This version of the page http://www.meteoprog.ua/ua/uagreement/ (49.12.116.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-08-09. The original page over time could change.
METEOPROG.UA: Погода в Україні та світі на сьогодні ⊃ Точний прогноз погоди онлайн l Довгостроковий прогноз
Meteoprog.ua
ua
  • English
  • Русский
  • Українська

Погода

  • В Україні
  • В світі

Карти

  • Температура води
  • Погода на мапі
  • Інформери
Допомогти ЗСУ можна, здійснивши переказ з платіжної картки за цим посиланням

Угода користувача

діє з 30.10.2020

1. Преамбула

1.1. Дана Угода користувача (далі за текстом – «Угода користувача») регламентує відносини між Meteoprog.lv SIA (реєстраційний номер: 40103254450, зареєстрована адреса: Республіка Латвія, Рига, Baznīcas iela 13 - 17) юридичною особою, створеною та чинною у відповідності Республіки Латвія (далі за текстом – Meteoprog.lv SIA) та необмеженим колом фізичних та юридичних осіб (далі за текстом – Користувачі).

2. Загальні положення

2.1. Дана Угода користувача регулює порядок та умови використання Користувачами наступними вебсайтами: www.meteoprog.ua, www.meteoprog.pl, www.meteoprog.cz, www.meteoprog.com, www.meteoprog.lv (далі - "Веб-сайти"), а також порядок та умови використання Користувачами даних прогнозу погоди, що виражаються у будь-якій формі, розміщуються та/або отримані за допомогою Веб-сайтів (далі за текстом – «Дані прогнозу погоди»).

2.2. Чинна редакція цієї Угоди користувача доступна за посиланням. Угода користувача укладена англійською мовою. Інші мовні версії є перекладами угоди. У разі невідповідності положень англійської мовної версії Угоди користувача та іншої мовної версії, англійська версія Угоди є основною.

2.3. Персональні дані Користувача, визначені Політикою конфіденційності, зберігається та обробляється Meteoprog.lv SIA відповідно до умов Політики конфіденційності та cookie.

3. Внесення змін

3.1. Дана Угода користувача може бути змінена Meteoprog.lv SIA після попереднього повідомлення Користувачів про таку зміну. Про таку зміну Користувач повідомляється за допомогою спеціального спливаючого інформаційного вікна (pop-up) під час переходу на один із Веб-сайтів. Нова редакція Угоди набирає чинності з моменту її розміщення в спеціальному розділі одного з Веб-сайтів, зазначених у п. 2. Угоди користувача, якщо інше не передбачено новою редакцією Угоди. Користувач самостійно несе обов'язок ознайомлення з новими редакціями Угоди.

4. Акцепт умов Угоди користувача

Взаємодія Користувача з розділами Веб-сайту та/або будь-яке використання даних прогнозу погоди, в повному обсязі або частково, означає повну згоду Користувача з усіма умовами цієї Угоди, і розцінюється як факт прийняття Користувачем цієї Угоди. Користувач підтверджує, що приймає цю Угоду при повному розумінні мови, на якій викладено цю Угоду, при повному розумінні змісту Угоди, а також термінології, що використовується в Угоді.

5. Обмеження використання у разі незгоди

У разі незгоди Користувача з будь-яким із положень цієї Угоди, Користувач не має права здійснювати користування сервісами Веб-сайтів, а також будь-яке використання Даних прогнозу погоди.

6. Порядок та умови використання Даних прогнозу погоди

6.1. Користувач погоджується з наступними умовами користування розділами веб-сайтів, а також умовами використання даних прогнозу погоди.

6.2. Користування сервісами Веб-сайтів та Даними прогнозу погоди призначене виключно для особистого некомерційного використання з метою ознайомлення.

6.3. Веб-сайти та Дані прогнозу погоди знаходяться у відкритому доступі та доступні всім користувачам мережі Інтернет.

6.4. Користувачам доступні Веб-сайти для ознайомлення з Даними прогнозу погоди, що розміщуються на таких Веб-сайтах та користування іншими, доступними на Веб-сайтах сервісами.

6.5. Дані прогнозу погоди формуються (створюються) за допомогою спеціальної програмної системи – технології прогнозування погоди в автоматичному режимі, що знаходиться в управлінні SIA Meteoprog.lv.

