This version of the page http://ulf.ua/ru/agrofinansirovanie (185.233.40.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-02. The original page over time could change.
Купити трактор у лізинг, Агротехніка в лізинг, Комбайн у лізинг | Агрофінансування від ULF
Допомогти
Агротехніка в лізинг від ULF

За 9 років існування в ULF було створено ряд партнерських програм та розроблено вигідні умови фінансування. Компанія співпрацює з лідерами ринку сільськогосподарської техніки: CNHi, AGCO, John Deere, Claas, Berthoud, Amazone, Kuhn, Maschio-Gaspardo та ін.

 

Отримати техніку в лізинг просто:

  • обираєте потрібну техніку

  • надсилаєте заявку (або телефонуєте за номером 0 800 331 001)

  • спілкуєтеся з менеджером, обираєте термін, валюту фінансування, графік платежів

  • направляєте пакет документів та підписуєте договір лізингу

  • користуєтеся технікою та ефективно розвиваєте бізнес

УМОВИ ФІНАНСУВАННЯ
ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ
Термін фінансування
від 1 до 5 років
Аванс
у гривні - від 20%, в іноземній валюті - від 25%
Графік платежів
сезонний, ануїтет
грн

АВАНС

30% / 0 грн

ТЕРМІН ФІНАНСУВАННЯ

24 міс

подати заявку
Щомісячний платіж
0 грн
Валюта фінансування - UAH. У графік платежів включено страховку та усі супутні витрати.

Цей платіж орієнтовний. Для точного розрахунку зверніться, будь ласка, до менеджера компанії.
МИ РАЗОМ З
NEW HOLLAND
AMAZONE
SAMPO ROSENLEW
FENDT
ОБЕРІТЬ ТЕХНІКУ
Horsch
ДЕТАЛЬНІШЕ
Sampo
ДЕТАЛЬНІШЕ
Massey Fergusson
ДЕТАЛЬНІШЕ
Deutz Fahr
ДЕТАЛЬНІШЕ
Fendt
ДЕТАЛЬНІШЕ
ROSTSELMASH
ДЕТАЛЬНІШЕ
Case IH
ДЕТАЛЬНІШЕ
New Holland
ДЕТАЛЬНІШЕ
TITAN MACHINERY
ДЕТАЛЬНІШЕ
KUHN
ДЕТАЛЬНІШЕ
CLAAS
ДЕТАЛЬНІШЕ
JOHN Deere
ДЕТАЛЬНІШЕ
МТЗ в лізинг
ДЕТАЛЬНІШЕ
AG BAG & ULF
ДЕТАЛЬНІШЕ

Що таке лізинг с/г техніки?

Великі компанії що працюють в сільськогосподарському секторі України мають потребу в спеціалізованій сільгосптехніці — комбайнах, екскаваторах, зерновозах, тракторах. Навіть для придбання невеликого трактора або декількох комбайнів необхідне фінансування. Банки пропонують розстрочку на зерновози, комбайни, трактори та екскаватори, але така угода пов'язана з додатковими витратами часу і грошей. Набагато вигідніше оформляти трактори в лізинг або отримати зерновози в лізинг, ніж брати комбайни, екскаватор, зерновози або трактор в кредит.

Лізинг в сільськогосподарській сфері є хорошою альтернативою розстрочки та передбачає фінансування на покупку зернозбирального комбайна, мінітрактора, екскаватора або зерновозу. Оформлюючи трактор, міні комбайн, екскаватор, зерновози або комбайн в лізинг, людина отримує сільгосптехніку для розвитку бізнесу, виплачуючи вартість трактора або комбайнів щомісячними платежами.

Чому сільськогосподарський лізинг краще покупки сільгосптехніки в кредит?

Компанії легше купити трактор в лізинг ніж взяти міні екскаватор або купити міні-трактор в кредит. Для юридичних осіб також вигідно оформити зерновози, екскаватор, трактор чи комбайн в лізинг. У цьому випадку достатньо зібрати частину вартості зернозбирального комбайна, екскаватора або трактора, а рішення про можливість продажу приймається за лічені години. Купуючи комбайни, екскаватор, міні трактор або зерновоз в лізинг, людині не потрібно витрачати час на оформлення і страхування, а розмір щомісячного внеску і графік внесення оплати обговорюється індивідуально.

Де купити сільгосптехніку в лізинг в Україні?

Взяти комбайни або новий трактор в розстрочку можна в банку, але на оформлення такого кредиту потрібно витратити багато часу. З ULF можна отримати комбайни та трактори в лізинг, купити екскаватор в лізинг або взяти для транспортування сільськогосподарської продукції зерновози в лізинг. Менеджер компанії дає оперативну відповідь протягом півгодини після подання заявки на мінітрактор, екскаватор, зерновози або комбайни. А попереднє рішення про можливість надання фінансування приймається за лічені години.

