This version of the page http://www.100bannerov.com/progressive-web-app (193.169.189.38) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-13. The original page over time could change.
Створення та просування сайтів – IT компанія WEZOM
W
Wezom
ПОСЛУГИ
Технологии
ЕКСПЕРТИЗА
Услуги
WEB разработка
Разработка приложений
Разработка ПО
Выделенная команда
UX/UI дизайн
MVP
Продвижение сайтов
Контекстная реклама
SMM-продвижение
Экспертиза
B2B / B2C eCommerce
Интернет магазины
Маркетплейсы
B2B порталы
Личные кабинеты
Системы и сервисы
CRM - системы
ERP - системы
WMS - системы
TMS - системы
SAAS
SAP
Приложения
Android App
iOS App
Cross Platform App
Progressive Web App
Single Page Application
EMERGING TECH
Big Data
Data Science
Data Analytics
Machine Learning
Artificial intelligence
AR
VR
Портфоліо
WEB
SEO
MOBILE
Про нас
Вікансії
Відгуки клієнтів
Команда
Офіс
Партнери
Нагороди та сертифікати
Курси
Звіти
Блог
Контакти
0 800 751 017
(Безкоштовно по Україні)
UA
RU
Розробка IT та Digital
рішень з гарантією!
БУДУЄМО IT-ЕКОСИСТЕМИ І ДОПОМАГАЄМО
ТРАНСФОРМУВАТИ B2B, B2C, D2C ПРОДАЖІ
КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД У РІШЕННІ БІЗНЕС-ЗАДАЧ
Як ми працюємо
01
Аналіз та узгодження
Консультація з експертом
Meeting 15 хв
Збір вимог та валідація ідеї
Meeting 30-60 хв
Brainstorm з командою та підбір рішення 2-3 дня
Meeting 45-90 хв
Презентація комерційної пропозиції
Meeting 45-90 хв
Погодження та підписання договору
Meeting 15 хв
Призначення персонального менеджера 24/7 та формування dream team
02
Розробка
Sprint 1. Discovery phase 2-4 тижні
Опрацювання архітектури проекту; UX design/Backlog/Roadmap
Щотижневий meeting 60 хв
Official report
Презентація робіт та передача результатів робіт
Sprint 2 - N. Development
Тестування
Щотижневий meeting 60 хв
Official report
Презентація робіт та передача результатів робіт
03
Реліз та підтримка
Регресійне тестування
Реліз
Розміщення у cloud або на серверах
Веселощі команди та Замовника!
Гарантійна технічна підтримка 30 днів
Супровід та підтримка проекту
Узгоджуємось індивідуально
2000+ успішних проектів у IT

Останні 
проекти

За 21 рік ми набули крутого досвіду і краще за інших знаємо, на чому фокусуватися, як не допустити фатальних помилок і як визначити маршрут та інструменти для руху вперед
Distribution
Домінанта
SEO, UX/UI, Web
Real estate
РІЄЛ
UX/UI, Software, Web
Insurance
СК "Країна"
UX/UI, Software, Web
Logistics
DELIVERY GROUP
Software, Mobile
eCommerce
STVOL
UX/UI, Web
eCommerce
SUZIE
UX/UI, Web
Відгуки

