Кабельне аналогове і цифрове телебачення (ТБ) - ІТ - ІТ


Кабельне аналогове ТБ в Києві

Компанія «Інформаційні Технології» надає послуги кабельного телебачення в Києві з 1991 року.

Вам необхідно швидко та недорого підключити декілька телевізорів в квартирі і отримати якісну «картинку»? Тоді пакет аналогового ТБ з більш ніж 70 рейтингових українських і зарубіжних телеканалів саме для Вас! Вартість підключення - 25 грн., абонентська плата 140 грн/міс.

Шановні абоненти!
Повідомляємо про можливі зміни в переліку телерадіопрограм.
Для коректної трансляції телерадіопрограм, рекомендуємо зробити пересканування телеканалів на вашому телевізорі

Основні переваги послуги кабельного аналогового ТБ

Безрекламне телебачення

В нашому аналоговому пакеті Вам доступно 28 телеканалів, на яких повністю відсутня реклама:

В базовий перелік каналів також входить канал «Марс-ТВ», який транслює актуальні події Вашого району, а також надає нашим абонентам інформацію про спеціальні пропозиції та акції, про вихід нових послуг і зміни в політиці компанії.

Замовити підключення

Включає в себе 70 каналів кабельного телебачення на всі телевізори в квартирі за 140 грн. в місяць, незалежно від марки телевізора. При використанні телевізорів з вбудованим DVB-C тюнером можливий прийом додаткових каналів, детальний перелік яких на поточну дату можна дізнатися за телефоном (044) 586-44-11 або у нас на сайті.

У порівнянні з цифровим, аналогове телебачення доступніше за ціною. Не треба кімнатної антени! Отримайте високу якість сигналу навіть при щільній багатоповерховій забудові поряд із вашим будинком. Програму кабельного телебачення дивіться тут.

При відсутності телевізійного кабелю в квартирі ми готові прокласти новий, тариф на прокладку кабелю - від 10 грн./метр. Вартість матеріалів вже входить в суму, всі розцінки дивіться тут або телефонуйте за номером (044) 364-88-88

Приклад договору на надання послуги Телебачення

5 причин підключити кабельне ТБ від провайдера «Інформаційні технології»

Є питання? Ми передзвонимо!

Покриття мережі кабельного ТБ від "ІТ" в Києві

Як підключити аналогове ТБ?

Оформіть заявку на підключення кабельного ТБ вже зараз - на сайті або за телефонами: (044) 364-88-88; (093) 177-05-93 Оператор погодить з Вами зручну для Вас дату та час підключення, тарифні плани та з радістю відповість на всі Ваші запитання! Телефонуйте, приходьте до нас і підключайтеся, тому що це дійсно якісно і вигідно. Завжди Вам раді!

Швидко підключитись!
Close
Заявка на підключення Close
дозволяю зберігати і використовувати мої персональні дані
Форма замовлення дзвінка Close