6.6. Зважаючи на специфіку роботи вищезазначеної технології, Meteoprog.lv SIA не може гарантувати коректність, точність та достовірність даних прогнозу погоди. Зазначені Дані прогнозу погоди формуються в автоматичному режимі, з використанням прогностичних та інших даних, що одержуються з джерел, що знаходяться поза контролем Meteoprog, такі Дані прогнозу погоди не проходять додаткового контролю з боку фахівців у галузі метеорології. Дані прогнозу погоди надаються Meteoprog необмеженому колу користувачів виключно з ознайомлювальною метою, за принципом «ЯК Є» («AS IS»).

6.7. Зважаючи на вищезазначене, ні Meteoprog.lv SIA, ні правовласник прав на Веб-сайти та технологію прогнозування погоди в автоматичному режимі, а також посадові особи, персонал, Meteoprog.lv SIA та правовласника, ні за яких обставин не несуть відповідальності перед Користувачами та кожним Користувачем окремо, а також перед будь-якими третіми особами за коректність, точність та достовірність Даних прогнозу погоди, зокрема, за невідповідність Даних прогнозу погоди фактичної метеорологічної ситуації.

6.8. Дані прогнозу погоди мають виключно консультативний характер і не можуть використовуватися як офіційне джерело даних про погоду при плануванні заходів, пов'язаних з ризиком матеріальних збитків або людських жертв, а також не можуть бути використані в суді при розгляді будь-яких спорів, справ та/або видачі довідок, висновків, інших документів для юридичних чи фізичних осіб, зокрема, але не обмежуючись, для страхових компаній, органів державної влади щодо будь-яких подій, страхових відшкодувань тощо. Meteoprog.lv SIA та правовласник прав на Веб-сайти та технологію прогнозування погоди в автоматичному режимі, а також посадові особи, персонал, власники зазначених Meteoprog.lv SIA та правовласника, ні за яких обставин не несуть відповідальності за можливе заподіяння шкоди, збитки майна або здоров'ю, понесені юридичними та/або фізичними особами внаслідок використання наданих Даних прогнозу погоди.

6.9. Дані прогнозу погоди заборонено використовувати в будь-яких комерційних цілях, зокрема, в будь-яких засобах масової інформації, на телебаченні, радіо, Інтернет, інформаційних електронних показниках, табло, бордах та інше, крім випадків, передбачених цією Угодою.

7. Порядок та умови використання Користувачами Погодних інформерів

7.1. Користувачі мають право використовувати Погодні інформери шляхом розміщення програмного коду певного Погодного інформера на веб-сайті мережі Інтернет, що знаходиться в управлінні Користувача.

7.2. Під Погодним інформером розуміється програмний код, під час встановлення та виконання якого на відповідному веб-сайті формується графічний файл, який містить Дані прогнозу погоди, що оновлюються відповідно до встановленого алгоритму такого Погодного інформера (далі за текстом – «Погодний інформер»). Погодний інформер може бути доданий гіперпосиланням на один із Веб-сайтів.

7.3. На Погодні інформери, що використовуються Користувачами, зокрема на Дані прогнозу погоди, що одержуються за допомогою таких Погодних інформерів, поширюються всі умови щодо використання таких Даних прогнозу погоди, передбачені пунктом 6 цієї Угоди.

7.4. Meteoprog.lv SIA має всі виняткові права на Погодні інформери, передбачені цією Угодою.

7.5. Користувачам забороняється будь-яким чином змінювати, модернізувати, декомпілювати, дешифрувати та здійснювати інші дії з програмним кодом певного Погодного інформера та/або Даних прогнозу погоди, одержуваних за допомогою такого Погодного інформера.

7.6. Користувачам забороняється здійснювати будь-яке розповсюдження, продаж, надання Погодних інформерів та Даних прогнозу погоди, що одержуються за допомогою таких Погодних інформерів, крім як у формі розміщення певного Погодного інформера на веб-сайті Користувача.

7.7. Користувач погоджується з тим, що Погодний інформер може використовуватись Користувачем на певному веб-сайті тільки в тому вигляді, в якому такий Погодний інформер був завантажений Користувачем з Веб-сайту.

7.8. Користувач погоджується з тим, що встановлення Користувачем Погодного інформера на певному веб-сайті є підтвердженням наявності у Користувача всіх необхідних прав та дозволів на розміщення Погодного інформера на такому веб-сайті.

