This version of the page http://afisha.mediaport.ua/news (172.67.155.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-19. The original page over time could change.
Новини | MediaPort

Новини

ВРУ підтримала звільнення генпрокурорки та керівника СБУ

Народні депутати 19 липня схвалили звільнення генеральної прокурорки Ірини Венедіктової та начальника Служби безпеки України Івана Баканова. Двома днями раніше президент Володимир Зеленський відсторонив їх від роботи.

На Харківщині розвідники полонили командира взводу російської ДРГ

Українські військові розбили в Дергачівському районі Харківщини диверсійно-розвідувальну групу російських морпіхів. Командира взводу взяли у полон.

На Харківщині — новий начальник управління СБУ

Президент Володимир Зеленський призначив нового керівника Управління СБУ в Харківській області. Це Александр Куць, який раніше очолював УСБУ Донеччини та Луганщини, а потім — Донецьку обладміністрацію.

У Циркунах від обстрілу загорілася амбулаторія

Від російського обстрілу в селі Циркуни під Харковом 18 липня зайнялася місцева амбулаторія. Погасити пожежу вдалося лише з третьої спроби. Ніхто не постраждав.

Обстріли Харківщини: п’ятеро поранених, загинув чоловік

Упродовж доби російські війська обстрілювали Харківський, Богодухівський, Чугуївський та Ізюмський райони Харківщини. Загинув чоловік, п'ятеро мирних мешканців дістали поранень. Спалахнули чотири пожежі.

Як отримати довідку переселенця і грошову допомогу: пояснення Харківської ОВА

Кількість переселенців на Харківщині продовжує зростати: лише минулого тижня стали на облік ще близько 8 тис. людей. В обладміністрації нагадують: ВПО слід отримати довідку по свій статус і подати заяву на грошову допомогу. Водночас просять не зловживати допомогою і попереджають: усі такі випадки фіксуються, гроші треба буде повертати.

Зеленський відсторонив генпрокурорку та очільника СБУ: подробиці

Президент Володимир Зеленський відсторонив від роботи генеральну прокурорку Ірину Венедіктову та очільника СБУ Івана Баканова. Пояснив, що серед правоохоронців багато підозрюваних у державній зраді та колабораціонізмі. В Офісі президента наголошують, що обидва посадовці не звільнені — їх поки що усунули час розслідування.

Обстріли Харківщини: загинули двоє людей, загорілося пшеничне поле

Упродовж минулої доби війська РФ обстрілювали Харків і три райони області. Загинули двоє людей, пошкоджено житло та господарчі споруди. Загорілися сміттєзвалище та поле озимої пшениці.

Російські снаряди влучили в житлові будинки у П’ятихатках

Російські війська вночі 18 липня обстріляли Київський район Харкова з реактивних систем залпового вогню. Пошкоджено два житлові будинки й автомобілі. Ніхто не постраждав.

У Чугуєві від обстрілу пошкоджено водогін — міськрада

Російські військові вночі 18 липня знову обстріляли Чугуїв: ніхто не поранений, але пошкоджено водогін. Міськрада попереджає про ймовірні перебої у водопостачанні.
  • більше
Орфографическая ошибка в тексте:
Чтобы сообщить об ошибке автору, нажмите кнопку "Отправить сообщение об ошибке". Вы также можете отправить свой комментарий.