Що кажуть 
клієнти

Завдяки WEZOM наші продажі зросли на 65%, а конверсії збільшилися на 150%. Команда повністю розробила нам онлайн магазин із 1С та amoCRM інтеграціями. Діти провели аналіз ринку, зробили майнд мап з усіма функціями майбутнього майданчика та аргументували кожен елемент розробки. Все було прозоро та якісно.
Денис Майловський
Співзасновник, Suzie
Після запуску сайту відсоток проектних відмов став на 17,4% менше, а трафік на сайт та продажі кардинально збільшилися на 65% та 30% відповідно. Сам проект складався з кількох частин: розробка корпоративного сайту, створення каталогу проектів, розробка адміністраторської панелі управління та реалізація конструктора для сайтів ЖК. Комунікація та якість роботи з командою з 6 спеціалістів були на висоті протягом усіх етапів роботи.
Вадим Тарасенко
Глава відділу з диджитал маркетингу, RIEL
WEZOM працював над реновацією нашого старого сайту та переробкою його UX/UI складової. Всі, хто бачили наш новий сайт були в захваті. Команда чудово впоралася з нашими вимогами та доставила багатофункціональний сайт із шикарним дизайном. Не можу не відзначити компетентність команди та ПМів Олени та Максима, які з півслова розуміли, що нам потрібно.
Володимир Аузяк
співзасновник, EndorPhone
Завдяки роботі Wezom ми отримуємо десятки заявок на день з усього світу. Розробкою сайту займалася команда з 8 осіб. Роботи велися над створенням UX/UI, адаптацією сайту під іноземних користувачів та SEO послугами, такими як перенаправлення доменів без втрат посилальної маси та позицій у ПС. Наш менеджер із проекту, Поліна, справжній експерт своєї справи. На всі питання ми отримували миттєві відповіді, етапи робіт ми відслідковували через Worksection і всі вони були виконані у строки. Компанія тримає свої обіцянки і це не може не тішити.
Сергій Лурієв
Керівник відділу маркетингу, Visotsky Consulting
Ми вибрали WEZOM серед інших компаній, тому що вони надали прототипи майбутніх систем, і ми чітко розуміли, як виглядатиме готовий продукт. Робота з командою велася над кількома проектами, включаючи розробку CRM з адаптацією під десктоп та мобільні версії, а також створення лінійки серверних програм, які доступні на iOS, Android та онлайн. Ми дуже задоволені результатами та гнучкістю роботи всієї команди. Все працює ідеально.
Пітер Сачсе
Кантрі-менеджер, John Deere
Задоволений результатами розробки сайту. WEZOM доставили шикарний продукт з адаптацією під мобільні пристрої та зробили все якісно, ​​вчасно та з максимальним професіоналізмом. Команда провела SEO аналіз та вивчила ринок нашого бізнесу. На підставі цих даних було спроектовано та розроблено сайт. Також хочу відзначити відмінну комунікацію та постійну залученість команди до проекту.
Анатолій Костенко
Глава IT відділу, Компанії
Найголовніший для нас показник успіху проекту це те, що протягом 8 місяців e-commerce майданчик створений WEZOM щодня приносить нам замовлення. Ми дуже задоволені нашим партнерством і як команда справлялася з поставленими завданнями. Усі цілі проекту було досягнуто в обумовлені терміни.
Тетяна Лисиця
Маркетолог, Zalem
Наше завдання полягало у створенні нового сайту, здатного збільшити кількість заявок. Wezom дуже якісно та ефективно її реалізував. Сайт став професійнішим, зручнішим, інтерактивнішим, і швидше. Рівень комунікації та якість організації дуже вражає. У нас був свій ПМ який контролював весь процес розробки та навіть у випадках де щось йшло не так, залучався голова проекту та швидко вирішував усі проблеми.
Дар'я Турдієва
Старший менеджер з маркетингу, GRATA International
Ми оперуємо мережею готелів та лижних курортів у західній Україні. Нам був потрібен сучасний сайт із функціоналом резервації послуг та адміністративна панель для працівників. Wezom займалися всіма елементами розробки, починаючи від прототипів та дизайну, і закінчуючи запуском та підтримкою. Усі етапи робіт було виконано якісно й у терміни. Комунікація та ПМ були на висоті. Була зустріч на самому початку, де команда обговорила всі деталі та нюанси, і після, процес розробки йшов гладко і без надмірної залученості з нашого боку.
Тарас Дундяк
Директор, Ambikom LTD
Ми оперуємо мережею готелів та лижних курортів у західній Україні. Нам був потрібен сучасний сайт із функціоналом резервації послуг та адміністративна панель для працівників. Wezom займалися всіма елементами розробки, починаючи від прототипів та дизайну, і закінчуючи запуском та підтримкою. Усі етапи робіт було виконано якісно й у терміни. Комунікація та ПМ були на висоті. Була зустріч на самому початку, де команда обговорила всі деталі та нюанси, і після, процес розробки йшов гладко і без надмірної залученості з нашого боку.
Павло Бурцев
Керівник відділу маркетингу Ambikom LTD
Наші стейкхолдери дуже задоволені дизайном сайту і тим, що він приваблює велику кількість відвідувачів. Хочу також відзначити те, наскільки швидко і вміло команда адаптувалася під наші процеси та вимоги. Менеджер, який з нами працював, справлявся з усіма завданнями, а в моментах, де у нас були питання, відповідав на все швидко і ясно. Дуже приємно працювати з такими фахівцями.
Ольга Саннікова
Менеджер з маркетингу, Agrimatco
WEZOM розробляють для нас мобільний додаток з адаптацією під iOS та Android. Ми вже запустили бета-версію і наші клієнти дуже добре відгукуються про продукт. Хочу відзначити гнучкість та якість нашої комунікації. Щотижня ми проводимо зустрічі, де продуктивно обговорюємо всі деталі розробки та виконану роботу.
Олена Семеген
Спеціаліст з Digital сервісів, Delivery Group
Щасливі клієнти
Якщо є сумніви

