This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-11. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Автоновини на RST

Останні автоновини на RST

Lamborghini Urus побив рекорд на Пайкс-Пік

Показаний кілька днів тому оновлений Urus вже відзначився рекордом підйому до вершини Пайкс-Пік. Тепер орієнтир для позашляховиків 10 хвилин 32,06 секунди.

2023 Toyota Yaris Ativ

Toyota представила у Таїланді Yaris Ativ четвертого покоління – невеликий бюджетний седан, який продається під назвою Vios на інших ринках.

LR Defender від Chelsea Truck Company

Chelsea Truck Company презентувала черговий проект, заснований на Land Rover Defender. Автомобіль, що отримав назву Wide-Track, розпочинав свій шлях як класичний п'ятидверний Defender 110 2015 року. Частину елементів Wide-Track отримав від Project Kahn (Chelsea Truck Company – їхня дочірня компанія).

Suzuki припиняє випуск старого Jimny

Четверте покоління Suzuki Jimny з'явилося ще 2018 року. Але від початку виробництва нового Jimny японці повідомили, що третє покоління моделі також буде випускатися. Так, виробництво попередньої генерації досі велося у Бразилії, але тепер старий Jimny йде остаточно.

Porsche 911 Turbo S від G-Power

Porsche 911 Turbo S – не той автомобіль, який гостро потребує доробок. Зрештою, це один із найшвидших серійних автомобілів на планеті. Однак це не завадило G-Power взяти 911 Turbo S і зробити його ще більш вражаючим.

Bentley Batur: дебют 21 серпня

Bentley та Mulliner опублікували перші офіційні тизери нової моделі Batur. Автомобіль буде представлений у рамках автомобільного тижня у Монтереї 21 серпня та стане наступником ультраексклюзивного Bacalar.

Toyota C-HR отримала дві нові версії

Різноманітність варіантів Toyota C-HR у Японії збільшили за рахунок двох нових версій кросовера – G Mode-Nero4 Safety Plus III та G-T Mode-Nero Safety Plus III. Продаж обох новинок на місцевому ринку стартує наприкінці серпня.

BMW M3 від Manhart

Manhart представив свій перший тюнінг пакет для BMW M3 G80 рік тому, але тепер ательє знову береться за цю модель. MH3 GTR – найпотужніша пропозиція на базі M3 у каталозі Manhart з колосальною віддачею в 650 к.с.

Lamborghini показала новий Urus

Нещодавно Lamborghini підтвердила, що до кінця 2022 року будуть випущені три нові моделі, одна з яких з'явиться вже в серпні. Однією новинкою стане Huracan Sterrato, а другу італійці вже показали на тизері. Це новий Urus.

У BMW попрощалися з хетчбеком i3

Компанія BMW зібрала 18 екземплярів i3 на спеціальній церемонії у виставковому центрі Welt у Мюнхені. Це останні випущені автовиробником екземпляри хетчбека i3.

12345678910>

Поточні параметри пошуку:

-

скинути налаштування

Додатково:

-
-
  • всього вживаних авто — 134110
  • додано сьогодні — 2329

Реклама на RST

Автоновини по маркам авто на RST

Акції автодилерів на RST
«Ніссан Мотор Україна»: В Україні відновлено продаж автомобілів Nissan

Компанія Ніссан Мотор Україна повідомляє про відновлення продажів та сервісного обслуговування автомобілів Nissan у офіційній дилерській мережі.

«АВТО Інтернешнл»: Підтримка українців в ЄС під час ТО від Mazda
«Пежо Сітроен Україна»: DS 3 Crossback E-Tense вже в Україні
«Рено Україна»: Акція на аксесуари Renault

Каталог автосалонів

всі автосалони України