This version of the page http://www.atlanta.ua/uk/zaporozhskaya_oblast (195.201.59.114) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-27. The original page over time could change.
Нерухомість у Запоріжжі: продаж і оренда житла у Запоріжжі і Запоріжській області - агентство нерухомості «Атланта»
+38 (093) 170 82 01
Запорізька
0
UK
RU
UK
EN
USD
USD
UAH
EUR
Купити
Продати
Зняти
Здати
Квартиру
Район міста
Мікрорайон
Мапа
Знайдено варіантів:
Розширений фільтр
Пошук по коду
У ПРОДАЖУ19 345ОБ'ЄКТІВ

НЕРУХОМІСТЬ У ЗАПОРІЖЖІ

КВАРТИРИ

Однокімнатні квартиривід 10 000 $Переглянути усе
Двокімнатні квартиривід 15 000 $Переглянути усе
Трикімнатні квартиривід 20 000 $Переглянути усе
Чотирикімнатні квартириот 25 000 $Переглянути усе

РАНІШЕ ПЕРЕГЛЯНУТІ

Залишилися питання по нерухомості

Вакансії компанії "Атланта"

Як вибрати агентство нерухомості в Запоріжжі

Рано чи пізно більшість з нас стикається з необхідністю купити або продати, а може бути зняти в оренду або здати нерухомість. Покластися в цих питаннях можна як на себе, так і довіритися професіоналу. Фахівець, звичайно, значно швидше і якісніше вирішить наше питання, але от як визначити дійсно хорошого ріелтора і не потрапити в руки до любителю або шарлатану?

Завдання агентства нерухомості полягає не тільки в выискивании на величезному ринку нерухомості саме той об'єкт, котрий максимально підійде вам за ціною та якістю, а також іншим заявленим критеріям. Якісно виконує свої зобов'язання агентство покликане заощадити вам час, допомогти визначитися з ціною, а також вирішити ряд юридичних питань і повсюдно надавати інформаційно-консультаційні та практичні послуги.
Як же вибрати професіоналів у такому великому списку, що відкривається по запиту: агентство нерухомості Запоріжжя?
Відміну серйозної компанії від агентств одноденок і шахраїв полягає у багатьох чинниках. По-перше, компанія має достатньо ресурсів для надання якісних послуг точно знаходиться на ринку давно, відповідно і інформація про дату її заснування і кількості філій є у відкритому доступі. До того ж, у професіоналів, для зручності клієнтів, завжди максимально наповнений актуальними пропозиціями сайт. Реальне агентство, на відміну від шахраїв не приховує свою юридичну адресу як і інші контактні дані. Офіси таких компаній вкрай рідко змінюють своє розташування, тому їх легко знайти. А база даних усерйозних корпорацій демонструє активну роботу і містить велику кількість об'єктів різних категорій.

Житлова нерухомість Запоріжжя

У місті досить жвавий ринок житлової нерухомості. Продають і купують квартири різних категорій, відмінного стану та відповідні будь бюджету.
Для придбання квартири слід чітко розуміти яку кінцеву вартість ви готові віддати за житло. Не забувайте включити в остаточний розрахунок витрати на оформлення документів, оплату податків та, у разі необхідності, проведення ремонтних робіт.

Нерухомість в Запоріжжі можна придбати як у вторинному фонді так і в новоспеченому житловому комплексі. Будівельні компанії, при цьому, пропонують клієнтам гнучку і цілком прозору систему розстрочки, що дозволяє виплачувати вартість житла протягом всього будівництва будівлі.
Крім того, на придбання квартири можна оформити позику в одному з банків, що працюють у місті. В цьому випадку уважно вивчайте всі нюанси кредитного договору і вибирайте банк з надійних і великих установ.
Квартири купують для себе і для здачі в оренду, а іноді інвестори просто викуповують житло вимагає ремонту і продають його на порядок дорожче після реконструкції.
Ще однією можливістю отримувати дохід від придбання нерухомістю можна вважати інвестування в новобудови на початкових етапах будівництва для подальшого продажу квартири у вже заселеному будинку. Так ціна квадратних метрів виростає мінімум в два або три рази від початкової, а відповідно, дозволяє власнику заробити непоганий капітал.

Комерційна нерухомість Запоріжжя

Ринок Запоріжжя багатий пропозиціями про продаж не тільки житлових квартир. В місті ведеться активна торгівля і комерційною нерухомістю, в тому числі.
Велика кількість офісів, приміщень промислового призначення, цехів, складів і багато чого іншого виставляють на продаж власники. Попит на дану категорію об'єктів також не маленький.
Житло на перших поверхах фасадних будівель повсюдно купують для подальшого переобладнання в офісні приміщення.
В житлових будинках міста поширене обладнання для аптек, магазинів, медичних кабінетів і навіть відділень банків і кафе.
Для вибору приміщення під офіс у Запоріжжі важливо вирішити, чи потрібно для вашого виду діяльності жваве місце і можливість повісити вивіску над входом або ж вам більше підходить офіс закритого типу. Другий варіант дозволяє істотно заощадити на приміщенні, адже фасадні та прохідні місця цінуються набагато вище, ніж офіси не розраховані на проходить повз клієнта.
В тому випадку, якщо ви перебуваєте в пошуку квартири яку надалі плануєте перевести в нежитловий фонд і здавати в оренду юридичній особі або підприємцеві, вам варто все ж звернути увагу на варіант підходить для офісу відкритого типу, так як на закритий знайти клієнта бажав його орендувати набагато складніше.
У разі придбання чи оренди приміщення комерційного призначення, так само як і у випадку покупки квартири, краще всього звернутися до професіоналів.
Однак, не варто забувати і про те, що навіть якщо ви знайшли надійне агентство на фахівців якого можна покластися, нехтувати голосом своєївласної інтуїції теж не варто. Зрештою нової нерухомістю в Запоріжжі користуватися саме вам.