Обговоріть ваш проектз експертами WEZOM

  • Ви отримаєте відповіді на запитання, про які навіть не замислювалися.
  • Ви дізнаєтесь нюанси кастомної розробки та зможете уникнути помилок
  • Ми поділимося своєю експертизою та кейсами у вашій ніші
Вікторія Липська
IT Sales Manager
Моє завдання полягає в тому, щоб зрозуміти поточну ситуацію, цілі та завдання бізнесу, запропонувати ефективний шлях вирішення та супроводити вас від першого контакту до успішного релізу проекту!
“Моє завдання полягає в тому, щоб зрозуміти поточну ситуацію, цілі та завдання бізнесу, запропонувати ефективний шлях вирішення та супроводити вас від першого контакту до успішного релізу проекту!”
4+
років
в компанії
100+
успішних
проектів
Працює з John Deere, STVOL, Anabel Arto, Є-Гроші, Kimito
Василь Іздебський
IT Sales Manager
Допомагаю своїм клієнтам вирішувати складні бізнес-завдання за допомогою кастомних IT-рішень
“Допомагаю своїм клієнтам вирішувати складні бізнес-завдання за допомогою кастомних IT-рішень”
6+
років
в компанії
150+
успішних
проектів
Працює з Країна, Корпорацією Нерухомості РІЄЛ, Visotsky Consulting, УМАНЬПИВО, Agrimatco
Євген Паталяк
IT Sales Manager
Я пишаюся своїми проектами і дуже радий, що мої клієнти вдячні мені!
“Я пишаюся своїми проектами і дуже радий, що мої клієнти вдячні мені!”
8+
років
в компанії
160+
успішних
проектів
Працює з ROSHEN, ІНТЕРПАЙП, Delivery Group, APTIV, ELIT Ukraine
Ольга Неугоднікова
IT Sales Manager
Підбираю IT-рішення для зростання бізнесу клієнтів. Не допущу «злив бюджету», гарантую зрозумілість, прозорість та результат
“Підбираю IT-рішення для зростання бізнесу клієнтів. Не допущу «злив бюджету», гарантую зрозумілість, прозорість та результат”
5+
років
в компанії
100+
успішних
проектів
Працює з Метінвест, NIKO, SANAHUNT, Еліка, Premier Hotels and Resort, Servier
Гарантії
ПОВНА 
залученість

Ми віримо, що лише завдяки залученості та спільній роботі над проектом можна досягти великих цілей та отримати круті результати, тому під кожен проект формуємо Dream Team. У процесі роботи ми з головою занурюємося в бізнес клієнта, шукаємо і приймаємо ті рішення, які релевантні завданням і бізнес-цілям.

За 2021 рік ми набули крутого досвіду і краще за інших знаємо, на чому фокусуватися, щоб виконати проект у термін та заощадити бюджет клієнта. Знаємо, як не допустити фатальних помилок під час створення складних IT-рішень. Щоразу перед початком проекту робимо аудит, щоб визначити маршрут та інструменти для руху вперед. Поважаємо дедлайн, робимо роботу вчасно, а після запуску проекту аналізуємо вплив на бізнес та супроводжуємо.

ПЕРЕСТАНЬТЕ ЗАМОВЛЯТИ ПРОСТО САЙТИ
ДАВАЙТЕ 
ДІДЖИТАЛІЗУЄМО 
ВАШ БІЗНЕС!
Безкоштовно по Україні
0 800 755 007
Телефонуйте, пишіть, поспілкуємося, домовимося!
office@wezom.com.ua

Створення та просування сайту від Wezom

Кому сьогодні потрібний сайт? Практично будь-яка компанія, яка може знайомити потенційних клієнтів зі своїми послугами. Будь-яким магазинам, здатним організувати онлайн-торгівлю та нарощувати тим самим обсяги продажів. Приватним спеціалістам, які бажають знайти нових клієнтів в інтернеті. Зараз сайт - неначе власний офіс, куди люди можуть прийти, отримати потрібну їм інформацію, купити товари або замовити послуги. Це гнучкий бізнес-інструмент, що допомагає розвивати підприємницьку діяльність. Ось чому все більше людей цікавить створення та просування сайту. Якісного, сучасного та зручного ресурсу для взаємодії з потенційними клієнтами.

