This version of the page http://fregat.com/rates-and-promotions/price/ (212.115.255.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-27. The original page over time could change.
Тарифи v.11 | Інтернет провайдер «Фрегат»

Багатоквартирні будинки | Приватний сектор

Примітки:

  1. Вибираючи будь-який з тарифів сімейства v.11, ви автоматично погоджуєтеся з правилами використання цих тарифів.
  2. Тарифи версії 10 дійсні до 31.01.22 включно
  3. Замовляй телебачення Sweet TV

Доступна можливість активації Статичної IP-адреси

Діючі тарифи Фрегату — різноманітність вибору з відмінними цінами.

Інтернет-провайдер Фрегат не прагне продати всім і кожному максимально швидкісний інтернет за максимально великі гроші. Ми підходимо до кожного клієнта індивідуально і рекомендуємо тарифний план, виходячи виключно з його запитів і потреб. Тому діючих пропозицій у нас декілька.

Оскільки всі люди різні, то і потреби в інтернеті у всіх різні, так що обирайте оптимальні інтернет тарифи Фрегат, орієнтуючись на те, як ви будете використовувати свої чесно куплені мегабіти.

Перший варіант, який ми можемо запропонувати, — це тариф “Silver”. Безлімітний трафік буде обмежений швидкістю в 50 Мбіт / с. Напевно, деяким монстрам інтернету цього здається мало, проте — фільми в HD-якості і важкі ігри типу MMORPG на високих налаштуваннях працюватимуть без проблем. Також для звичайних потреб на зразок новин, пошти, пошуку інформації в інтернет-магазинах або просто подивитися котиків на YouTube 50 Мбіт / с — саме воно.

Якщо ви зацікавлені в чомусь більшому, зверніть увагу на інші тарифи Фрегат. Наприклад, варіант “Gold”. Перехід з іншого тарифного плану на нього нічого не вартий, але ви отримаєте безлімітний трафік і швидкість 100 Мбіт / с.
Не секрет, що 100 Мбіт / c. в наш час вже стандартний тарифний план. Ним користується більшість клієнтів, задіюючи безліч пристроїв у будинку. Забуваємо про будь-які гальма в Skype, перегляді Full-HD фільмів і інших вимогливих сервісах. Погодьтеся, звучить солідно.

Але якщо ви з тих, хто взагалі не любить себе в чому-небудь обмежувати, то, по-перше, ми вам по-доброму заздримо, а по-друге, пропонуємо тариф “Platinum”, де Ви отримаєте безлімітний трафік на швидкості до п’ятисот Мбіт / с. Перехід з інших тарифних планів на цей абсолютно безкоштовний, і після цього кроку ваш серфінг в Інтернеті вже складно буде хоч чимось обмежити. Така швидкість дозволить насолоджуватися переглядом відео в форматі 4К без затримок і відставань. Потрібно завантажити великий обсяг інформації? Не біда! При тарифі в 500 Мбіт / c, це не буде займати багато часу. Поки допиваєте свій чай — файли вже майже завантажені на ваш комп’ютер / телефон / планшет. Також ігри зі значним розміром більше 100 ГБ не стануть перешкодою. Ось це вже дійсно звучить, як заявка на перемогу.