This version of the page http://www.muravej.ua/ (185.104.45.75) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-19. The original page over time could change.
Якісній переїзд в Києві та інших містах - Мувінгова компанія Мураха
096500-1111
099500-1111 044500-1111

виконано
переїздів

2
2
2
4
0
2
096500-1111 099500-1111 044500-1111
096500-1111
099500-1111 044500-1111
Передзвоніть мені Замовити переїзд
  • UA
  • RU
  • EN

Почни тут свій успішний переїзд

096 500-1111
099 500-1111 044 500-1111
Передзвоніть мені Задати питання

Більше ніж просто переїзд

Мураха - засновник індустрії мувінгу в Україні, який пропонує комплексні послуги з переїзду дому та бізнесу. Наша мета - перевершити очікування клієнтів, налаштувавши наші послуги з переїзду відповідно до конкретних потреб.

Переїзд в умовах військового стану

Мувінгова компанія Мураха підтримує економіку і проводжує працювати. Щодня здійснюємо класичні квартирні переїзди. Допоможемо з переміщенням речей на тимчасове зберігання до наших хабів або у будь-яке безпечне місце. Зберемо речі без присутності власника та транспортуємо їх власним автотранспортом або за допомогою операторів поштового зв’язку. Ми, як і завжди, несемо відповідальність за збереження ваших речей.

Квартирний переїзд

Квартирний переїзд з мувінговою компанією Мураха® це не тільки перевезення речей з пункту «А» в пункт «Б», це комплексне рішення усіх задач, пов'язаних з переїздом на нове місце проживання: складання/розбирання меблів, монтаж/демонтаж побутової техніки, упаковка речей і багато інших корисних послуг.

Офісний переїзд

Завдяки правильній організації, офісний переїзд з компанією Мураха® дозволяє зберегти звичний графік роботи Вашої компанії.  Ми працюємо в нічний час доби і вихідні дні, чим забезпечуємо оптимальні терміни виконання офісного переїзду.

Промисловий переїзд

Підрозділ «Мега-Мураха» - це команда "силачів", яка здатна виконати завдання будь-якої складності.  Наприклад, організувати переїзд заводу і перевезти важку спеціалізовану техніку, перемістити триметрову мармурову статую.  «Мега-Мурасі» під силу перевезення важких негабаритних вантажів, промислового і банківського устаткування.

Зберігання речей

У розпорядженні компанії Мураха® знаходиться просторий склад класу «А», покликаний забезпечити найкращі умови зберігання вантажів будь-якого типу.  Наш склад оснащений системою контролю температури і вологості повітря, антипиловим покриттям підлоги і автономною електростанцією.  Він відповідає вимогам пожежної безпеки та захисту від несанкціонованого доступу до охоронюваних предметів.

Інтернет-магазин упаковки

Для тих, хто планує упакувати свої речі самостійно і бажає купити коробки для переїзду, інтернет-магазин "Мурашки.ua" зробив добірку всього необхідного для переїзду!

Представництва по всій Україні

Знайдіть найближчий

Молодці! Все - як завжди! - швидко та якісно! Без зайвих розмов - якісна робота. Привітні хлопці. Дякую!!! Перевозили речі на Трійцю, в вихідний, з Подолу на Солом'янку. Старший - Сергій!!! Велике полегшення клопоту переїзду це - МУРАХИ!

Тетяна

Это просто охренеть как круто! ДО Муравьёв мы мучались при переезде, это был просто ад, 2 недели тасканий, ссор, убитое настроение, потраченные деньги на такси, только вот зачем всё это?
Недаром говорят, доверьтесь профессионалам, коими Муравьи без намёка на сомнения и являются! Ребята приехали чётко вовремя, привезли коробки, упаковочную бумагу, сами всё упаковали, вынесли, на всё про всё меньше часа времени (!!!) (1-к квартира). Все коробки подписали(!), уточнили все детали, уточнили нет ли среди стопок вещей которые НЕ нужно забирать, чтобы не забрать лишнее. Пока заполняли анкету на кухне, вернулись в комнату - уже всё вынесли! Сказать что мы ох.....нули))) - ничего не сказать! Ну и что особенно удивило, ребята не растягивали работу, сделали всё МАКСИМАЛЬНО быстро! В общем, если хотите переехать день в день, если хотите сберечь нервы и здоровье (причём как физическое так и моральное) - просто доверьтесь Муравьям. Я оцениваю качество работы на 11 из 10!!!

Иван

Дуже вдячна за організацію перевезення речей в умовах воєнного часу . Компанія спрацювала чітко, та швидко. Рекомендую !

Оксана

В умовах військового часу організували доставку. Швидко, зручно і без зайвого клопоту перевезли речі і допомогли з завантаженням і розвантаженням.
Задоволений максимально!
Рекомендую!

Ярослав

Молодцы! Отличные ребята. Старались. Мы довольны. Рекомендую.

Duckexpress

Наш блог

15.05.2020Відео звіт квартирного переїзду

14.05.2020ТОП помилок та запитань: як обрати склад для зберігання речей?