Успіх проекту залежить від вибору компанії

Зробити сайт на конструкторі – справа кількох годин. Але такий ресурс має багато мінусів: немає повних прав на нього, неможливо виконати повноцінну розкрутку, дизайн обмежений примітивними варіантами. Краще замовити створення і просування сайтів у тих, хто робить унікальні проекти з хорошим функціоналом. Але як знайти виконавця?

Досить ввести в пошуковий рядок фразу створення та просування сайтів, і десятки варіантів відобразяться. Однак тут варто бути уважним. Багато інтернет-агентства, компанії та приватні фахівці пропонують свої послуги, і розкид цін може бути дуже великим. Надмірно занижена вартість з великою ймовірністю говорить про недосвідченість та непрофесійність виконавця. Не варто гнатися за економією. Якісне створення сайтів та просування не можуть коштувати дешево. Краще відразу ретельно підійти до вибору компанії, ніж марнувати гроші.

Кому замовити розробку та просування сайтів

Існують конкретні показники, якими можна оцінити потенційного виконавця. Це тривалість роботи в галузі інтернет-маркетингу, репутація компанії, виконані проекти. Довірити створення та просування веб-ресурсу досвідченому виконавцю - означає отримати гарантії, доступ до контролю процесу та повноцінну консультативну підтримку. Ви завжди будете в курсі того, на якому етапі знаходиться сайт, скільки часу ще потрібно на реалізацію завдань і яких результатів можна очікувати.

Розробка та створення сайту: вимоги до виконавця

Однозначно довіряти свій ресурс варто професіоналам. Але й добрих спеціалістів на ринку чимало. Спробуйте проаналізувати потенційного виконавця за низкою вимог, і можна буде довірити йому створення інтернет-ресурсів та їхнє просування. Критерії такі:

  • власний якісний сайт; він є показником професіоналізму компанії;
  • обмежений перелік послуг - якщо розкрутка та розробка сайту входять у пріоритетні напрямки, з великою ймовірністю агентство вміє створювати якісні проекти;
  • велике портфоліо; виконані проекти дозволяють оцінити рівень команди;
  • чіткі терміни, хоча ніхто не може назвати точні тимчасові витрати на розробку ресурсу, приблизні мають бути доступними;
  • досвідчені виконавці - розробка та просування сайтів включають величезний пул робіт, де використовуються знання фахівців різних профілів.

Ціна також є показником. Вона не повинна бути надто завищеною або заниженою. Крім того, дуже бажане коротке пояснення політики ціноутворення. Наприклад, якщо ви вирішите створити сайт та просувати його у компанії Wezom, можна буде обговорити всі нюанси розрахунку вартості з менеджером. Крім того, ми гарантуємо, що ви отримаєте дійсно якісний та функціональний ресурс для свого бізнесу чи особистих цілей.

Професійне створення, розробка та просування сайтів

Про успішну діяльність нашої компанії говорять численні відгуки клієнтів. Будь-якої миті ви можете з ними ознайомитися прямо на сайті. Будьте певні, що довірити нам свій проект можна. Вас чекають:

  • відмінна цінова політика;
  • подальша технічна підтримка;
  • дотримання прийнятих міжнародних стандартів;
  • можливість розкручування будь-якого сайту (як розробленого у нас, так і вашого);
  • виправлення помилок інших виконавців;
  • гарантії якісного надання послуг.

Перед розробкою ресурсу ми розмовляємо з клієнтом та визначаємо ключові цілі, його побажання щодо сайту та інші моменти. Робимо проекти будь-якої складності та типу: сайти-візитки, інтернет-магазини, лендинги, корпоративні ресурси тощо. Надаємо також фінансові гарантії, що дозволить залишатися впевненими у своєму виборі.

Основні переваги просування та створення сайтів у Wezom

Довірте свій майбутній або справжній проект нашим професіоналам і отримайте:

  • командну роботу над сайтом;
  • стислі терміни виконання завдань;
  • конфіденційність та відповідальний підхід до надання послуг;
  • нешаблонний підхід до розробки сайту;
  • ресурс, зручний у керуванні навіть для новачка;
  • професійні консультації будь-якої миті.

Немає сенсу самостійно працювати над створенням сайтів та просуванням в інтернеті, коли все можна довірити досвідченій команді. Клацніть на кнопку Обговорити проект та дізнайтесь всі нюанси надання послуг вже зараз!