This version of the page http://l-a.com.ua/kriminalne-pravo/ (192.252.211.43) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-15. The original page over time could change.
Кримінальне право
uk ru en
LIFE SCIENCES LAWYERS | UKRAINE & CIS
Menu

ПРАВОВИЙ АЛЬЯНС — юридична компанія, що супроводжує бізнес-інтереси національних, іноземних і міжнародних компаній на території України та ряду країн СНД.

НАШІ КЛІЄНТИ представляють індустрії фармацевтики, медичних виробів, товарів народного споживання, медицини, косметики, парафармацевтики, хімії, біотехнології, сільського господарства та продуктів харчування.

ПРОВІДНІ АСОЦІАЦІЇ — AIPM Ukraine, APRaD та Комітет з охорони здоров'я Європейської Бізнес Асоціації обрали Правовий Альянс своїм юридичним радником.

ПРАВОВИЙ АЛЬЯНС
Кримінальне право
Супровід господарської діяльності компаній
та комплексний захист клієнтів у кримінальному процесі

Кримінальне право

В рамках практики кримінального права, що активно розвивається, Юридична компанія "Правовий Альянс" пропонує супровід господарської діяльності підприємств і захист в кримінальному процесі. Ми розуміємо специфіку діяльності клієнтів. Наші дії, перш за все, спрямовані на наданні превентивних механізмів захисту від кримінального переслідування, а також мінімізацію ризиків, пов'язаних з таким переслідуванням як для компанії, так і для її топ-менеджменту.

Протягом більше десяти років ми представляємо інтереси як осіб, переслідуваних правоохоронними органами, так і потерпілих, свідків, осіб, у яких було вилучено, арештовано майно. Наш досвід свідчить про те, що чесне і сумлінне ведення бізнесу не гарантує імунітету ключових менеджерів компанії та самої компанії від кримінальних переслідувань, пов'язаних з господарською діяльністю.

Основна спеціалізація нашої кримінальної практики - White Сollar Сrimes - злочини у сфері економічних і службових правопорушень. Своєчасність надання правової допомоги допомагає клієнтам керувати можливими ризиками як для самого підприємства, так і його посадових осіб, грамотно вести внутрішні розслідування, а також своєчасно і якісно реагувати на підвищену увагу з боку правоохоронних органів.

Дізнатися більше

Якщо Ви помітили помилку, будь ласка, виділіть та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про неї