This version of the page http://l-a.com.ua/komanda/lidia-sanzarovska/ (192.252.211.43) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-15. The original page over time could change.
Лідія Санжаровська
uk ru en
LIFE SCIENCES LAWYERS | UKRAINE & CIS
Menu

ПРАВОВИЙ АЛЬЯНС — юридична компанія, що супроводжує бізнес-інтереси національних, іноземних і міжнародних компаній на території України та ряду країн СНД.

НАШІ КЛІЄНТИ представляють індустрії фармацевтики, медичних виробів, товарів народного споживання, медицини, косметики, парафармацевтики, хімії, біотехнології, сільського господарства та продуктів харчування.

ПРОВІДНІ АСОЦІАЦІЇ — AIPM Ukraine, APRaD та Комітет з охорони здоров'я Європейської Бізнес Асоціації обрали Правовий Альянс своїм юридичним радником.

Лідія Санжаровська

Спеціалізації: Ділова етика та compliance, Антимонопольне та конкурентне право, Реклама і промоція, Корпоративне і господарське право, Клінічні дослідження

sanzharovska@l-a.com.ua

Радник

В рамках співпраці з Правовим Альянсом Лідія Санжаровська надавала юридичні послуги таким клієнтам, як: Novartis, Roche Ukraine, Astellas, Stada, Ever Neuro Pharma, Apotex, Berlin-Chemie, Boehringer Ingelheim, Takeda, Delta Medical, Gambramed, Contrad Swiss тощо.

Неодноразово виступала доповідачем на заходах різного рівня і формату. Веде корпоративні семінари (тренінгові сесії) для персоналу фармацевтичних компаній, які фокусуються на конкурентному та антикорупційному аспектах.

Деякі проекти

  • Розробка для декількох компаній - лідерів фармацевтичного ринку пакетів документів для укладання з аптечними мережами договорів про надання маркетингових послуг.
  • Супровід звернення однієї з компаній - лідера фармацевтичного ринку до Антимонопольного комітету України задля отримання рекомендаційних роз'яснень щодо проекту договору про надання маркетингових послуг аптечними мережами.
  • Розробка для декількох компаній - лідерів фармацевтичного ринку внутрішніх політик з відбору контрагентів та укладення договорів поставки і договорів про надання маркетингових послуг з урахуванням актуальних вимог антимонопольного законодавства України.
  • Розробка для декількох компаній - лідерів фармацевтичного ринку пакетів документів для укладання договорів поставки на 2016 рік.
  • Розробка для однієї з компаній - лідера фармацевтичного ринку пакету документів для проведення дисконтної карткової програми, спрямованої на кінцевого споживача.
  • Представництво інтересів Delta Medical у справі про порушення законодавства України про захист від недобросовісної конкуренції (за ознаками поширення інформації, що вводить в оману), яку розглядав Антимонопольний комітет України.
  • Представництво інтересів Berlin Chemie (Menarini Group) у справі про порушення законодавства України про захист економічної конкуренції (за ознаками вчинення антиконкурентних узгоджених дій), яку розглядав Антимонопольний комітет України.
  • Представництво інтересів Асоціації представників іноземних фармацевтичних виробників (AIPM Ukraine) у справі про недобросовісну конкуренцію при поширенні телевізійної реклами лікарського засобу «Панкреазим».
  • Представництво інтересів одного з провідних національних фармацевтичних дистриб'юторів у справі, яку відкрив Антимонопольний комітет України за ознаками антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються поставки лікарських засобів.
  • Консультування німецького фармацевтичного холдингу щодо заняття суб'єктом господарювання монопольного (домінуючого) становища на ринку, а також можливості кваліфікації дій такого суб'єкта як зловживання монопольним (домінуючим) становищем.
  • Адаптація повних пакетів внутрішніх політик у сфері compliance до актуальних вимог законодавства України, а також організація та впровадження механізму compliance-перевірки контрагентів для декількох компаній - лідерів фармацевтичного ринку.

Членство

  • Асоціація правників України
  • Європейська Бізнес Асоціація

Освіта

  • Донецький національний університет, економіко-правовий факультет, спеціальність "Право"
  • Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, фармацевтичний факультет (в процесі, 2024)

Мови

  • Українська, англійська, німецька, російська

Якщо Ви помітили помилку, будь ласка, виділіть та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про неї