною найефективнішим, за світовими мірками, обладнанням. Лікарі «Медікус» - висококваліфіковані фахівці, які володіють як сучасними міжнародними, так і ексклюзивними, запатентованими методиками діагностики та лікування різних захворювань органів зору.👀 Консультує та оперує головний лікар, офтальмохірург,кандидат медичних наук, лікар вищої категорії ШВЕД АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ. В клініці оперуються пацієнти з надзвичайно важкими супутніми патологіями, такими як цукровий діабет,гіпертонічна хвороба, стани після перенесених інфарктів, інсультів та ін. В Клініці Медікус проводяться унікальні операції на глаукому: імплантація клапана Ахмед (Ahmed Glaucoma Valve (США)), дренажу Експрес (Ex-Press(Alcon)), комбіновані операції (катаракта з глаукомою одночасно) тощо. Більшість пацієнтів після операції залишаються в клініці під наглядом на кілька днів, в залежності від важкості оперативного втручання. В Медичному центрі Медікус пацієнти можуть отримати кваліфіковану медичну допомогу у лікуванні псоріазу за унікальними методиками. В оптиці Медікус Ви зможете підібрати собі корегуючі окуляри чи контактні лінзи на будь який смак, а також вибрати якісні сонцезахисні окуляри, в тому числі відомих світових брендів. Компанія Знак Якості нагородила керівника Швед Андрія Миколайовича почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! 🤩🏆🏵 Вітаємо! Хочемо побажати терпіння і міцних сил, впевненості та наполегливості, взаєморозуміння з людьми і доброго настрою. Нехай всі пацієнти швидко одужують, нехай всі співробітники з роботою справляються професійно і легко, нехай ваша клініка ще довгі роки дарує надію, посмішки і одужання хорошим людям.
0
Відгук про "Центр естетичної медицини "Грація", м.Чернівці"
четвер, 12 березня 2020 р.
Центр естетичної медицини «Грація» в місті Чернівці отримав нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії «Центри єстетичної медицини»! Якщо є бажання привести в порядок свій внутрішній світ, змінити життя на краще та попестити себе, Вам — у Центр естетичної медицини “Грація”! В першу чергу тут вам запропонують гарний настрій. А для цього в "Грації" використовують всі можливості сучасної медицини та косметології. Тут представлені ефективні методики омолодження, оздоровлення та косметологічного догляду.  В арсеналі фахівців великі можливості сучасної медицини та так званої «медицини майбутнього». Це апаратні та аферентні методики лікування, омолодження та підтримання краси. Перелік послуг, звичайно, дуже широкий: пластична хірургія, дерматологія, лазерні методики лікування та догляду, класична та апаратна косметологія, подологія, корекція фігури, мануальна терапія, видалення новоутворень, естетичне кінезіотейпування обличчя та тіла. Комплексний підхід та професіоналізм фахівців, можливості сучасної апаратної косметології дозволяють Центру естетичної медицини «Грація» вирішувати проблеми людини як ззовні, так і зсередини, завдяки чому тут завжди отримують гарні результати. Девізом «Грації» є «Здоров’я, Краса, Успіх». Саме це дарують фахівці даного Центру. Компанія Знак Якості нагородила керівника Стратулат Анастасію Олександрівну почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо! Бажаємо «Грації» добрих клієнтів, які завжди будуть вдячні за приголомшливий ефект і прекрасні результати лікування та догляду! Великих успіхів і великих зрушень в діяльності, відмінного здоров'я та удачі!
0
Відгук про "Аміго тур, туристична агенція в Чернівцях"
четвер, 9 липня 2020 р.
Туристична фірма «Аміго Тур» в місті Чернівці стала фіналістом конкурсу "Найякісніші послуги і товари року"від компанії «Знак Якості» в категорії –Туристичні агенції! Амиго Тур (Юрій Бугай) пропонує сучасні підходи, які здатні відкрити Вам різноманітний, унікальний і неповторний дух, культуру, а головне можливість насолодитися яскравим відпочинком в різних країнах світу. Всі послуги, відрізняються високою якістю в поєднанні з низькими цінами. Турагентство відрізняється кращим сервісом в місті Чернівці! Компанія Знак Якості нагородила керівника Юрія Бугай Юрий Бугай (Юрій Петрович) та колектив почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»!
0
Відгук про "ОДІСЕЯ-ТУР, туристичне бюро в м.Чернівці"
пʼятниця, 21 серпня 2020 р.
Якість і надійність підібраних варіантів - це те в чому ви можете бути впевнені, так як кожен із співробітників "Одіссея Тур" має багатий досвід у своїй сфері діяльності. Командний дух дозволяє діяти, як єдине ціле і бути максимально ефективними, незважаючи на те, що кожен менеджер є ЕКСПЕРТ в своїй області. Ви будете в курсі останньої інформації про самі популярні курорти, так як фахівці компанії постійно підвищують рівень своєї кваліфікації. В компанії говорять: «Наші туристи - це найцінніше, що є у компанії. Заслужити їхню довіру - це наше основне завдання. Тому що саме значуще, що є в бізнесі - це репутація та довіра клієнтів!»
0