This version of the page http://nic.kr.ua/news (193.23.157.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-06. The original page over time could change.
KR.UA,KROPYVNYTSKYI.UA,KIROVOGRAD.UA
Новини

19 жовтня 2016

Адміністратором домену UA (ТОВ "Хостмайстер") було делеговано регіональний публічний домен другого рівня kropyvnytskyi.ua, про правила реєстрації слідкуйте в подальших новинах.

1 вересня 2016

Перехід на на адміністрування доменних імен по протоколу EPP (Extensible Provisioning Protocol) завершено.

28 липня 2016

ТОВ НВФ "ХОСТ", адміністратор публічних доменів kirovograd.ua, kr.ua, повідомляє про перехід з 01.08.2016 на адміністрування доменних імен по протоколу EPP (Extensible Provisioning Protocol) - сучасного протоколу обміну даними між доменними реєстрами та реєстраторами. Використовується реєстр ТОВ "Хостмайстер".

Прийом заявок на реєстрацію доменних імен буде припинений 29 липня і поновиться 1 серпня.

Перенесення даних на новий протокол буде здійснено автоматично. Перенесення контактних данних реєстрантів з UANIC до EPP-контактів буде здійснено автоматично. Рекомендуємо реєстрантам перевірити коректність і актуальність своїх даних і при необхідності уточнити інформацію, звернувшись до свого реєстратора. За новим протоколом будь-які операції з контактними данними реєстрантів буде здійснювати виключно реєстратор.

Новий протокол передбачає пасивну роботу реєстру: всі операції з доменними іменами здійснюють реєстратори, а реєстр лише фіксує зміни, що відбулися. Таким чином, реєстратори отримають більш широкі повноваження, що дозволить їм більш повно задовольняти потреби своїх клієнтів. У той же час на реєстраторів буде покладено і більший рівень відповідальності.

У доменах kirovograd.ua і kr.ua налічується 1,26 тис. доменних імен, у тому числі сто - в kirovograd.ua, який працює з 1992 року. Більш короткий домен kr.ua був створений в 1997 році.

Реєстраційний платіж при укладанні договору "АПД-Реєстратор" - 2640 грн.

Для укладання договору :

1) Відправляйте від імені майбутнього реєстратора запит на договір на електронну пошту office@host.kr.ua

У відподь Вам буде відправлений на електронну пошту типовий договір.

2) Заповнюєте, підписуєте договір, скан відправляєте на office@host.kr.ua

Паперові два екземпляра договору відправляєте на нашу поштову адресу.

3) Укладання договору можливе з юр.особою і СПД виключно при наявності у Реєстратора діючого договору

з Оператором Реєстру на доступ до Реєстраційної системи. (ТОВ "Хостмайстер")

Перелік реєстраторів, що уклали договір.

1 вересня 2002 - вступили в силу Правила публiчного домену KR.UA, KIROVOGRAD.UA.

1 серпня 2002 - офiцiйно розпочато публiчне обговорення проекту Правил публiчного домену KR.UA, KIROVOGRAD.UA. Обговорення триватиме до 31 серпня 2002 року.


Powered by ISP HOST