This version of the page http://www.uapp.org/events.htm (193.106.249.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-29. The original page over time could change.
Календар подій / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Календар подій

 

  • 1 серпня 2022
    Професійні конкурси
    120 ТИС. ГРН ДЛЯ РЕГІОНАЛЬНИХ МЕДІА НА МУЛЬТИМЕДІЙНІ ПРОЄКТИ

    ГО «Інтерньюз-Україна» оголошує конкурс на отримання стипендій для створення мультимедійних проєктів про життя українців в умовах війни. До участі запрошуються незалежні регіональні медіа з усієї країни.


    Докладнiше
  • 1 серпня 2022
    Професійні конкурси
    КОМПЛЕКСНА ПІДТРИМКА УКРАЇНСЬКИХ МЕДІА: ЗАХИСТ САЙТІВ, КОНСУЛЬТАЦІЇ, СТИПЕНДІЇ

    ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує українські редакції отримати комплексну підтримку їхніх медіа в умовах війни. До пакета підтримки входять стипендії на вироблення контенту, захист сайтів від цифрових загроз, індивідуальні консультації та вебінари з цифрової безпеки.


    Докладнiше
  • 16 липня 2022
    Професійні конкурси
    Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»

    Конкурсні роботи подаються до 30 вересня 2022 року (п‘ятниця до 24:00). Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з номінацій, оформивши їх окремими конкурсними заявками.


    Докладнiше
  • 15 липня 2022
    Семінари, тренінги
    Вебінар «Журналістика та війна: як документувати воєнні злочини»

    ГО «Інтерньюз-Україна» відкриває набір на вебінар з особливостей документування воєнних злочинів. До участі запрошуються медійники з усіх регіонів України, які продовжують працювати в умовах війни та планують фіксувати воєнні злочини, вчинені на території України. Спікер вебінару — Сергій Мовчан, експерт Української Гельсінської спілки з прав людини.


    Докладнiше
  • 1 червня 2022
    Професійні конкурси
    Отримай до 7000 євро на виробництво контенту!

    Mediafit Creators Fund запускає перший сезон та оголошує збір заявок.


    Докладнiше
  • 1 червня 2022
    Семінари, тренінги
    «Правда – наша зброя. Як доносити інформацію про Україну?» дискусія з Ольгою Руденко

    7 червня 2022 року об 11:00 год онлайн відбудеться практична розмова для журналістів та журналісток «Правда – наша зброя. Як доносити інформацію про Україну?» від Комісії з журналістської етики у партнерстві з ГО «Жінки в медіа».


    Докладнiше
  • 1 червня 2022
    Конгреси, конференції
    Медійна конференція - «Медіабіль»

    Media Development Foundation разом з виконавчим директором УП Андрієм Боборикіним вже вдруге цього року організовує медійну конференцію - «Медіабіль», яка цього разу звучить як «Медіабій».


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022
    Професійні конкурси
    Фонд журналістських розслідувань надає гранти

    Журналісти-фрілансери, штатні репортери та ЗМІ мають право на отримання грантів для створення високоякісних, неупереджених розслідувань. 


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022
    Семінари, тренінги
    «Як повідомляти про травматичний досвід в медіа»

    «Багатьох з нас ні життя, ні попередній професійний досвід, не готував до розповідей про зґвалтування і звірства. Те, що я чую нині, на жаль, перетворює цю тему на постійне "вражання". Зґвалтування - це не тема, щоб вражати публіку», - говорить Тетяна ТРОЩИНСЬКА, головна редакторка «Громадського радіо».

     


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022
    Семінари, тренінги
    «Журналістський матеріал як інструмент в судовому розгляді щодо збройних конфліктів»

    Комісія з журналістської етики та Координатор проектів ОБСЄ в Україні продовжує серію заходів присвячених посиленню спроможності журналістів працювати під час воєнного стану. 15 квітня 2022 року об 11:00 онлайн відбудеться практична дискусія «Журналістський матеріал як інструмент в судовому розгляді щодо збройних конфліктів, національні та міжнародні аспекти».


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022
    Професійні конкурси
    Конкурс міні-проєктів від АУП

    Наш партнер Академія української преси запрошує до участі у конкурсі мініпрoєктів, які активно залучатимуть різні спільноти до засвоєння актуальних знань та навичок з медіаграмотності. У рамках конкурсу будуть підтримані проєкти, які сприятимуть розвитку медіаграмотності, прийняттю поінформованих рішень, посилюють стійкість до дезінформації, формують навички критичного мислення та інформаційної безпеки.


    Докладнiше
  • 27 березня 2022
    Семінари, тренінги
    29 березня – дискусія експертів із журналістами на тему «Злочини проти довкілля під час війни»

    Дискусія адресована представникам українських та іноземних ЗМІ. Робоча мова українська, планується синхронний переклад англійською мовою.


    Докладнiше