This version of the page http://www.dvorniki.ua/bosch-twin.htm (89.184.76.189) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-02. The original page over time could change.
Двірники Bosch Twin. Купити щітки склоочисника Бош Твін, ціна в інтернет-магазині | Dvorniki.ua
ua | en | ru
☏ 0 800 334 777
безкоштовно з мобільних та міських
Безкоштовна доставка   Київ: доставимо завтра   Україна: відправимо завтра   Гарантія 1 місяць


Двірники Bosch Twin (щітки склоочисника)



Підібрати Bosch Twin за авто



Купити двірники Bosch Twin у Києві та Україні

Каркасні двірники Bosch Twin багато років випускаються переважно в Бельгії та Румунії. Вони посідають почесне місце у лінійці двірників Бош, гарантуючи своїм власникам високу якість очищення скла.

У чому їх переваги?

Купити двірники Bosch Twin у Києві досить просто. Але щоб уникнути підробок, краще звернутися до спеціалізованого магазину. Інтернет-магазин Dvorniki.ua з 2009 року пропонує своїм покупцям перевірену продукцію від виробників найкращих двірників для автомобілів.

У нас ви отримаєте 1 місяць гарантії на будь-які склоочисники



Ціни на щітки склоочисника Бош Твін

Склоочисні щітки Bosch Twin гарантують вам належну безпеку під час поїздки. Купуючи склоочисники у Dvorniki.ua, ви будете застраховані від розчарування в якості товару.

Ціни на склоочисники Бош Твін не високі. А додаткова знижка 5% допоможе заощадити на покупці гідних двірників для авто. Дана знижка доступна кожному покупцеві, що раніше звертався до нас. І якщо ви захочете придбати кілька пар для себе та знайомих, ми також з радістю оформимо вам знижку в 5%.






Підібрати Bosch Twin за авто


Точний підбір по автівці та гарантія 1 місяць на усі щітки склоочисника