This version of the page http://kpi.ua/dnvr (77.47.133.211) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-13. The original page over time could change.
ДНВР | КПІ ім. Ігоря Сікорського Перейти до основного вмісту

ДНВР

Департамент навчально-виховної роботи

Проректор з навчально-виховної роботи: кандидат технічних наук, доцент Семінська Наталія Валеріївна
Приймальна: 03056, м. Київ, вул. Металістів, 5а, корпус 31, кімн. 1-04
Години прийому: п’ятниця з 1400 до1600
тел.: 204-80-01, e-mail: dnvr[at]kpi.ua

Консультаційний центр

Шановні вступники! Якщо у вас виникли проблеми під час реєстрації електронного кабінету або потрібно проконсультуватися щодо вступу та спеціальностей – запрошуємо до консультаційного центру КПІ ім. Ігоря Сікорського!

«Чекаю на тебе в КПІ» — ІТС

Бажаєш стати фахівцем в телекомунікаціях та IT, навчитися проєктувати сучасні інфокомунікаційні системи? Інститут телекомунікаційних систем запрошує тебе до своїх студентських лав.

Хочеш творити наше майбутнє власноруч? Це можливо!

❤️ Чекаємо на тебе в КПІ!

Буккросинг у ДНВР

Департамент навчально-виховної роботи запроваджує буккросинг. У корпусі ДВНР багато комфортних локацій — можна почитати там або взяти книжку з собою, повернувши згодом.

Якщо у вас є змога поділитися книжками — будь ласка, долучайтесь.

Читаймо разом!

Вітаємо, вступнику!

Понад сто років у серці Києва ми вчимо та вчимося, як зробити життя українців зручним, безпечним і сучасним. Щодня команда КПІ зазирає у «завтра» і робить його твоїм сьогоденням.

❓ Хочеш творити наше майбутнє власноруч? Це можливо!

❤️ Чекаємо на тебе в КПІ!

Початок освітнього процесу 2022/2023 навчального року

КПІ не планує починати навчальний рік для першого курсу 5 чи 15 серпня 2022 року. Його строки визначено затвердженими наказами.

Для перших курсів:

КПІMaster'sTime для вступників до магістратури

🔸 КПІMaster'sTime знову з вами. Знайди відповіді на всі питання щодо вступу до магістратури КПІ ім. Ігоря Сікорського у записі прямого ефіру.

У КПІ проходять захисти бакалаврів і магістрів

Уже цього тижня випускники на фінішній прямій. Позаду незабутні роки, навіть попри усі виклики долі: друзі на все життя, сміх, сльози, радощі, віра в щасливе майбутнє, кохання, знайомства, можливості для розвитку — й це лише вершина айсберга, що пов’язана з КПІ.

Каталоги вступника

Каталоги вступника створено з метою швидкого та зручного пошуку найважливішої
інформації щодо вступу на факультети/інститути КПІ ім. Ігоря Сікорського




День відкритих дверей КПІАбітFest 4 червня

4 червня 2022 року всі охочі змогли взяти участь у дні відкритих дверей КПІАбітFest. Майбутні студенти, їх друзі та батьки змогли дізнатися про особливості вступної кампанії 2022, отримати поради щодо написання мотиваційного листа до КПІ ім.

Підписка на ДНВР