7.8. Користувач погоджується з тим, що Meteoprog.lv SIA у будь-який момент, без попереднього повідомлення Користувача, має право припинити надання Даних прогнозу погоди для певного Погодного інформера, а також вимагати від Користувача видалення встановленого на відповідному веб-сайті Погодного інформера, без здійснення будь-якої компенсації Користувачеві.

7.9. Користувач погоджується, що Погодний інформер використовується Користувачем за принципом "ЯК Є" ("AS IS"), відповідно до загальноприйнятих у міжнародній практиці правил. Це означає, що за проблеми, що виникають у процесі розміщення Погодного інформера на веб-сайті, у тому числі: проблеми сумісності з іншими програмними продуктами (пакетами, драйверами та ін.), невідповідності результатів використання Погодного інформера Користувачем та інше, Meteoprog відповідальності не несе.

7.10. Користувачу забороняється встановлювати Погодні інформери на веб-сайти, що містять інформацію, що порушує чинне законодавство Республіки Латвії, Європейського Союзу та/або веб-сайти, що вводять користувачів мережі в оману або завантажують на пристрої користувачів віруси та інші шкідливі програми.

8. Порядок та умови використання Даних прогнозу погоди, що надаються у формі XML-файлів

8.1. Користувачі мають право використовувати Дані прогнозу погоди у формі XML-файлів, що завантажуються Користувачем за індивідуально наданим представником Meteoprog.lv SIA доступом.

8.2. XML-файли є певною формою надання Даних прогнозу погоди, що автоматично оновлюються відповідно до встановленого алгоритму, які можуть використовуватися Користувачем для наповнення, функціонування власних програм, веб-сайтів, сервісів, для здійснення можливості ознайомлення за допомогою таких програм, сервісів, веб-сайтів з наданими даними прогнозу погоди (далі за текстом – «XML-файли»).

8.3. Користувач зобов'язується при здійсненні показу (ознайомлення) даних прогнозу погоди за допомогою програм, веб-сайтів, сервісів з використанням XML-файлів, забезпечити розміщення повідомлення: «На підставі даних Meteoprog.ua, а також розмістити гіперпосилання на веб-сайт https://www.meteoprog.ua/ua/.

8.4. На XML-файли, що використовуються Користувачами, зокрема на Дані прогнозу погоди, що отримуються за допомогою XML-файлів, поширюються всі умови щодо використання таких Даних прогнозу погоди, передбачені пунктом 6 цієї Угоди.

8.5. Користувачам забороняється будь-яким чином змінювати, доповнювати Дані прогнозу погоди, які отримуються у вигляді XML-файлів.

8.6. Користувачам забороняється здійснювати будь-яке поширення, продаж, даних прогнозу погоди, одержуваних у вигляді XML-файлів, крім як у формі використання XML-файлів у програмах, веб-сайтах, сервісах Користувачів.

8.7. Користувач погоджується з тим, що XML-файли можуть використовуватися Користувачем лише у тому вигляді, в якому такі XML-файли надаються Користувачеві.

8.8. Користувач погоджується з тим, що використання Користувачем XML-файлів у програмах, веб-сайтах або сервісах є підтвердженням наявності у Користувача всіх необхідних прав та дозволів на використання таких програм, веб-сайтів або сервісів.

8.9. Користувач погоджується з тим, що Meteoprog.lv SIA у будь-який момент, без попереднього повідомлення Користувача, має право припинити надання XML-файлів Користувачеві, а також вимагати видалення будь-яких посилань на будь-який з Веб-сайтів, розміщених у програмах, веб-сайтах, сервісах Користувача, без здійснення будь-якої компенсації Користувачеві.

8.10. Користувач погоджується, що XML-файли надаються Користувачеві за принципом "ЯК Є" ("AS IS"), відповідно до загальноприйнятих у міжнародній практиці правил. Це означає, що за проблеми, що виникають у процесі використання Користувачем XML-файлів, у тому числі: проблеми сумісності з іншими програмними продуктами (пакетами, драйверами та ін.), невідповідності результатів використання XML-файлів Користувачем та інше, Meteoprog.lv SIA відповідальності не несе.

