This version of the page http://www.dvorniki.ua/original-bosch.htm (89.184.76.189) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-11. The original page over time could change.
Оригінал Bosch
ua | en | ru
☏ 0 800 334 777
безкоштовно з мобільних та міських
Безкоштовна доставка   Київ: доставимо 13.08   Україна: відправимо завтра   Гарантія 1 місяць


Оригінал Bosch

Підібрати Bosch за моделлю авто

Багато автомобілістів (і не тільки) хоча б раз у житті стикалися з підробками різноманітних товарів, які пропонуються в українських магазинах. Не є винятком і двірники. Bosch як компанія з відомим ім'ям і великим охопленням ринків часто стає жертвою несумлінних підприємців.

  • Магазин Dvorniki.UA гарантує своїм клієнтам виключно оригінальний товар
  • Компанія Бош виробляє двірники в кількох країнах (у тому числі і в Китаї) , але всі ці щітки є 100% легально ввезеними в Україну та виготовлені на власних заводах Bosch
  • Ми ніколи не продавали, не продаємо та не збираємося продавати підробки. Наша бездоганна репутація коштує дорожче за будь-які гроші, які можна заробляти (і то тимчасово) за допомогою обману. Придбані у нас двірники Bosch виправдають ваші очікування

У той же час звертаємо вашу увагу на те, що серед будь-якого товару існує ймовірність браку або інших причин, що впливають на роботу двірників. Саме для цього нами з перших днів роботи магазину запроваджено місячну гарантію на весь товар. Ви захищені від несподіванок купуючи оригінал Бош у нас.

Підібрати Bosch за моделлю авто
Точний підбір по автівці та гарантія 1 місяць на усі щітки склоочисника