This version of the page http://www.lemberg.ua/news/typy-prymishchen/ (185.68.16.57) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-01. The original page over time could change.
БІЗНЕС-ЦЕНТР «LEMBERG»: ТИПИ ПРИМІЩЕНЬ, ЯКІ ВИ ЗМОЖЕТЕ ТУТ ОРЕНДУВАТИ

БІЗНЕС-ЦЕНТР «LEMBERG»: ТИПИ ПРИМІЩЕНЬ, ЯКІ ВИ ЗМОЖЕТЕ ТУТ ОРЕНДУВАТИ

Бізнес-центр «LEMBERG»: типи приміщень, які ви зможете тут орендувати



Якщо ви шукаєте, де краще орендувати офіс у Львові, то зіштовхуєтесь з таким питанням: в чому перевага оренди офісу у бізнес-центрі над орендою офісу в звичайних житлових будинках? Перевага проста, але дуже важлива для тих, хто цінує свій престиж, має на меті розширювати команду та планує організовувати різноманітні заходи. Це – універсальність. Вона проявляється в таких особливостях:

- Завдяки тому, що в бізнес-центрах є різні планування приміщень, ви можете зміни офіс в будь-який момент. При цьому, ви не будете створювати дискомфорт, який виникає під час переїзду, та уникнете тяганини з документами.
- Ви зможете організовувати заходи. В бізнес-центрах передбачені конференц-зали, які дозволяють проводити презентації та зустрічі з усім необхідним технічним обладнанням.
- Можливість відкриття магазину. Зазвичай, в бізнес-центрах на перших поверхах розміщенні приміщення, які також можна орендувати для комерційних цілей.
- Вам не потрібно турбуватись про загальні питання благоустрою вашого офісу. Для цього працює адміністрація бізнес-центру, яка вирішить всі ваші проблеми.

Завдяки різним типам приміщень, наш бізнес-центр «LEMBERG» відповідає усім вищеперерахованим особливостям. Для майбутніх орендарів, ми зробили короткий опис про кожен тип.

Офісні приміщення в «LEMBERG»

На 8 поверхах бізнес-центру «LEMBERG» під оренду офісних приміщень
виділено понад 9000 м². На цій площі зараз працюють як великі та середні компанії, так і стартапи.

Такого різноманіття орендодавців нам вдалося досягти завдяки різному плануванню приміщень: окремі кабінети, офіси типу open space та можливість орендувати відразу декілька поверхів.

До переваг офісних приміщень в нашому бізнес-центрі відносяться:

● різне планування приміщень;
● сучасна система вентиляції та ліфти;
● кілька інтернет-провайдерів;
● панорамні вікна;
● паркінг;
● система безперебійного електропостачання.

Комерційні приміщення в «LEMBERG»

«LEMBERG» — це не лише офіси для розвитку бізнесу, але і простір для комерційної діяльності. Для цього на першому поверсі виділено 750 м², є окремі виходи з вулиці та великі вітрини.

Розуміємо, що для вас, як орендаря, одним із найважливіших критеріїв при виборі комерційного приміщення, є прохідність людей поруч з ним. Ми не маємо статистики, скільки в середньому людей кожного дня проходить біля «LEMBERG», але розміщення поруч з «АТБ», «Епіцентром» та Автовокзалом «Північний» забезпечує одну із найвищих прохідностей людей у Львові. Окрім цього, вашими послугами будуть користуватись орендарі наших офісних приміщень.

До переваг комерційних приміщень в нашому бізнес-центрі відносяться:

● цілодобова охорона;
● постійний потік людей;
● паркінг;
● відеомоніторингу периметру та внутрішніх зон;
● великі вітрини;
● окремі виходи з вулиць.

Конференц-зал у «LEMBERG»

Який найстрашніший сон організатора заходу? Технічні несправності обладнання, мала кількість місць та задуха, від якої гості тікають на вулицю. Якщо ви орендуєте конференц-зал у нашому бізнес-центрі «LEMBERG», то ці найстрашніші сни залишаться лише снами.

● Ми надаємо технічну підтримку: налаштовуємо все потрібне обладнання та вирішуємо несправності, які можуть виникнути під час заходу.
● Допоможемо розмістити ваших гостей. Конференц-зал розрахований максимум на 80 осіб.
● Надаємо потрібне обладнання: проектор, мікрофон, фліпчарт.
● Гарантуємо якісний повітрообмін та відсутність задухи в конференц-залі. Оптимальний рівень температури та кисню підтримує сучасна система вентиляції. Завдяки їй, відвідувачі будуть дихати свіжим повітрям та не будуть відчувати потреба виходити за ним на вулицю.
● Організуємо каву-брейк, звичайно, згідно з вашими побажаннями.

Якщо ви у пошуках офісного приміщення в бізнес-центрі Львова, то зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті, і ми з вами зв’яжемось, для обговорення умов оренди.

Також читайте?

БЕЗКОШТОВНЕ ТА КОМФОРТНЕ МІСЦЕ В ОФІСНОМУ ПРОСТОРІ БІЗНЕС-ЦЕНТРУ "ЛЕБЕРГ"

Читати більше

7 МЕТОДІВ, ЯК ОРГАНІЗУВАТИ СВОЮ РОБОТУ В ОФІСІ

Читати більше

КАТЕГОРІЇ БІЗНЕС-ЦЕНТРІВ: ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ ТА ЇХ ОСНОВНІ КРИТЕРІЇ

Читати більше

Залиште заявку

та отримайте детальнішу інформацію щодо приміщень

За додатковою інформаці запрошуємо Вас до бізнес центру LEMBERG

м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 176

+38 (032) 255-10-03

+38 (067) 765-40-43

e-mail: orenda@lemberg.ua

завантаження карти...