This version of the page http://novaposhta.com.ua/nadiina_pokupka (91.240.48.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-30. The original page over time could change.
Надійна покупка - «Нова Пошта»| Доставка майбутнього
Перейти вниз Перейти вгору

Надійна покупка

«Надійна покупка» – це послуга для користувачів, що купують товари на платформі OLX і розраховуються банківською карткою. З цією послугою покупки безпечі та легкі.

Дія послуги проста: покупець замовляє товар на olx.ua та оплачує його за допомогою «Надійної покупки» на сайті або в мобільному додатку партнера. Ці кошти зараховуються на рахунок фінансового партнера та перераховуються на рахунок продавця лише після того, як покупець отримає цей товар у відділенні, перевірить та підтвердить, що він його влаштовує. Якщо ж товар не влаштовує - його вартість повертається на картку покупця.

Послуга доступна для замовлень з доставкою: «Відділення-відділення» та розповсюджується на типи відправлень «Посилки», «Шини та диски». В рамках послуги відсутня можливість переадресувати або змінити дані відправлення.

Вартість послуги: 12 грн (додаткова комісія, що включає вартість послуги «Повернення відправлення» та не включає вартість доставки замовлення).

Увага! Зараз послуга доступна лише для товарів на платформі olx.ua.

Покупець та продавець не повинні здійснювати будь-яких додаткових передплат та розголошувати дані власних платіжних карток. Нова пошта не надсилає жодних повідомлень про послугу «Надійна покупка» та посилання на форми заповнення даних платіжних карток.
Радимо ознайомитись із нашими рекомендаціями щодо безпечної оплати товарів онлайн.

  • Відстежити
  • Вартість доставки
  • Терміни доставки
  • Найближче відділення
  • Графік роботи відділень
  • Виклик кур'єра