This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=75 (185.104.45.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-03. The original page over time could change.
Новини - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Новини

ПРЕДСТАВНИКИ КОНФЕДЕРАЦІЇ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ КОНФЕРЕНЦІЇ УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ
21 вересня 2016, 17:47

Із 13 по 16 вересня у столичному готелі Ramada Encore проходив «Український будівельний тиждень», участь в якому взяли представники Конфедерації будівельників України. Протягом чотирьох днів відбулося шість панельних дискусій на теми: «Індустрія щебеню», «Українська дорога», «Індустрія бетонів», «Індустрія залізобетонів», «Агробілд», «Будмікс», присвячених різним ринкам будівельних матеріалів, а також їх споживання в різних секторах – у дорожньому, в житловому, в аграрному будівництві.

Більше 450 учасників галузевих конференцій мали змогу поспілкуватися із найвищими посадовцями Міністерства інфраструктури України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Укравтодора, Адміністрації річкових портів України, представників центральних органів влади та місцевого самоврядування.

Конфедерація будівельників України, як найбільше галузеве об'єднання будівельних компаній та асоціацій, використовує кожну можливість, аби налагодити конструктивний діалог із учасниками ринку, громадськими організаціями, інвесторами, а також посадовцями, аби дати поштовх для розвитку вітчизняного будівельного сектору. «Український будівельний тиждень» став гарним майданчиком для бізнес-зустрічей і обміну актуальною інформацією між учасниками будівельного ринку України.

У найближчий час КБУ проведе І Міжнародний форум розвитку дорожнього будівництва на тему пошуку оптимальних шляхів для будівництва сучасних, міцних і довговічних доріг в Україні – «Asphalt vs concrete». Детальну інформацію про місце та час проведення буде оголошено пізніше, тож слідкуйте за нашими оновленнями.

      

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 01001, м. Київ, вул. Михайла Грушевського, 3.
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 52
e-mail: pr1.kbu@gmail.com