This version of the page http://hostpro.ua/ua/ (91.223.223.57) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-10. The original page over time could change.
Хостинг сайтів [2022] від Hostpro. Купити hosting для сайту в Україні

Знижка 20% на українські домени. Промокод UA-20 діє до 26.10.22

Замовити

Оберіть гарне ім'я своєму сайту

.dn.ua10.52.km.ua8.99.ks.ua6.13.pro4.99.ua63.8

Turbo VPS для максимальної продуктивності сайту

TurboVPS-2

  • SSD-диск

    50 GB

  • Оперативна пам'ять

    4 GB

  • Процесор до 5 GHz

    1 CPU

TurboVPS-3

  • SSD-диск

    70 GB

  • Оперативна пам'ять

    6 GB

  • Процесор до 5 GHz

    2 CPU

TurboVPS-4

  • SSD-диск

    90 GB

  • Оперативна пам'ять

    8 GB

  • Процесор до 5 GHz

    4 CPU

Даруємо марки

За продовження і замовлення Хостингу або VPS на будь-який період

Отримати подарунок

Найкращий хостинг в Україні

NVMe Хостинг

Тариф Перший Turbo NVME – відмінний вибір для старту

  • Кількість сайтів

    2

  • NVMe-диск

    10 GB

  • Inodes

    300 000

Linux VPS

Тариф Моторний+ з безкоштовним адмініструванням 24/7

  • Оперативна пам'ять

    2 GB

  • SSD-диск

    25 GB

  • Процесор

    1 CPU

  • Виділена IP

    1

WordPress Хостинг

Тариф Старт для невеликих сайтів на WordPress

  • WordPress сайтів

    5

  • SSD-диск

    20 GB

  • Inodes

    300 000

Найкращий хостинг від Hostpro

Ми - це HostPro

HostPro – українська хостингова компанія, що знаходиться на ринку IT-послуг вже більше 21 року. За цей час нам вдалося добитися визнання з боку багатьох клієнтів і різних компаній. Наша місія – надати кожному клієнту високий рівень хостингу і забезпечити кращу підтримку.

За настільки довгу роботу на ринку провайдерів ми встановили високу планку з надання IT-послуг, створивши кращий, сучасний, якісний, надійний і стабільний хостинг сайтів в Україні. Ми перша українська компанія, яка запустила хмарний хостинг і перейшла на роботу по протоколу HTTP / 2.

Якщо ви шукаєте найкращий хостинг в Україні, то HostPro – це те, що потрібно вам і вашому сайту.

Максимальна продуктивність сайту з надшвидкими NVMe-дисками

Hostpro – один з перших українських хостинг-провайдерів, який почав використовувати NVMe SSD-накопичувачі нового покоління як на звичайному віртуальному хостингу, так і на VPS. У поєднанні з найпотужнішими серверами досягається максимальна швидкість читання/запису та обробки запитів, що прискорює сайт у 8 разів навіть у моменти підвищеного трафіку.

Послуги хостингу HostPro

  • Найшвидший хостинг на NVMe-дисках;
  • Оренда Linux і Windows хостингу;
  • Виділені сервери;
  • Реєстрація доменних імен;
  • Оформлення та встановлення SSL сертифікатів;
  • Оренда ліцензій Microsoft.

Відчуйте переваги платного хостингу від HostPro вже зараз

Зробити замовлення на хостинг від HostPro - просто: оберіть відповідну послугу, а після оформіть замовлення. Здійснити оплату можна за допомогою банківської карти (цим методом оплата приймається лише в національній валюті), електронних грошей або платіжного терміналу.

Але просто не лише замовити хостинг, а й почати з ним роботу – кожен сайт унікальний, ми готові надати український хостинг будь-якого ресурсу, будь-то лендінг-пейдж, сайт-візитка на WordPress, новинний портал на самопісний движку або інтернет-магазин на Opencart – який би вибір ви не зробили, вам завжди гарантована швидка підтримка і стабільно високу підключення.

Якщо ви тільки плануєте зайнятися інтернет-діяльністю і це буде для вас перший платний хостинг – не лякайтеся, приступити до роботи зі своїм новим сайтом можна вже через кілька хвилин після покупки: ви можете вибрати хостинг з встановленої CMS або самостійно встановити движок в пару кліків.

