This version of the page http://bartolomeo.com.ua/ (94.130.112.184) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-20. The original page over time could change.
Комплекс Бартоломео - центр відпочинку і розваг - Bartolomeo Best River Resort
  • Bartolomeo Best River Resort
    НАЙЯСКРАВІШІ ПОДІЇ ДНІПРА
    Детальніше
  • Bartolomeo Resort Hotel
    Розкішні дерев'яні бунгало у парковому масиві
    Детальніше
  • Bartolomeo Best River Resort
    ВАШ ОСОБИСТИЙ КУРОРТ ЦІЛИЙ РІК!
    Детальніше
Афіша
Яскраві події
Найближчі події та акції від Bartolomeo
ЛІТНІЙ ALL INCLUSIVE У BARTOLOMEO RESORT HOTEL
Спеціальна пропозиція: -25% на всі номери у будні
АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ НА WHITE BEACH: 2+1
SUP BOARDS НА WHITE BEACH
Події дивитися всі
Наш комплекс
Центр розваг
для всієї родини
Багатофункціональний тематичний центр відпочинку і розваг
6,5 га прибережної паркової території
2 тис і більше ми можемо прийняти гостей
1 000 і більш проведених заходів
40+ номерів Lux-класу
 

Бартоломео

Кожного гостя зустрічають кам'яні хранителі. В їх руках символи двох стихій: води та вогню. Кам'яна арка входу, немов портал, переносить гостя з гучною і курній міської суєти у світ екзотики, пригод і нових відчуттів.

На території представлені екзотичні пам'ятники історії африканських племен, які відображають культуру стародавньої Африки, культур майя, ацтеків, а також понад 100 статуй. Кожна з них має своє значення, сенс і силу. Деякі є копіями давньоафриканських оригіналів, все інше - плід творчості наших скульпторів.

Найголовніший пам'ятник — це Бартоломеу Діаш.

Легенда свідчить, що:

Серпневого ранку 1487 флотилія Бартоломеу Діаша на чолі з флагманським кораблем «San Gabriel» вирушила з Лісабона на схід, в пошуках морського шляху до Індії. Довгі місяці мореплавці йшли уздовж африканського узбережжя, долаючи бурі та шторми. Ураганними вітрами кораблі були понесені в океан, і морякам довелося подолати багато миль, перш, ніж на обрії з'явилася невідома досі частина африканського узбережжя. До великої радості мореплавців каравели, нарешті, підійшли до знаменного рубежу, де у частині материка зустрічаються два великих океанів.

Відкрита південна частина Африки в пам'ять про перенесені страждання команди була названа Бартоломеу Діаш мисом Бур. Однак, король Жуан II перейменував його на мис Доброї Надії в ознаменування того, що його виявлення стало прологом відкриття довгоочікуваного морського шляху.

Легенди про подорожі мореплавця відбилися в архітектурному стилі комплексу. Паркова територія наповнена елементами африканського стилю і духом пригод. На широких газонах і серед розлогих дерев розташувалися затишні бунгало.

Bartolomeo Resort Hotel - це розкішні дерев'яні бунгало в парковому масиві. 79 номерів готові прийняти 200 гостей.

0800 30 40 70
Передзвоніть мені