Компанія пропонує с/г техніку, комбайни та трактори від кращих світових виробників. У каталозі представлені зерновози, комбайни, екскаватори, трактори John Deere, Maschio-Gaspardo, Claas, AGCO, Berthoud, Kuhn та інших відомих марок. Після підписання договору людина отримує якісну сільгосптехніку — зерновози, комбайни, новий трактор для розвитку сільськогосподарського бізнесу.

Завдяки ULF для юридичних осіб відкрита можливість придбати екскаватор, зернозбиральний комбайн або трактор в лізинг на максимально вигідних умовах. Компанія пропонує 19 варіантів партнерських програм для покупки екскаватора, трактора, комбайнів або зерновозів за найкращою ціною і має представництва у 18 містах України.

Як взяти в лізинг с/г техніку?

З ULF лізинг на сільгосптехніку доступний для великих підприємств сільськогосподарського сектора України та для юридичних осіб яким буде достатньо міні екскаватора або нового мінітрактора. На відміну від покупки в кредит, отримати зерновоз в лізинг або оформити трактор в лізинг набагато простіше.

У каталозі компанії можна знайти новий трактор, зерновози, комбайни, екскаватори від виробників з перевіреною репутацією. Щоб оформити комбайн в лізинг або почати використовувати для розвитку бізнесу зерновози, екскаватор чи трактор, достатньо виконати такі дії:

  • вибрати торгову марку зерновозів, комбайна або екскаватора;
  • оформити заявку на зернозбиральний комбайн, трактор, екскаватор онлайн або за телефоном;
  • обговорити з менеджером компанії графік платежів, термін оформлення договору;
  • подати необхідні документи, підписати договір;
  • отримати трактор, комбайни або зерновози для підвищення ефективності свого бізнесу.

Лізинг на сільгосптехніку: умови фінансування

Оформлюючи трактор в розстрочку, людина змушена погашати вартість трактора та відсотки за встановленим банком графіком платежів. Компанія ULF пропонує купити трактор в лізинг або придбати екскаватор, зерновози, міні комбайни зернозбиральні та іншу сільгосптехніку на вигідніших умовах.

Компанія ULF здійснює продаж комбайнів, міні екскаваторів, зерновозів, тракторів за договором лізингу. Придбати новий сільськогосподарський транспорт, трактор, екскаватор або комбайни можуть великі компанії, а меншим підійде мінітрактор або міні екскаватор. Оформити екскаватор в лізинг, взяти зернозбиральний комбайн, трактор чи зерновози можна на термін від 1 до 5 років. Мінімальний розмір авансу залежить від валюти фінансування — від 20% в гривні та від 25% в іноземній валюті.

Оформлюючи трактор в лізинг, людина узгоджує з менеджером компанії умови фінансування. Вносити платежі за екскаватор, міні-комбайни, трактор чи зерновози можна за класичним, сезонним або ануїтетним графіком, а до щомісячного платежу входять всі витрати.

Сільськогосподарський лізинг від ULF: переваги

Купуючи екскаватор, зерновози або трактор в кредит, людина змушена виплачувати високі відсотки, збирати великий пакет документів для оформлення кредиту. Набагато вигідніше купити екскаватор в лізинг, витративши мінімум часу і зусиль. Купуючи комбайни, екскаватор, трактор чи зерновози в лізинг з ULF, ви отримуєте ряд переваг:

  • новий сільськогосподарський транспорт, екскаватори та комбайни від кращих виробників;
  • привабливі партнерські програми — дозволяють отримати знижку на екскаватор, трактор чи зерновози для юридичних осіб;
  • оперативна підготовка договору лізингу;
  • продаж мінітрактора, міні екскаватора і великої сільгосптехніки за вигідною ціною;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта зі складанням зручного графіка платежів;
  • реєстрацією і страхуванням екскаватора, зернозбирального комбайна, міні трактора або зерновозів займається ULF.

Компанія надає найвигідніші умови лізингу для всіх представників сільськогосподарського бізнесу. З ULF можна оформити трактор, комбайни, зерновози або екскаватор в лізинг для великих підприємств, а також купити міні трактор або міні екскаватор для невеликих підприємств.

З ULF ви зможете купити будь-яку сільгосптехніку в лізинг в Україні:

  1. Купити трактор у лізинг для юридичних осіб.
  2. Купити зерновоз у лізинг.
  3. Взяти комбайн у лізинг.
  4. Купити мінітрактор у лізинг.
  5. Купити зернозбиральний комбайн у лізинг.