This version of the page http://nvek.com.ua/kundalini-joga/ (185.104.45.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-28. The original page over time could change.
Кундаліні йога. Леся Стоянова | Ведичний центр «Нове століття»
info@nvek.com.ua (050) 452-70-70

Кундаліні йога. Леся Стоянова

Розклад:
Кундаліні йога
пн., ср. 19:00-20:30
Гонг медитація:
пт. 19:00-20:30

Місце проведення:
Центр «Нове століття»

Вартість:
Кундаліні йога:
разове заняття – 250 грн.,

абонемент на 4 заняття – 800 грн.

Гонг медитація:
разове заняття – 250 грн.

Проводить:
Леся Стоянова

Телефон для реєстрації та довідок:

(050) 452-70-70 (viber, telegram)

Кундаліні йога

«Де межі людини? Як можна вас обмежити? Ніхто на світі не може обмежити вас. Якщо ви самі захочете обмежити себе – ви зможете. А інакше – все джерела Всесвіту в вашому розпорядженні »

Йоги Бхаджан

«Якщо ви будете спокійними і стабільними, тоді Всесвіт буде обертатися навколо вас »

Гуру Дев Сингх

Кундаліні Йога – це йога для всіх, хто хоче навчитися успішно справлятися зі стресом, втомою, з проблемами функціонування організму, зайвою вагою і багатьом іншим.

Кундаліні Йога включає в себе всі аспекти життя людини і одночасно працює в усіх напрямках розвитку: фізичному, розумовому, енергетичному і, отже, дає швидкий і ефективний результат.

Кундаліні Йога – це мистецтво, що включає в себе: фізичні вправи (статичні і динамічні), дихальні вправи, розтяжку, мантри, медитації, мудри і релаксацію.

Кундаліні Йога допомагає вам знайти сильну імунну систему, активні залози, витривалу нервову систему, хороший кровообіг і усвідомленість щодо впливу на здоров’я ваших звичок.

Кундаліні Йога – це найшвидший спосіб встановити і збалансувати відносини між тілом, розумом і душею.

Кундаліні Йога бореться з хворобами сучасного життя, допомагаючи справитися з негативними ситуаціями, подолати депресію і стрес. Вона дарує життєву енергію, спокій і силу. Це самоконтроль в стресових ситуаціях.

Кундаліні Йога зробить вас сильними. Протягом століть Кундаліні Йога була недоступна, і знання оберігалися її послідовниками. Нова історія Кундаліні Йоги почалася в 1969 році, коли Йоги Бхаджан (Харбаджан Сінг Хальса Йоги Джі) приїхав до Сполучених Штатів і почав проводити заняття по Кундаліні Йоги. За 40-річну історію розвитку на Заході Кундаліні Йога завоювала величезну популярність і визнання. Сьогодні організація «3HO» ( «Щасливі, здорові, благословенні») створена Йоги Бхаджаном є найбільшою організацією навчальної йоги в світі.

Сьогодні Кундаліні йогою школи Йоги Бхаджана можна займатися і в Україні. Коли ви звільняетеся від почуття страху, ви набуваете почуття гідності, переживаєте божественне всередині себе, заспокоюєте розум, зміцнюєте нерви і залози, тільки тоді ви починаєте жити життям гідної людини. Ви проходите через труднощі з вдячністю і творчо вирішуєте завдання, які ставить вам життя.

Для практики вам потрібно тільки бажання, зручний одяг (штани, футболка), пляшка з водою, плед або шарф для релаксації.

Українська
Русский Українська