This version of the page http://www.winnerauto.ua/tradein/winner-select/ (91.222.137.223) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-19. The original page over time could change.
Winner Select - офіційний представник Winner в Україні
Автомобілі з пробігом Автомобілі з пробігом у наявності Winner Select Оцінити своє авто Программа Trade-In Комісійний продаж

Winner Select

Winner Select

Winner Ukraine під брендом Winner Select розпочало продаж відібраних та перевірених вживаних автомобілів на умовах, які мають надати клієнтам впевненість у їх виборі!

Winner Select - Відібрані та покращені!

Winner Select пропонує відібрані вживані автомобілі не старше 5 років, які експлуатувались переважно в Західній Європі. Вживані автомобілі, які ми пропонуємо своїм клієнтам, пройшли ретельну технічну перевірку по 140 параметрам!

Ми прагнемо запропонувати вам найбільш прозорий процес купівлі вживаного автомобіля і віримо, що це ще одна з причин придбати автомобіль від Winner Select.

Походження

Ми купуємо автомобілі виключно у відомих та перевірених компаній. Тому ми легко ділимося з клієнтом історією походження автомобіля, де автомобіль експлуатувався, де купувався, надаємо звіти незалежної перевірки автомобіля в Європі. Більшість наших автомобілів купувались у лізингових компаній західної Європи, що дає нам додаткової впевненості в належній  експлуатації та обслуговуванні автомобіля.

Історія сервісного обслуговування

Ми ділимось за Вами історію обслуговування автомобіля, перевіркою та діагностикою.

Ми пропонуємо всім потенційним клієнтам історію сервісного обслуговування автомобіля від офіційних дилерів, там де вона є в наявності! Це дає можливість детально вивчити історію експлуатації автомобіля, що часто є ключовим фактором при прийнятті рішення про купівлю конкретного вживаного автомобіля.

Ми також ділимося результатами незалежної перевірки автомобіля від лізингової компанії – все для вашого виваженого рішення на користь вживаних автомобілів від Winner Select!

Перевірка та підготовка до продажу

Кожен автомобіль проходить ретельну перевірку технічного стану по 140 пунктам на СТО Winner. Звіт перевірки ми обов’язково надаємо нашим клієнтам для вивчення. Під час підготовки автомобіля до продажу, ми покращуємо його стан, наскільки це можливо для вживаного автомобіля з дотриманням компромісу витрати/доцільність. Крім звичайної мийки, ми прибираємо сколи або подряпини на кузові, забруднення салону та інші дрібні недоліки. Якщо ж необхідно - ми ремонтуємо автомобіль, щоб запропонувати Вам готовий до експлуатації та безпечний автомобіль, який дарував би Вам задоволення з першого погляду на нього, з першого кілометра подорожі! При цьому, всі виконані ремонтні роботи фіксуються у письмових звітах. 

Всі наші зауваження до стану автомобіля та рекомендації щодо обслуговування та ремонту ми вказуємо у звіті, який надається потенційним клієнтам для ознайомлення.

Winner Select – ми гарантуємо повернення коштів!

3-х денна гарантія повернення коштів від Winner Select!

Навіть, якщо після купівлі автомобіля у  Вас виникли сумніви, ви можете повернути придбаний по програмі Winner Select вживаний автомобіль – ми гарантуємо повернення сплачених за автомобіль коштів! У Вас буде 3 дні (або 300 км) для того, щоб прийняти остаточне рішення «любити» чи повернути придбаний від Winner Select вживаний автомобіль.

Ми надаємо Вам можливість повернути автомобіль протягом 3 днів з дати купівлі, навіть якщо він просто Вам не подобаються! Умова проста: автомобіль має повністю відповідати тому стану, в якому він отримувався і пробіг за цих три дні не повинен перебільшувати 300 км.

Не повністю задоволений автомобілем – ми пропонуємо повне повернення коштів.