This version of the page http://galp.com.ua/nsk (185.68.16.120) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-07-02. The original page over time could change.
NSK - японські підшипники від найбільшого в Україні постачальника | Галпідшипник

NSK - японські підшипники від найбільшого постачальника підшипників в Україні



NSK (ЯПОНІЯ)
www.nsk.com

Японські підшипники представляють три найбільших японських бренди - NTN (компанія NTN-SNR), NSK (компанія NSK Ltd.) і Koyo (компанія JTEKT Corporation). Галпідшипник пропонує продукцію всіх трьох виробників - у нас найбільші складські запаси японських підшипників в Україні.

Підшипники NSK - це великий асортимент підшипників всіх типів для автомобілів і промисловості. Галпідшипник спеціалізується на промисловому та сільськогосподарському напрямку і завжди готовий запропонувати вам якісні підшипники від кращих японських виробників.



Готові запропонувати вам наступну продукцію NSK:
  • Кулькові підшипники - радіальні, упорні, радіально-упорні, самоустановлювальні

  • Роликові - циліндричні, конічні, сферичні

  • Голчасті підшипники

  • Корпуси та вузли в зборі

Історія створення

Історія компанії почалася в 1916 році з виробництва перших в Японії кулькових підшипників. За більш ніж 100-річну історію шляхом постійного розвитку і розширення, компанія вийшла на виробництво повної лінійки підшипників, ставши одним з лідерів світового виробництва підшипникової продукції.



Виробництво

У компанії NSK Ltd. 64 виробничі майданчики по всьому світу. Європа - 9, Південна і Північна Америка - 10, Японія - 20, решта Азія - 24.

Науково-дослідницька діяльність

NSK - піонер в підшипникової індустрії Японії. Більшість їхніх винаходів були першими в Японії, а деякі - першими в світі. Наприклад, в 2004 році вони створили найменший у світі підшипник з внутрішнім діаметром 0,6 мм, зовнішнім - 2 мм і шириною - 0,8 мм. Всі ці досягнення стали можливими завдяки діяльності R&D-центрів - їх у компанії 14.



Також пропонуємо розглянути інших виробників японських підшипників: NTN, Koyo


Будь ласка, звертайтесь -
проконсультуємо та допоможемо підібрати потрібний вам продукт

Подзвонити


ГалПідшипник, 2020.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG