Сажанці грецького горіха від компанії "АЛЬКОР С"

Алькор С +38 067 447 5871
+38 067 447 5867
Проводим повний спекрт консультакій по волоському горіху
За що ми любимо волоський горіх

Новини

Результати обрізки сезону 2020
Результати обрізки 2020. У сезоні 2020 по обрізці промислових садів компанією “Алькор С” було обрізано 620 га садів у віці від 1 до 8…
Читати далі
Алькор С на youtube
Алькор С на youtube! Це, нарешті, відбулося! Компанія “Алькор С” створила свій youtube-канал. На ньому планується публікації цікавих і пізнавальних відео по догляду за…
Читати далі
Запрошуємо стати учасником семінару "Сучасний промисловий сад. Грецький горіх горіх"
Шановні колеги! Компанія Алькор С запрошує вас взяти участь у щорічному практичному семінарі “Сучасний промисловий сад. Грецький горіх” Дата проведення 31 січня 2020 року…
Читати далі

Наши послуги

Ви можете ознайомитись із списком наших послуг

  • КОНСУЛЬТАЦІЇ
  • VIP КОНСУЛЬТАЦІЇ
  • БІЗНЕС-ПЛАН
  • ПРОЕКТ САДУ
  • ЗАКАЗ САДЖАНЦІВ
  • ПІДГОТОВКА ЗЕМЛІ
  • РОЗМІТКА
  • БУРІННЯ ЛУНОК
  • ПОСТАВКА САДЖАНЦІВ
  • ПОСАДКА
  • ПОЛИВ
  • ОБРІЗКА
  • ЗАХИСТ САДУ
  • ПІДКОРМКА
  • ЗАХИСТ ВІД "МОРОЗУ"
  • СУПРОВІД
  • ПІДБОР ТЕХНІКИ
  • ПІДБОР ОБЛАДНАННЯ

ЧОМУ ОБИРАють НАС

Ми пропонуємо

Величезну кількість послуг, консультаційну підтримку, навчання самим передовим технологіям. Ми займаємося цим, щоб кожен міг виростити сортовий горіх!

Зателефонуйте нам, і наш менеджер відповість на будь-якє з ваших питань і допоможе вам вирішити будь-яку проблему!

Ми гарантуємо

Тільки щеплені, дворічні, сортові саджанці промислових сортів! А також консультації по посадці, догляду та захисту. Навчання на теоретичних семінарах і демонстрацію в полях.

Гарні саджанці та дотримання технології гарантовано дасть відмінний результат!

Ми організовуємо

Горіховий бізнес від поставки саджанців до «під ключ» з урахуванням всіх індивідуальних параметрів. Поставляємо саджанці будь-якому клієнту від тисяч, до однієї штуки.

Ми тут, щоб задовольнити всі ваші вимоги!

Поціновувачам волоського горіха
Семінари від "Алькор С"
Волоські горіхи
Роздрібний продаж саджанців волоського горіха
Саджанці волоського горіха
Замовлення саджанців волоського горіха
Поставка сажданців волоського горіха
Поставка сажданців волоського горіха
Сад волоського горіха
Консультаціі з приводу створення і утримання саду волоського оріха
Інтенсивні саджанці волоського горіха
Інтенсивні саджанці волоського горіха

Сажанці грецького горіха

Дерево життя – так часто величають волоський горіх, оскільки з давніх давен він годував, відновлював сили і лікував людей. Навіть невелика жменя волоських горіхів – це джерело вітамінів і хороша профілактика багатьох захворювань. Волоські горіхи багаті вітамінами, мінералами, ефірними маслами, органічними кислотами і клітковиною. Незважаючи на те, що в горіхах близько 70% жиру, велика частина цих жирів – ненасичені, корисні ..

Людство багато століть знає про користь волоського горіха. Знає і використовує його. Складки і зморшкуватості волоського горіха доведуть до пуття інший людський орган: мозок. Навіть обрис горішка нагадує цей орган. А розподіл волоського горіха на дві половинки ще й схоже на розподіл мозку на ліву і праву півкулю. І подібність не дивно, волоські горіхи не даремно називають “їжею для мізків». Вони мають дуже високий вміст омега-3 жирних кислот, які допомагають підтримувати його функції. Є думка що череп (людини) і шкаралупа (горіха) формуються раніше і тверднуть ( ніж мозок і ядро ​​відповідно). Мозок же розвивається і продовжує рости, коли нікуди подітися він утворює симетричні складки всередину.. Те ж саме відбувається і з плодом волоського горіха. Простий приклад розкрийте і подивіться плід волоського горіха в ранній стадії розвитку і дозрілий плід.