Окремий привід для гордості – це молода команда професіоналів технічної підтримки. Наші фахівці завжди готові допомогти вам у вирішенні будь-яких питань: з ресурсом, сервером, SSL сертифікатом або з консультацією. На вирішення кожного питання в будь-який час доби наша підтримка приділить вам стільки уваги, скільки потрібно.

Часті запитання (FAQ)

Що таке хостинг і для чого він потрібен?

Хостинг — це послуга, яка дозволяє розміщувати вашу інформацію на сторонньому сервері. Крім класичного розуміння, що хостинг розміщує сайти, там також можуть перебувати бази даних, хмарні сховища файлів, поштові скриньки, ftp акаунти і багато іншого. Якісний хостер гарантує, що ваш сайт завжди доступний, буде працювати без збоїв і на стабільному рівні.

Всього розрізняють три види хостингу — віртуальний хостинг, віртуальний сервер, виділений сервер. Кожна послуга має на увазі під собою надання дискового простору, оперативної пам'яті і потужностей процесорів користувачеві в оренду на певний час: у разі віртуального хостингу — заявлену частину на сервері, що знаходиться по сусідству із сайтами або файлами інших клієнтів; віртуального сервера — середовище з куди більшим ресурсами, ізольоване від інших клієнтів; виділеного сервера — самостійний фізичний ресурс, який повністю належить одному клієнту на час оренди.

Як правильно обрати хостинг для сайту?

Вперше збираєтеся обрати хостинг для сайту? Приймайте до уваги дві складові – бюджет і потенційну відвідуваність. Якщо ваш ресурс тільки стартує, в цьому випадку підійде найекономніший варіант – це віртуальний хостинг, коли ваш сайт розміщується на одному сервері з іншими клієнтами. Це хороший вибір, якщо проект тільки запускається або не розрахований на широку аудиторію. У разі, якщо ви не новачок і розумієте, що сайту буде потрібно більший обсяг ресурсів, тоді варто вибирати між віртуальним і виділеним серверами.

Підібрати хостинг – це не тільки вибрати відповідний тариф, підлаштуватися до бюджетних рамок і визначитися з CMS системою, важливу роль в цьому питанні відіграє компанія-хостер – надійний та перевірений провайдер забезпечить сайти якісним обслуговуванням і надасть максимальну швидкість мінімізуючи потенційні проблеми.

Як отримати безкоштовний тестовий період?

Якщо ви хочете точніше визначитися з хостингом або переконатися, який з тарифів підходить вам найкраще, тоді скористайтеся послугою хостинг з тестовим періодом. За час тесту ви зможете проаналізувати технічні характеристики тарифу і кількість пам’яті SSD диску для розміщення ваших файлів, а вже після зробити остаточне рішення.

Hostpro безкоштовно надає тестовий період для всіх тарифів хостингу на 5 днів і на 7 днів для тарифів VPS. Якщо вас влаштовує якість послуг, кількість ресурсів, ви без проблем можете продовжити користування хостингом сплативши обраний вами тариф. Тестовий хостинг ніяк не обмежує ваші сайти, надаючи аналогічні потужності і можливості, як і для користувачів з уже сплаченими послугами. Замовити тестовий період дуже просто – під кожним тарифом, біля кнопки замовити, є посилання на тестовий період, яке відправить вас на сторінку оформлення.

Як завантажити сайт на хостинг?

Якщо у вас є сайт, то для того щоб він був в мережі постійно, вам знадобиться завантажити його на хостинг. Або якщо в один момент ви розумієте, що вас не влаштовує швидкість вашого сайту на діючому хостингу, а часті збої заважають нормальній роботі, тоді варто задуматися про міграцію до іншого провайдера.

Завантаження сайту на хостинг може відбуватися декількома способами – за допомогою різних FTP-клієнтів (FileZilla, Total Commander та інші), через Диспетчер файлів у вашій панелі управління (cPanel та інші) або виконати перенесення сайту з використанням SSH. У кожному з випадків вам потрібно бути акуратними при архівації файлів і надалі їх розміщенні. Ми ж безкоштовно пропонуємо перенести всі сайти наших клієнтів на наш хостинг, забезпечуючи правильну і швидку міграцію.

Ще раз: наша допомога – повністю безкоштовна, для цього вам всього лише потрібно звернутися до нашої служби підтримки та слідувати їх інструкціям.

Шукаєте надійний хостинг?

HostPro – це те, що потрібно вам і вашому сайту
Безкоштовний тестПеренести сайт