This version of the page http://nvek.com.ua/kundalini-joga-2/ (185.104.45.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-28. The original page over time could change.
Ребефінг з Гонгом в традиціії Кундаліні йога | Ведичний центр «Нове століття»
info@nvek.com.ua (050) 452-70-70

Ребефінг з Гонгом в традиціії Кундаліні йога

Розклад:

Ребефінг з Гонгом в традиції Кундаліні йога
пт. 19:00-20:30

Місце проведення:
Центр «Нове століття»

Вартість:
разове заняття – 250 грн.

Проводить:
Леся Стоянова

Телефон для реєстрації та довідок:

(050) 452-70-70 (viber, telegram)

Ребефінг з Гонгом в традиції Кундаліні йога

«Де межі людини? Як можна вас обмежити? Ніхто на світі не може обмежити вас. Якщо ви самі захочете обмежити себе – ви зможете. А інакше – все джерела Всесвіту в вашому розпорядженні »

Йоги Бхаджан

«Якщо ви будете спокійними і стабільними, тоді Всесвіт буде обертатися навколо вас »

Гуру Дев Сингх

Гонг – це один з найдавніших музичних інструментів. Відтворення їм звукові вібрації відповідають вібраціям Вселенської порожнечі. Він надає зцілювальну дію. Вібрація звуку Гонгу встановлює відносини між гіпофізом та шишкоподібної залози, і в цей момент активується психічна енергія.

Звук гонга допомагає збалансувати нервову систему, головний мозок. Надає вплив зцілення на всю систему в цілому. Перші удари в Гонг дають нам можливість звільнитися від постійного стану контролю та звичайного мислення. Негативні емоції та постійний хаос зупиняються, усуваються неритмічність і опір супер-его, відновлюються початкові вібрації всього тіла та внутрішніх органів, наше єство вирівнюється і приходить резонанс.

Українська
Русский Українська