This version of the page http://www.dvorniki.ua/bosch-aerotwin.htm (89.184.76.189) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-01. The original page over time could change.
Двірники Bosch Aerotwin. Купити щітки склоочисника Бош Аеротін, ціна в інтернет-магазині | Dvorniki.ua
ua | en | ru
☏ 0 800 334 777
безкоштовно з мобільних та міських
Безкоштовна доставка   Київ: доставимо 03.10   Україна: відправимо сьогодні   Гарантія 1 місяць


Двірники Bosch Aerotwin (щітки склоочисника)


Підібрати Aerotwin за авто



Купити двірники Bosch Aerotwin у Києві та Україні

Хороший водій ніколи не заощаджуватиме на запчастинах для свого автомобіля. Це стосується, здавалося б, навіть такої дрібниці, як двірники. Дешевий товар сумнівного виробництва купувати не варто.

Тому, обираючи склоочисники, краще зупинити вибір на перевірених брендах. Бескаркасні двірники Bosch Aerotwin користуються у автомобілістів широкою популярністю.

Чому варто звернути увагу саме на ці двірники?



Ціни на щітки склоочисника Бош Аеротін

Щітки Bosch Aerotwin виробляють у Бельгії, а з 2010 року виробничий процес також налагоджений на заводі Bosch у Китаї. Існують також сучасні заводи в Сербії, Чехії, Румунії. Інформація про країну походження кожного конкретного артикула доступна на нашому сайті.

Незважаючи на те, що ціна на щітки склоочисника Bosch Aerotwin досить висока, не варто забувати, що вони сповна виправдовують свою вартість.

Купити двірники Bosch Aerotwin у Києві просто та зручно в інтернет-магазині Dvorniki.ua.

Ми допоможемо підібрати необхідну модель двірників для вашого автомобіля. А після здійснення покупки вам абсолютно безкоштовно доставлять замовлення Києвом або в інші міста України.



Інформація від виробника

Підібрати Aerotwin за авто


Точний підбір по автівці та гарантія 1 місяць на усі щітки склоочисника