This version of the page http://2plus2.ua/teleprograma (195.137.240.82) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-02. The original page over time could change.
Телепрограма 2+2 на сьогодні - 2plus2.ua
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Програми Новини Телепрограма Відео
UA RU
07 00
Єдині. Головне
08 10
Т/с Кістки
Серіал

Агент Сіллі Бут розслідує загадкові злочини, свідків яких вже не залишилося. Коли від трупа залишаються одні кістки і вцілілі частини шкіри, впізнати його стандартними методами не вдається. Тому на допомогу Буту приходить Термперанс Бреннан, талановитий антрополог.

Зараз в ефірі
09 55
Т/с Мисливці за реліквіями
Серіал

Професор Сідні Фокс подорожує світом у пошуках стародавніх артефактів, щоб повернути їх справжнім власникам. У її команді – асистент-лінгвіст Найджел Бейлі та секретарка Клаудія. Трійці часто доводиться стикатися з іншими мисливцями за скарбами, які готові на все, щоб здобути раритети.

11 45
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

Повні епізоди Останні новини
13 20
Х/ф Прискорення
фильм

Владик Зорич — злочинець, якому вдалося підкорити весь кримінальний світ Лос-Анджелеса. Зорич торгує зброєю, наркотиками та викрадає людей. Поліція щоразу намагається його затримати, але їм так і не вдається довести його провину. Але якось Зорич перетинається з Роною, яка дуже давно працює оперативником.

15 00
Х/ф Харлей Девідсон і ковбой Мальборо
Фільм

Волоцюги Харлі Девідсон і Ковбой Марльборо вирішили допомогти своєму старому другові пограбувати інкасаторів банку. Однак в бронемашині виявляються не гроші, а наркотики. Тепер героїв переслідує банда корумпованого банкіра.

16 55
3 тур ЧУ Рух - Шахтар
футбол
19 05
Х/ф Міцний горішок
Фільм

Поліцейського Джона Макклейна випадково занесло в один з суперсучасних хмарочосів Лос-Анджелеса. Але він припав як не можна до речі. Два десятки озброєних і готових на все терористів захоплюють хмарочос. Вони беруть в заручники відвідувачів, серед яких дружина Макклейна. Поліція безсила, ФБР тільки розводить руками. Тепер життя заручників залежить від Макклейна.

21 50
Х/ф Міцний горішок-2
Фільм

Джон Макклейн прибуває в аеропорт Вашингтона, щоб зустріти дружину. Незабаром будівлю захоплює банда озброєних найманців, метою яких є звільнення дуже впливового наркобарона, якого повинні привести в США для суду. Через події, літак, в якому знаходиться дружина Джона, не може приземлитися, а палива у нього недостатньо, щоб здійснити посадку в іншому аеропорту. Макклейну не залишається нічого іншого, як вступити в протистояння з бандитами ...

00 10
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

Повні епізоди Останні новини
03 25
Інформаційний марафон «Єдині новини»
Програма

Останні новини

2009 танків рашистів ліквідовано українськими воїнами: бойові втрати ворога станом на 2 вересня

Міноборони відзвітувало за минулий день…

Космічний експеримент у прямому ефірі: NASA вперше в історії людства зіб'є астероїд супутником

Останнім часом ми стикаємося з небувалими випробуваннями…

«Викликає ефект десь схожий на екстазі»: лікарі шокували невідомими властивостями мускатного горіха

Які ще є звичні продукти, що можуть викликати навіть смерть…

ППО та винищувачі для України: Міністр оборони США збирає п'яту зустріч «Рамштайн»

Вона відбудеться вже за кілька тижнів…

Дивися трансляцію матчу ФК «Зоря» – ФК «Динамо Київ» на каналі 2+2

3 тур Чемпіонату України…

450 загарбників і 33 одиниці бойових броньованих машин: втрати ворога станом на 1 вересня

Міноборони відзвітувало за минулий день…

Читати більше