Інструкція оплати через термінал 24NonStop - ІТ

Інструкція з користування терміналом

Для поповнення рахунку вам необхідно знати 8-значний номер свого особового рахунку (відмінний від номера договору). Ви можете дізнатися його у персональній статистиці послуги Інтернет, на квитанції (ПIН у верхньому правому куті але лівіше лінії розрізу) або зателефонувавши в контакт-центр.

Термінали 24NonStop: Сайт, Адреси терміналів

  1. Вибір розділу - На екрані терміналу оберіть розділ "Телебачення"
  2. Вибір оператора - У запропонованому списку натисніть кнопку "Інформ. Технології - Телекомунікаційна мережа"
  3. Вибір послуги - Із запропонованих двох варіантів оберіть необхідний вам:"Оплата послуги"Кабельне ТБ ""або "Оплата послуги"Інтернет ""
  4. Введення логіна - Введіть номер Вашого особового рахунку та натисніть "Далі". Якщо номер рахунку буде введений невірно, тоді поле введення номера рахунку на екрані буде відзначено рожевим контуром. Необхідно заново ввести вірний номер і натиснути «Далі».
  5. Оплата - За умови правильного введення особового рахунку відбудеться он-лайн перевірка введених даних і на екрані відобразиться Ваша адреса. Звірте дані і внесіть необхідну суму в термінал. Комісія - 1 гривня. Увага: термінали решти не видають!
  6. Код решти Повернення грошових коштів споживачеві, у разі недоплати, скасування платежу або решти, здійснюється «кодом решти», яким можна скористатися в подальшому для оплати товарів і послуг на будь-якому терміналі мережі «24nonStop». Крім того, «код решти» дає можливість оплати декількох послуг однією купюрою.
  7. Внесення грошей - Внесіть гроші в приймач купюр терміналу і сума відразу відобразиться на екрані в полі «Внесено». У полі «Ви отримаєте» відобразиться кількость коштів, які будуть зараховані на особовий рахунок. Поле «За послуги» відображає поточну комісію за проведення платежу. Натисніть кнопку «Купити» і дочекайтеся успішного завершення операції.
  8. Квитанція - Обов'язково візьміть із собою і збережіть чек (квитанцію), який буде надрукований терміналом після оплати.
Close
Заявка на підключення Close
дозволяю зберігати і використовувати мої персональні дані
Форма замовлення дзвінка Close