8.11. Користувачу забороняється використовувати XML-файли на веб-сайтах, що містять інформацію, що порушує чинне законодавство Республіки Латвія, Європейського Союзу та/або веб-сайтах, що вводять користувачів мережі Інтернет в оману або віруси, що завантажують на пристрої користувачів, та інші шкідливі програми.

9. Заборона на інше використання Даних прогнозу погоди та Веб-сайтами

9.1. Користувачі та кожен Користувач окремо належним чином повідомлені та погоджуються з тим, що будь-яке інше використання Даних прогнозу погоди, прямо не передбачене цією Угодою, – заборонено.

9.2. У разі використання Веб-сайтами Користувачеві забороняється:

9.2.1. завантажувати, посилати, передавати або будь-яким іншим способом розміщувати та/або поширювати контент, який є незаконним, шкідливим, наклепницьким, ображає моральність, демонструє (або є пропагандою) насильства та жорстокості, порушує права інтелектуальної власності, пропагує ненависть та/або расової, етнічної, статевої, релігійної, соціальної ознак, містить образи на адресу будь-яких осіб або організацій, містить елементи (або є пропагандою) порнографії, дитячої еротики, є рекламою (або є пропагандою) послуг сексуального характеру (у тому числі під видом інших послуг), роз'яснює порядок виготовлення, застосування чи іншого використання наркотичних речовин або їх аналогів, вибухових речовин чи іншої зброї;

9.2.2. порушувати права третіх осіб, у тому числі неповнолітніх осіб та/або завдавати їм шкоди у будь-якій формі;

9.2.3. завантажувати, надсилати, передавати або будь-яким іншим способом розміщувати та/або розповсюджувати будь-які матеріали, що містять віруси або інші комп'ютерні коди, файли або програми, призначені для порушення, знищення або обмеження функціональності будь-якого комп'ютерного або телекомунікаційного обладнання або програм для здійснення несанкціонованого доступу , а також серійні номери до комерційних програмних продуктів та програми для їх генерації, логіни, паролі та інші засоби для отримання несанкціонованого доступу до платних ресурсів в Інтернеті, а також розміщення посилань на вказану вище інформацію;

9.2.4. збирати та зберігати персональні дані інших осіб;

9.2.5. порушувати нормальну роботу Веб-сайтів;

9.2.6. сприяти діям, спрямованим на порушення обмежень та заборон, що накладаються Угодою користувача.

10. Права на інтелектуальну власність

10.1. Всі об'єкти, доступні на Веб-сайтах, у тому числі елементи дизайну, текст, графічні зображення, ілюстрації, відео, програми для ЕОМ, бази даних, звуки та інші об'єкти, а також будь-який контент, розміщений на Веб-сайтах, є об'єктами виняткових прав Meteoprog.lv SIA та інших правовласників.

10.2. Використання контенту, а також будь-яких інших елементів веб-сайту допускається тільки в рамках функціоналу, запропонованого тим чи іншим розділом веб-сайту. Жодні елементи змісту Веб-сайту не можуть бути використані іншим чином без попереднього дозволу Meteoprog.lv SIA. Під використанням маються на увазі, у тому числі: відтворення, копіювання, переробка, розповсюдження на будь-якій основі, відображення у кадрі і т.д. Виняток становлять випадки, прямо передбачені законодавством або умовами цієї Угоди.

10.3. Використання Користувачем елементів змісту Веб-сайтів, а також будь-якого контенту для особистого некомерційного використання допускається за умови збереження всіх знаків охорони авторського права, суміжних прав, знаків на товари та послуги, інших повідомлень про авторство, збереження імені (або псевдоніма) автора/найменування правовласника у незмінному вигляді, збереженні відповідного об'єкта у незмінному вигляді.

11. Право на захист у суді

11.1. Meteoprog.lv SIA має право звернутися до суду для захисту своїх прав та інтересів, у разі порушення Користувачем умов цієї Угоди.

12. Відповідальність за недотримання цієї Угоди

12.1. Користувач погоджується, що він одноосібно несе повну відповідальність перед третіми особами та/або Meteoprog.lv SIA за порушення та/або невиконання таким Користувачем умов цієї Угоди.

13. Правове регулювання

13.1. Ця Угода користувача та відносини, що виникають внаслідок прийняття умов Угоди, регулюються відповідно до норм чинного законодавства Латвійської Республіки.