This version of the page http://vn.20minut.ua/Nemyriv (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-26. The original page over time could change.
Немирів - 20 хвилин Вінниця

Немирів

play_circle_filled Хімічна аварія у Немирові. Понад 30 рятувальників до пізньої ночі ліквідовували наслідки

У Немирові вранці 29 листопада стався нещасний випадок. З розгерметизованої цистерни вивільнився аміак. На місці небезпечної аварії працювали бійці ДСНС. Рятувальники стримували аміачну хмару та відкачували залишки газу.

photo_camera Розгерметизація цистерни з аміаком у Немирові. Триває ліквідація хімічної аварії

У Немирові вранці 29 листопада стався витік аміаку. Рятувальники досі ліквідовують наслідки нещасного випадку.

Витік хімічно небезпечного газу у Немирові. Поліція розпочала розслідування

У Немирові сьогодні вранці стався нещасний випадок. З розгерметизованої цистерни вивільнився аміак. Жителів прилеглої території довелося евакуйовувати, а під'їзди до місця події перекривати. 

«Нас тут душать!». У Немирові стався витік аміаку із залізничної цистерни

Надзвичайна подія на околиці Немирова. На підприємстві, що займається реалізацією хімічних засобів захисту рослин, стався витік аміаку. Яка рятують ситуацію?

Спиртзавод в Овечачому продали за 53 мільйони гривень. Як торгувалися п’ятеро покупців?

Вже три спиртові заводи нашої області перейшли у приватні руки через аукціони. Найбільше претендентів було на найстаріше підприємство — Овечацькому заводу 170 років. Фонд Держмайна (ФДМУ) виторгував за цей об’єкт у 2,7 рази дорожче від стартової ціни. До приватизації готують ще дев’ять спиртових і один лікеро-горілчаний завод в області. Які підприємства підуть з молотка?

Фермер з Вінниччини продаватиме ягоди європейцям. Вони припали до смаку консулу з Бельгії

Фермерське господарство села Стрільчинці Немирівського району поставлятиме ягідну продукцію у Бельгію. Співпраці господарства із зарубіжними партнерами сприяли дипломати. Один з них — Кріс Бекерс — побував у селі, переконався, з ким будуть працювати бельгійці. Що ще показали гостю та яке з бельгійських міст подасть руку дружби Немирову?

photo_camera "20 років життя знищено": на Вінничині у святвечір згорів будинок сім’ї Іщенко

Свято перетворилось на кошмар – будинок сім’ї, над яким вони працювали понад 20 років, зайнявся вогнем внаслідок короткого замикання мережі, датчики не спрацювали. Від помешкання залишилися одні лише стіни, з палаючого будинку вдалося винести лише документи. Ніхто з членів родини не постраждав.

Дим з вікон. У Немирівському районі пожежа забрала два людських життя

Жителі одного із сіл Вінниччини побачили, як через вікна хати йде дим та викликали рятувальників. На жаль, під час пожежі загинули люди.

Полковник поліції вибачився перед добровольцем, але так і не сказав, хто його оббрехав

Хто знеславив добровольця АТО, про це він не дізнався навіть після того, як перед ним вибачився начальник поліції Немирівського району Не вдалося це зробити й активістам громадської організації С14, які в понеділок, 23.07,  навідалися до Немирова Що далі буде робити полковник і активісти С14?

У Вінниці новий прокурор – Сергій Гайду. Що в його декларації?

19 березня на сайті Генпрокуратури України з’явилось повідомлення про призначення Сергія  Гайду керівником Вінницької місцевої прокуратури Вінницької області. Раніше він очолював Немирівську місцеву прокуратуру.  

Свіжий випуск

№ 25 від 22 червня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up