This version of the page http://vnz.org.ua/statti (89.184.73.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-15. The original page over time could change.
Статті - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Статті

Оприлюднено шістнадцятий академічний рейтинг ЗВО України 'Топ-200 Україна 2022"

Сьогодні, 6 червня 2022 року, Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднили шістнадцятий академічний рейтинг українських закладів вищої освіти «Топ-200 Україна 2022».

Рейтинг університетів Києва: куди вступати в 2021 році

Вартість навчання в університеті залежить від престижності навчального закладу та спеціальності.

Опубліковано рейтинги кращих університетів світу 2021 року за галузями знань

QS Quacquarelli Symonds, глобальне аналітичне агентство в галузі вищої освіти та укладач найпопулярнішого рейтингу кращих університетів світу, оприлюднило рейтинги за спеціальностями кращих університетів світу 2021 року – QS World University Rankings by Subject 2021, в який увійшли 1452 виші світу, зокрема чотири виші з України.

Grade Teacher — інноваційна програма професійного розвитку вчителів англійської мови

Програма була розроблена працівниками Grade Education Centre та мала на меті створити нову можливість підвищення кваліфікації викладачів англійської.

Опубліковано рейтинг закладів вищої освіти «Топ-200 Україна» за 2020 рік

Центр міжнародних проєктів "Євроосвіта", в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence, презентували чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України "Топ-200 Україна 2020".

Які професії є найперспективнішими - рейтинг LinkedIn

Аналітики LinkedIn у новому звіті 2020 Emerging Jobs Report визначили топ нових професій, які вважають найбільш перспективними.

День студента - 17 листопада

День студента — свято всіх студентів, яке в Україні відзначають як і в більшості країн світу — 17 листопада, також відоме як міжнародний День студентів.

Скільки коштує зняти житло біля університету в Києві?

Кімнату поряд з КПІ можна орендувати від 2 800 грн на місяць. На замітку студентам Могилянки: середня ціна за однушку на Подолі – 10 700 грн.

Візія українського університету у 2030 році

Не секрет, що в Україні університети продовжують існувати в старій індустріальній логіці, залишаючись додатком виробничого ланцюжка

Якою буде освіта у 2030 році?

Якою може бути освіта майбутнього, якщо реформувати її будуть представники команди Володимира Зеленського?

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>