This version of the page http://vn.20minut.ua/Zhmerynka (172.64.110.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-10. The original page over time could change.
Жмеринка - 20 хвилин Вінниця

Жмеринка

Першу послугу «е-Малятко» надали у Жмеринці. Що вона включає у себе і хто її отримав?

У «Прозорому офісі» Жмеринки уже надають 222 послуги. Починаючи з нинішнього року, доступною стала комплексна допомога для батьків новонароджених — «е-Малятко». Що вона являє собою і хто перший отримав? Коли уперше її почали надавати у Вінниці?

Загибель лебедів у Северинівці: які висновки експертизи?

Завершили експертизу одного із загиблих лебедів на ставку у Северинівці Жмеринського району. Ми дізналися, які результати.

«Спорткомплекс це те, що просили люди». У Браїлові завершили будівництво довгобуду

У селищі Браїлів Жмеринського району урочисто відкрили оновлений і добудований спорткомплекс «Авангард». Хто і скільки дав на це грошей?

photo_camera Напис на стіні «Не бухать!..» прикрили гілками сакури. Незвичайний мурал з’явився Жмеринці

У Жмеринці двоє небайдужих містян з власної ініціативи реалізували ще одну гарну справу. Про що йдеться?

Мертвих лебедів зібрали і спалили. Продовження історії про загибель птахів у Северинцівці

Майже сто лебедів загинули на водоймі у Северинівці Жмеринського району. Мертвих птахів зібрали у суботу 27 листопада. Від чого загинули лебеді?

У Северинівці за тиждень загинуло майже сто лебедів. Їх клюють ворони, ніхто не забирає…

Про загибель лебедів повідомили місцеві жителі. Одні стверджують, що причиною є те, що зі ставу спустили воду, інші кажуть, чули постріли. Як пояснює ситуацію голова громади? Хто допоможе врятувати лебедів? На 28 листопада біля дамби скликають небайдужих на природолюбів

Жовтнева, Леніна, Будьонного, Котовського — недокомунізовані вулиці Жмеринської громади

У Жмеринці  назви вулиць і провулків комуністичного минулого змінили ще три роки тому. У Малій Жмеринці, а також ще у 12 населених пунктах громади, запропонували нові назви. Які вони?

Карета бажань, дерево кохання, лавка примирення… У Жмеринці здивували ще й олівцями

У центрі Жмеринки встановили оригінальну лавку, на якій охоче фотографуються не тільки діти. Лавка у формі кольорових олівців і будиночок для Буккросингу. . Чим ще приємно дивує місто?

«Письмового дозволу чиновники так і не надали». У Жмеринці оновили пам’ятну дошку В’ячеславу Чорноволу

У Жмеринці згадували В’ячеслава Чорновола, тут урочисто відкрили оновлену меморіальну дошку у пам'ять про нього. Це єдиний в області пам’ятний знак борцю за Незалежність держави.   Письмового дозволу чиновники так і не надали. Чому жмеринчани вирішили зберегти пам'ять про Чорновола?

«Ну, всьо, доїхали!» Відкрили школу для навчання їзди на велосипеді і… китайської мови

Костюмований заїзд на велосипедах провели активісти у Жмеринці. Привернули увагу до створення умов для тих, хто їздить містом на двоколісному. Організатор заходу — «Гончаренко центр» — створила першу у місті велошколу і не тільки…

Свіжий випуск

№ 36 від 7 вересня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up