This version of the page http://www.sushiya.ua/sushi/ (104.26.8.124) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-02. The original page over time could change.
Суші Київ ᐈ доставка Сушия ᐈ Замовити Суші у місті Київ - Сушия

Суші

Опції покупок
  1. Суші вугор
    79 ₴
    / 30 г
  2. Суші тунець
    45 ₴
    / 30 г
  3. Суші лосось
    45 ₴
    / 30 г

Київ: де замовити суші?

Суші - традиційна страва з японської національної кухні. Японська кухня - найпопулярніша в Україні серед іноземних. Японські страви настільки поширилися в нашому суспільстві, що назвати японську кухню екзотичною вже складно. Зараз суші на Шулявці або Троєщині - це такий самий варіант для обіду або вечері, як паста або вареники. Замовити суші в Києві ви можете в "Сушия": пообідайте в ресторані або замовте доставку.

Які бувають суші в "Сушия"

У нашій країні найпопулярнішими видами суші є роли і нігірі, тому коли ми говоримо про суші, то найчастіше маємо на увазі нігірі. Це зазвичай двокомпонентна страва, що складається з рису і начинки (риби або морепродукту). У ресторані "Сушия" ви можете замовити суші з такими начинками:

  • тунець;
  • лосось;
  • вугор.

У суші додають також невелику кількість васабі, щоб смак риби був більш виразним.

Замовити суші в Києві

Замовити суші та інші страви наші гості можуть через сайт або зателефонувавши по одному з номерів: +380 (97) 722 5555, +38 (066) 525 5555, +38 (063) 722 55 55. Служба доставки приймає і обробляє замовлення з 11.00 до 00.00. Якщо ви живете у Голосіївському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському, Солом'янському Шевченківському (правий берег) або в Дарницькому, Деснянському, Дніпровському (лівий берег), то мінімальна сума вашого замовлення повинна складати 400 грн. Якщо ви замовляєте суші за межі міста або у віддаленому районі більш ніж 8 км від ресторану, то мінімальна сума буде вищою - 500 грн. 

Способи оплати

При замовленні суші до дому в Києві, ви можете оплатити замовлення будь-яким способом за своїм вибором:

  • карта Mastercard;
  • карта VISA;
  • через Приват24;
  • через платіжний сервіс iPay;
  • готівкою кур'єру або при самовивозі.

Доставка суші додому в Києві

Ваші суші готуватимуться в найближчому до вашого пункту доставки ресторану, тому ви отримаєте замовлення в стислі терміни. Зазвичай в межах Києва замовлення вам доставлять протягом 60 хвилин. Також доставка можлива в Зазим'я, Погреби, Ірпінь, Білогородка, Княжичі, Бровари, Вишгород, Чабани, Чайка, Петровське, Гатне, Пуща-Водиця, Бортничі, Проліски, Чапаєвка, Новосілки, Новобіличі, Коцюбинське і Щасливе та забере у середньому 90 хвилин. Якщо ми не встигнемо в зазначений час, то на наступне замовлення ми компенсуємо цю неприємність смачним бонусом

 

Київ: суші на виніс

Ресторан "Сушия" проводить зручну та вигідну акцію для нових і постійних клієнтів. Замовте суші на виніс в Києві, заберіть в найближчому пункті самовиносу і отримайте знижку в розмірі 20%. У Києві акція на суші проводиться у всіх ресторанах "Сушия", де є пункт самовиносу. Список ресторанів, в яких можна забрати готове замовлення, можна подивитися під час оформлення замовлення у розділі «Самовиніс -20%».

Хочете спробувати ще що-небудь?

Крім нігірі та ролів, ви можете замовити в нашому ресторані і інші блюда з японської кухні. Якщо ви замовляєте суші, то спробуйте урізноманітнити їх смак за допомогою соусів. До суші відмінно підходять напої, алкогольні чи безалкогольні - вирішувати вам.