This version of the page http://www.arterium.ua/Career (77.87.197.159) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-20. The original page over time could change.
Кар’єра
Укр Рус Eng
Кар’єра Медiа центр Контакти

Залучення персоналу в R&D, виробничий і комерційний департаменти — важливий напрямок у сфері підбору персоналу. Ми цінуємо професіоналів і в інших галузях: фінансів, інформаційних технологій і управління персоналом. Компанія зацікавлена в залученні фахівців, які мають фармацевтичну або медичну освіту та досвід роботи у сфері фармацевтичного маркетингу.

Компанія надає гідні умови праці та соціального захисту, а саме: стабільну заробітну плату, гнучку систему преміювання, медичне страхування, оплачувані відпустки згідно чинного законодавства.

Навчання та розвиток

Щорічно співробітники Корпорації «Артеріум» проходять оцінювання результатів діяльності та отримують індивідуальний план розвитку та навчання.

У компанії діє Корпоративний університет для підвищення професійного рівня співробітників. Корпоративні тренери регулярно проводять навчальні заходи для тих, хто прагне розвиватися і професійно зростати. Компанія надає можливості будувати кар’єру. Ми розуміємо, що найважливіший та найцінніший ресурс — це люди, тому підтримуємо і розвиваємо таланти співробітників.

Компетенції співробітника

розуміє і поділяє цінності компанії
має високий рівень мотивації
бере на себе відповідальність
кваліфікований і компетентний
інновативний
прагне розвиватися

  • Анкета кандидата
Вакансії на rabota.ua

Переглянути вакансії Корпорації «Артеріум» на сайті rabota.ua

Переглянути
Вакансії на work.ua

Наші вакансії на Work.ua

Анкета кандидата

Долучитися до команди Корпорації «Артеріум»

Заповнити анкету
Зворотній зв'язок

Напишіть нам, якщо маєте запитання, пропозиції або скарги

Написати