This version of the page http://pfl.ua/custom/blogi (217.20.166.185) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-13. The original page over time could change.
Професіональна футбольна ліга України

Із довгоочікуваним оновленням сайту з`явився новий канал для спілкування - розділ «Блоги». Його авторами стануть  відомі люди, функціонери, думку яких ми вважаємо важливою. Впевнені, що цей розділ знайде свого читача – людину сучасну та небайдужу до проблем   українського футболу. Якщо Ви маєте бажання поділитись своїми думками щодо розвитку сучасного спорту чи  безпосередньо змагань ПФЛ, прикладами ефективної співпраці футбольних клубів із уболівальниками  - надсилайте нам на marketing@pfl.ua. Найцікавішими історіями зі спортивного  життя ми обов`язково поділимось.

Стати автором

 

     

ЄВГЕН ДОНЦОВ,

Екс-генеральний директор НК ВЕРЕС,

Президент агентства з розвитку спорту «Стандарт»

 

НАРОДНІ КЛУБИ: ЧАСТИНА ПЕРША

Останнім часом в українському футболі з'явився новий термін - «народні клуби». Тема нова і викликає палітру емоцій: від захопленості і панацеї для українського футболу, до скепсису і негативу. Хтось захищає, хтось - критикує.

Як один з ініціаторів відродження «Вереса» за цією моделлю, бачу трохи поверхневий аналіз обох статей  і вирішив вставити свої п’ять копійок в цю дискусію.

Детальніше

 

НАРОДНІ КЛУБИ: ПЕРЕВАГИ

У продовження теми про «народні клуби»: чесно кажучи, я не люблю термінологію «народний клуб». Це більше ноу-хау президента "Вереса" Олексія Хахльова. Мені більше до душі оперувати терміном «громадський клуб». Які переваги «громадського клубу», тобто такого, який належить членам клубу, перед іншими формами власності? Головне, наскільки це актуально і можливо в наших українських реаліях?

Детальніше

 

Сім смертних гріхів українських клубів, або що заважає їм бути успішними

Сьогодні спробуємо подивитися і проаналізувати причини, за яких українські футбольні (і не тільки) клуби не можуть використати весь свій потенціал і виживають, а не розвиваються.

Детальніше