This version of the page http://www.lemberg.ua/news/ (185.68.16.57) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-09. The original page over time could change.

Новини

БЕЗКОШТОВНЕ ТА КОМФОРТНЕ МІСЦЕ В ОФІСНОМУ ПРОСТОРІ БІЗНЕС-ЦЕНТРУ "ЛЕБЕРГ"

У  зв’язку зі збройною агресією проти України, багато кому з нас довелось залишити свій дім у пошуках безпечного місця для життя та ведення бізнесу.

Ми вже допомагаємо компаніям, які змінюють локацію і є в пошуку виробничих, складських та офісних приміщень,  займаються організацію бізнес-процесів.

Читати більше

7 МЕТОДІВ, ЯК ОРГАНІЗУВАТИ СВОЮ РОБОТУ В ОФІСІ

Парадокс роботи в офісі: навіть, якщо ви виспались, маєте заряд енергії та мотивації, все одно за 8 годин робочого дня, настане момент, коли ви захочете увімкнути ютуб та забути про всі дедлайни. Це стандартна ситуація, в якій кожен впізнає себе. На жаль, робота не вовк і в ліс не втече, тому потрібно навчитись розподіляти робочий час раціонально: щоб дедлайни не горіли, а ви встигли відпочити. З цією метою з’явився тайм-менеджмент та його методи. Ми зібрали для 7 найпопулярніших ↓

Читати більше

КАТЕГОРІЇ БІЗНЕС-ЦЕНТРІВ: ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ ТА ЇХ ОСНОВНІ КРИТЕРІЇ

Якщо ви плануєте орендувати офісне приміщення в бізнес-центрі, то розумієте, що загальний опис приміщення особливої цінності для вас немає. Ви маєте вимоги до інфраструктури приміщення, розташування, безпеки і, звичайно, дизайну. Тоді з’являється питання, як ці всі вимоги коротко пояснити вашому рієлтору, бо за запитом «хороший офіс» навряд чи вийде знайти те, що вам дійсно необхідно. Якраз із метою спрощення комунікації між орендарями, покупцями, рієлторами та брокерами, розроблена класифікація бізнес-центрів за категоріями: «A», «B», «C», «D». Окрім цього, до категорій «A» та «B» додають знаки «+» і «-». Це відбувається у випадках, коли бізнес-центр знаходиться на межі переходу на вищу або нижчу категорію.

Які ж основні критерії передбачає кожна категорія?

Читати більше

ЧИМ «LEMBERG» ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ВІД ІНШИХ БІЗНЕС-ЦЕНТРІВ ЛЬВОВА?

Оренда офісів у Львові є справжнім челенджем, адже бізнес-центрів багато, а для вашої компанії потрібно обрати найкращий. Щоб спростити ваш вибір, ми вирішили не перераховувати всі наші переваги, а виокремити лише ті, які відрізняють нас від усіх інших бізнес-центрів Львова.

Читати більше

ЧОМУ ОРЕНДА ОФІСУ В БІЗНЕС-ЦЕНТРІ – ЦЕ ВДАЛА ІНВЕСТИЦІЯ?

Карантин змусив нас навчитись працювати вдома, користуватися zoom, вирішувати всі питання дистанційно та дав зрозуміти, наскільки легше та продуктивніше працювати з командою в офісі. Ніякі технології не можуть замінити живу комунікацію, що має безпосередній вплив на результат роботи.

На прикладі нашого бізнес-центру «LEMBERG», ми вирішили показати в чому тут переваги оренди офісів як для керівників, так і для працівників.

Читати більше

РОБОТА НЕ WALK, WALK — ЦЕ ГУЛЯТИ

Чи помічали ви за собою втрату енергії, зменшення бажання працювати, хоча раніше ви натхненно займались своєю справою? Не переймайтесь, ви такі не одні. Невміння відпочивати та понаднормова робота призводять до синдрому вигорання.
Є від цього стану одна банальна, але дуже дієва протидія — знайти заняття, яке буде не стосуватися вашої роботи. Наприклад, якщо ви працюєте або плануєте працювати в бізнес-центрі «LEMBERG», то тут є декілька місць, у яких це можна організувати:

Читати більше

БІЗНЕС-ЦЕНТР «LEMBERG»: ТИПИ ПРИМІЩЕНЬ, ЯКІ ВИ ЗМОЖЕТЕ ТУТ ОРЕНДУВАТИ

Якщо ви шукаєте, де краще орендувати офіс у Львові, то зіштовхуєтесь з таким питанням: в чому перевага оренди офісу у бізнес-центрі над орендою офісу в звичайних житлових будинках? Перевага проста, але дуже важлива для тих, хто цінує свій престиж, має на меті розширювати команду та планує організовувати різноманітні заходи. Це – універсальність. Вона проявляється в таких особливостях:

Читати більше
     
  • 1

Залиште заявку

та отримайте детальнішу інформацію щодо приміщень

За додатковою інформаці запрошуємо Вас до бізнес центру LEMBERG

м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 176

+38 (032) 255-10-03

+38 (067) 765-40-43

e-mail: orenda@lemberg.ua

завантаження карти...