Волоські горіхи в нашій країні назвали «волоськими» не тому, що вони родом з Греції, а тому, що тисячу років тому ними активно торгували грецькі купці. А батьківщиною волоського горіха прийнято вважати Середню Азію – там греки його і закуповували. Давньогрецький історик Геродот стверджував, що вавилонські жерці забороняли їх їсти простим людям. Вважалося, що вони благотворно впливають на розумову діяльність, а це «простолюду ні до чого». Не те, щоб вони побоювалися, що чернь покінчить з усіма волоськими горіхами в державі, а просто розумним в Вавилоні належало бути тільки начальству, якусь традицію успадкували від вавилонських жерців і деякі інші народи.

Волоський горіх в перекладі з латині означає “кісточкових плід Юпітера”.
Корисні всі частини волоського горіха: зелені і стиглі плоди, перетинки, шкаралупа, листя, деревина, кора і коріння. У 100 грам горіхів міститься 700-850 калорій. Склад волоських горіхів унікальний: вітаміну С в них більше, ніж в цитрусових, вони містять макро і мікроелементи, вітаміни, йод, амінокислоти, легкозасвоювані рослинні масла. Застосовують волоські горіхи в лікуванні неврозів, безсонні, атеросклерозу, серцево-судинних захворювань, цукрового діабету, нирок, артриту і ендемічного зобу. Вони допомагають при нервових розладах, хворобах нирок, шкірних захворюваннях. І на перистальтику кішківника волоські горіхи впливають позитивно. З листя горіха роблять вітамінні, протимікробні і протизапальні препарати. Вчені вважають, що в день потрібно з’їдати 2-5 горіхів.

Але щоб отримати такий чудовий плід спочатку потрібно виростити дерево. Землі України на 60% придатні для вирощування волоського горіха. Природні умови дозволяють вирощувати волоський горіх практично в кожному регіоні України. Отже це бізнес на десятиліття.
Багато хто знає, що виростити здорове дерево волоського горіха, з плодами, які легко колються і з відмінним смаком не так просто. На деревах, вирощених з сіянців, врожаю можна чекати і десять і двадцять років. А наука говорить, що повторення материнської форми у волоського горіха становить всього 3-5%. Як наслідок цього виникає питання про вегетативне розмноження. Але волоський горіх це не яблуня або груша. Прищепити його не так просто. Це ціла наука, підібрати підщепу і щепу, щоб вони не були один одному антагоністами, успішно зрослися і радували своїх власників високоякісними волоськими горіхами.

Найбільш успішними результатами в цій справі на пострадянському просторі може похвалитися Сорокський плодорозплідник (Молдова). Понад двадцять років розплідник забезпечує близьке і дальнє зарубіжжя першокласними щепленими саджанцями волоського горіха. При культивуванні волоського горіха застосовуються елементи, взяті з технологій обробітку передових країн в горіхівництві – Молдови, Франції, Угорщини, США.

Підприємство «Алькор С» на сьогоднішній день є офіційним представником Сорокського плодорозплідника (Молдова), директор Гуцу Віктор Іванович, що входять в структуру холдингу AMG-Kernel.

Нашим завданням завжди було, є і буде забезпечити бажаючих посадковим матеріалом: сортовими саджанцями волоського горіха для створення класичних і високопродуктивних садів волоського горіха. Надати повний комплекс послуг з консультування, посадки садів і ведення горіхового бізнесу. Проводити навчання на базі промислових садів таких країн як Молдова, Україна, Угорщина, США, Чилі і т.д. Об’єднати виробників горіха для створення виробництв з переробки та реалізації волоського горіха, як в Україні, так і за кордоном.

У нас ви завжди можете купити саджанці волоського горіха і на 100% бути впевненим в сортовій відповідності!

За час існування підприємства «Алькор С» на Україні з щеплених саджанців волоського горіха, поставлених нами, вже закладено понад 3,5 тисячі гектар у садках. Дані сади є візитівкою підприємства, як компанії, що займається реалізацією саджанців волоського горіха і надає повний комплекс послуг від проекту до посадки і супроводу промислових садів у наших клієнтів.

Основний напрямок дії підприємства «Алькор С» – введення волоського горіха в промислову культуру і інтенсифікація виробництва. Ми пропагуємо розвиток галузі для виходу України на передові позиції в горіховому бізнесі на міжнародному рівні.

Не дивлячись ні на які труднощі в нашому житті, люди закладали, закладають і закладатимуть промислові сади в Україні та за її межами. Адже вони чудово розуміють, що для них з часом це стане прибутковий і стабільний бізнес, який буде давати свої плоди дітям, онукам і правнукам …